+2 oy
115 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,154 puan) tarafından

Kızlar oğlumu tuvalete başlayalı bir hafta oldu hala lazımlığa yapmak istemiyor geceleri bezi kurudu tuvaletini altına yaptığında bana söylüyor rahatsız oluyor ama lazımlığa yapmak istemiyor devam etmeli miyim Çok fazla sıkıp bunaltmak istemiyorum Hiç söylemez diye sakin zamanında soruyorum lazımla oturuyor ama yapmıyor tecrübeli annelerden yardım istiyorum getiriyorum kızlar kafayı yemek üzereyim Stres oldum iyice

5 Cevaplar

+2 oy
(11,574 puan) tarafından

Kaç yaşında    

?

(1,154 puan) tarafından

26 ayylık 2yaşını 2 ay geçti 

Temmuz ağustos'ta doğum yapacağım 

(11,574 puan) tarafından

Bence 1 hafta daha sabret canım illa ki pes edip söyleyecektir

(1,154 puan) tarafından

Ya pes etmek istemiyorum Bu sefer de tekrar bez bağlarsam kafası karışır

(11,574 puan) tarafından

Aynen bide gece de bağlama artk komple kes

(1,154 puan) tarafından

Evet alezaldıktan sonra öyle yapacağım

-Reklam-
+2 oy
(11 puan) tarafından

Bebeğiniz kaç aylık? Gece kuru kalkıyorsa hazırdır demek devam edebilirsiniz zamanla alışacaktır. Siz tuvalete giderken oğlunuzu da götürün gösterin bak ben buraya yapıyorum diyin

(1,154 puan) tarafından

Daha küçükken bile ben tuvalete giderken söylüyordum kapıda bana bakıyordu oğlum şu an 26 aylık tuvalet eğitimine başlayınca Gece bezi kurudu

+2 oy
(4,796 puan) tarafından

Bence erken başlamışsınız. 26 aylık çiş öğrenir belki ama ıkınıp kaka yapması için erken. Popo kasları 3 yaşında anca gelişmiş oluyor. Ama madem başladınız devam edin. 1 hafta da erken daha. Zaman verin biraz ve asla kızmayın kaçırınca.

(1,154 puan) tarafından

Ya ilk zamanlar bir kaç kere yaptı lazımlığa geri yapmamaya başladı. 

+2 oy
(8,500 puan) tarafından

Pes etme benim kızımda aynıydı 2 hafta hiç söylemedi sonra söylemeye yapmaya başladı. 1 ayı geçti hala altına kaçırıyor ama söylüyor çişim geldi kakam geldi diye 

(1,154 puan) tarafından

O zaman biz bu yoldan bol sabır ile devam edelim

+1 oy
(3,079 puan) tarafından

Canım benim kızımda öyleydi, ümitsizliğe kapılmıştım öğrenebilecek diye. Meğer cocuk lazimlik istemiyormuş, direk wcye gitmek istedi ve ilk denemede yaptı. Birde öyle deneyin. Lazımlık bazı çocuklara konforlu gelmiyor. Anne baba wcye gidiyor diye o daha mantıklı gelebiliyor 

(1,154 puan) tarafından

Ama bizimki alaturka klozet değil yani olur mu yine de acaba 

(3,079 puan) tarafından

Bizimde alaturka canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 250 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 197 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 224 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Selcan123 (293 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 113 göst.

Kategoriler

1,454,837 soru

23,875,279 cevap

321,080 kullanıcı

...