+1 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (1,107 puan) tarafından

Kızlar eşim maaşını yeni aldı ama yatak takımı almıştık taksitle. Paranın çoğu borca gitti. Market borçları vardı. Kardeşine borcu vardı derken elde birşey kalmadı. 

Biz kiracıyız. Ev sahibi evi satmış. Yani bizim bı ev bulmamız lazım. Eşim şehir dışında o yüzden evi kayınlarım bulacak. Eşim gelemez çünkü çalışıyor şuan. 7 aylık hamileyim tek başıma nasıl Yapacam bilmiyorum. Eşim iş 1 hafta kalmış bitecek dedi. Ama yeni bir iş bulması lazım. Diğer defa 2 hafta boyunca ortada kaldı bulamadı iş. En sonunda buldu o da 1 hafta kalmış. Eşim şimdi iş bitince gelemez çünkü para lazım. Aldığı maaşta hepsi borçlara gitti. Bı birikim yok. Geniz bebek elbisesi falan hicbirsey almadım. Herşey üst üste geliyor. Hadi evi sattılar keşke eşimin işi bitmeseydi. İş lazım para lazım yani baya sıkıştık. 

Sizden isteğim duanız da bizede yer verin. Ev sahibi bizi hemen çıkarmasın. Eşim başka bir iş bulsun çalışsınm bebiş doğacak hazırlık yok. Sürekli birşeyler üst üste geliyor. Bu mübarek günde dualarınızda bizede yer verin 🥺

6 Cevaplar

+1 oy
(2,201 puan) tarafından

Bebisiniz  size bolluk bereketle gelir zaten biriniz bin olur zaten kuzum . Rabbim kalbinize göre versin inşallah tabiki ederim ❤️

(1,107 puan) tarafından

Rabbim razı olsun inşAllah çok teşekür Ederim sürekli birşeyler üst üste geliyor. Ailemle ben görüşmüyoruz. Eşimin ailesi de hiçbir şekilde destek olmuyorlar. 

Hatim okuyorum inşAllah kadir gecesinde teslim edip bol bol dua edecem Rabbim kabul ederse inşAllah ♥️

-Reklam-
+1 oy
(9,616 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun inşallah🤲

Öyle olur ya geldimi üst üste gelir 🥺

(1,107 puan) tarafından

Allah razı olsun inşAllah. Gerçekten çok zorda kaldık şimdi. Hem işsiz kalıcak inşAllah iş bulabilir. Hem bebek doğacak. Ev konusu olmasaydı bı şekilde yine hallederdik. Şimdi ev bul ev taşı. Tek başıma nasıl yapıcam bilmiyorum. 

Başka vi ev kiralasak o evin dip köşe temizlenmesi lazım. Bende artık ağırlaştım biraz yapamam o kadar. Eşimde gelemez iş bulması lazım çalışması lazım. Evi taşıyacak para yok zaten o ayrı konu. Nasıl olacak bilmiyorum Allah büyüktür bol bol dua edicem bende inşAllah Rabbim bı yol gösterir ♥️

+1 oy
(484 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun. Gebelik vs için önceden hiç birikim yapmadınız mı ? Eşinizin işi de düzenli değilmiş bir de... 

Üzüldüm. Bulunduğunuz ilde sosyal hizmetler ile görüşürseniz maddi bir yardim alabilirsiniz belki.

(1,107 puan) tarafından

Kimsenin yardım edeceğini sanmıyorum. Gebelik içinde yani 9 ay sürecek hamilelik diye yavaş yavaş toparlanırız dedik alırız birşeyler dedik. 

Herşey üst üste geldi. Eşimin amcası vefat etti. Eşim gidemedi işe. Kaynım eşiyle 3 çocuğuyla 1 hafta bizde kaldı. Aşırı masraf gitti o zamanda. 

