+1 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından

2 aydır hastayım tam duzelicek gibiydim bugün yine boğazlarim şişmiş ve grip olmuşum 😞

Doktora bebeğe bir sorun yaratırmı dedim yok dedi .

Ama korkuyorum sürkli hastayım 2 aydır bir toparlanamadim hamileliğinde böyle hasta olup sağlıkla kucağına alan varmı ? 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun canım benim ama bu duruma ben hiç yaşamadım hamdolsun ki 9 ay boyunca hamileliğimde ve doğum yaptıktan sonra da yani bir sene oldu hamdolsun hasta olmadım hiç yani bir baş ağrısı olsun karın ağrısı olsun kusma vesaire vesaire diye söylüyorum hiçbir hastalık yaşamadım hamdolsun

(310 puan) tarafından

Ne güzel bende ilk kızımda hiç hastalanmamistim ama bu defa bu defa hastalıktan kurulamıyorum birde kalabalık yerede girmiyorum anlamadim 

tarafından

Nasıl yani nasıl bir hastalıkta. Bahsediyorsun anlamadım canim

(310 puan) tarafından

Sürkli boğaz enfeksiyonu ve grip yasıyorum 

tarafından

Çok geçmiş olsun 

-Reklam-
0 oy
(1,596 puan) tarafından

8 aydır bir kere hasta oldum oda biri bulastirdi Allah'a şükür bir şey yok

(310 puan) tarafından

Ben sürekli hastayım yaa hayatımda yaa tam geçiyor diyorum tekrar hasta oluyorm 

(1,596 puan) tarafından

Sıcak şeyler için çay zencefil portakal elma çayı içilebilir hamilelikte ıhlamur da aynı şekilde hatta hamilelikte mide bulantısını kesmek içinde bu çayları içiyorlar ama doktornusa da danisin tabi bol bol meyve yiyin

0 oy
(1,711 puan) tarafından

İlk 3 ay bulantidan gözümü açamadım sonrasında 6 ay kovit gibi olmuştum valla yerden kalkma neyse gözümü acamiyodum şükür normal doğumla kurtuldum bebem 6 aylık olacak sende sağlıcakla al kucağına inşallah 

(310 puan) tarafından

Teşekkür ederim yaa insallh amin 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 265 göst.
0 oy
8 cevap 172 göst.
0 oy
4 cevap 193 göst.
0 oy
3 cevap 119 göst.

Kategoriler