Eşim çalışmaya gitti geldi kaç defa. Para sürkeli borca gitti oraya buraya gitti. Bizde daha var daha var alırız elbise falan dedik bı türlü nasip olmadı. En son eşim 8 ocakta İstanbul'a gitti. Kandırdılar ortada kaldı. 2 hafta boyunca iş aradı ortada kaldı bı kaç tane buldu onlarsa kandırdı. En son iş buldu 15 günde bir maaş veriliyor dedi. 15 gün geçtikçe maaş vermediler. Patron kaçtı sonra geri geldi para verecem verecem deyip oyaladı haala vermedi. Eşim başka işe girdi. O da 1 hafta sonra bitecek. Dün maaşını aldı hepsi borca gitti. Bilmiyorum yani sürkeli birşeyler üst üste geldi say say bitmez. Şuan tek temennim eşimin iş bulması. İş bulamazsa çok kötü olacak. Evden çıkarsalar ortada kalacaz. Bebek te doğacak o ayrı konu. Biliyorum ya dua edecem artık bol bol  bakalım önümüzde neler var Allah büyüktür 

(484 puan) tarafından

Hangi şehirdesin ? 

(1,107 puan) tarafından

Muş'ta yaşıyorum neden sordunuz. Eşimde İstanbul'da şuan orda çalışıyor 

(484 puan) tarafından

Aynı şehirdeysek belki yardımcı olabileceğim bir şeyler olurdu diye sordum ama değilmiş.

(1,107 puan) tarafından

Anladım teşekür ederim düşünmeniz yeterli ♥️ bı duanızı alsam yeter 

+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Bebegin bereketiyle gelecektir benimde hamileligimde birsuru sorun çıktı esim kaza yapti doguma kadar calisirim derken erken dogum riskimden calisamadim ama bi sekilde üstesinden geliniyor Allah yardim ediyor. Sizede en hayırlı kapilari açsın inşallah 🙏

(1,107 puan) tarafından

Ay çok teşekür Ederim umut oldu yorumunuz bana Allah razı olsun inşAllah herşey yoluna girer ♥️

(1,741 puan) tarafından

Girer girer karamsar olmayin kötü düşünmeyin herşeyin duzelecegine inanın herşey duzelir hayat inis cikislarla dolu geneldede ust uste gelir sonra hepsi dağılır gider saglicakla kucaginiza alin insallah stres bebeginize cok zararli mumkun oldugunca pozitif düşünün 

(1,107 puan) tarafından

Tamam çok teşekür Ederim Allah razı olsun. Üst üste gelince bende baya taktım kafaya. Olumlu düşecem inşAllah Allah büyüktür,

+1 oy
(3,891 puan) tarafından

Cenabı hak bu mübarek ve bereketli ayda tüm dertlelerinizi sıkıntılarınızı gidersin inşallah ve evinize bolluk bereket versin hep elhamdülillah diyin çokça istiğfar çekin ve korkma Allah rızka kefildir 

(3,891 puan) tarafından

Sen gönlünü elini sultana açarsan o geri çevirir mi asla onun gücü kudreti herşeye yeter Rabbim şimdiden kabul eylesin kardeşim ❤️🤲🏻

(1,107 puan) tarafından

Rabbim razı olsun gerçekten yorumunuz beni çok mutlu etti çok teşekürler 🌸

(3,891 puan) tarafından

Amin ecmain kardeşim ne demek unutma her şerde vardır bir hayır biz bilemeyiz yanlızca Allah bilir ❤️☺️ hayırlı geceler 

(1,107 puan) tarafından

Çok haklısın teşekür Ederim 🥰 hayırlı geceler inşAllah

(3,891 puan) tarafından

Rica ederim güzel kardeşim ☺️ 🩷 

+1 oy
tarafından

Şansızlık olarak düşünme canım her cefanin bir sefası vardır elbet Allah büyük , her şerde bir hayır vardır canım bebiş bereketli gelir hiç canını bunları düşünerek sıkma 

(1,107 puan) tarafından

Rabbim razı olsun inşAllah çok teşekür Ederim yorumlarınız bana umut oldu çok mutlu oldum inşAllah herşey yoluna girer ♥️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 374 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,831 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 326 göst.
0 oy
3 cevap 474 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 399 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Aslicikk (811 puan) tarafından soruldu