+1 oy
1,105 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından

1 haftadır ökdürüyor balgalmli ağlıyor durmuyor 3 aylık öksürük bir türlü geçmedi geçer gever diyede götürmedim bu öksürük neden geçmiyor 

28 Cevaplar

0 oy
(14,756 puan) tarafından

Bu sayfada dün beri neler görüyor gözlerim yahu. Nasıl rahatlık bu?

tarafından

Valla hiç sorma nagis deli oldum dünden beri heleki birde 11 günlük bebeğe dut suyu ver diyen vardı aile hekimi demiş 

(14,756 puan) tarafından

Evet onu da gördüm ben kendi yediğimden alerji olacak diye endişeliyim 40 günlük bebeğim var. Dehşet cesurlar,dehşet umursamazlar. Birinin karnında 3 gün çocuk oynamıyor imkan yok diyor gitmemiş hastaneye e doğum başlasa ne olacaktı peki, göz göre göre kaybedilen bir evlat. Bu yavrunun ciğerine inmiş olma ihtimali yüksek. 3 hafta boru değil ya az bir süre mi. Vallahi kibar kalamıyorum artık ben

tarafından

Burda en insanları kırmaktan korkan biriyim ama bebek çocuk dendimi sakin kalamiyorum nagis cahil cesareti başka adı olamaz

-Reklam-
0 oy
(2,715 puan) tarafından

Balgamlı öksürükten bahsediyoraun canım ve 1 aydır Allah korusun solunum yetmezliği gelişebilir organ yetmezliği yaşayabilir yani bu kadar küçük bebeği 1 ay bekletmek hiç mantıklı değil oğlumda geçen sene aniden böyle geçmeyen hastalıklığı oldu gittik solunum 80e düşmüş bu uzun süre devam etseymiş organ yetmezliği olabilirdi dedi sonu çok çok daha kötü şeylere bile çıkıyor sizi korkutmak için demiyorum ama biraz önemseyin lütfen 🙏 yazık şimdiye çoktan düzelmesi lazımdı 

0 oy
(3,331 puan) tarafından

Ayyyy canım sen 1 hafta nasıl beklersin küçücük bebek nasıl için rahat😐

Allah korusun ya ciğerlerine indiyse

(48 puan) tarafından

Biraz inmiş doktor dedi çok inseydi yatıracaktım ilaç verdi

(3,331 puan) tarafından

Bir dahakine dikkat et canım yanlış anlama senin iyiliğin için söylüyoruz🙏🏻

Çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar🌸

0 oy
(744 puan) tarafından

Geçer geçer diye ertelenir mi benim kizim da öyleydi aile hekimi devlete çocuk doktoruna götürdüm defalarca geçmedi özele gittik en son çocuk bronşit olmuş haldeydi 1 hafta nasıl beklediniz ben kaç doktor gezdirdim bilmedi özele gittik o bronşit dedi bir sürü hava ilaç igne zor topladı çocuk o oksurdukce içim gidiyordu bu yıl yine ben doğuma gittim çok kötü olmuş geldim sezeryanli halimle yine 2 3 doktor değiştirdik zar zor topladi

0 oy
(3,909 puan) tarafından

Pes gerçekten pes. 3 aylık bebek ve bir aydır öksürüyor. 2 aylıkken beri hasta . Ve sen umursamayıp kendi kendine geçer diye hastaneye götürmüyorsun. Çocuğunuza kıymet vermeyeceksiniz doğurmayın ha belki maddi imkanları ona süreceksiniz ama bebeğinizi hastaneye götürmeye yetmeyecek kadar paranız yoksa yine doğurmayın. 

(48 puan) tarafından

Götürdüm götürdüm çok şükür ciğerlerine az inmiş ilaç verdi Bir de benden bulaşmış çocuğa

0 oy
(5,522 puan) tarafından

1 hafta olmuş neden doktora götürmüyorsun canm inşallah ciğerlerine inmemiştir

(48 puan) tarafından

İnmiş dedi ama az dedi çok olsaydı yatıracaktım dedi rahatladım biraz Burun tıkanık olduğu için öksürüyor dedi Burun ilacı verdi

0 oy
(3,212 puan) tarafından

3 aylık bebeğiniz 1 haftadır öksürüp tıkanıyor ve siz rahat rahat duruyor musunuz? Ne bekliyorsunuz bebeğin ölmesini mi? 

(48 puan) tarafından

Ay Allah korusun kız geçer geçer diye erteledim ama götürdüm bugün ilaç verdi burnu tıkanık diye öksürüyor dedi ilaç tedavisi başlayacağım ciğerlerine bulaşmış az dedi

0 oy
(3,401 puan) tarafından

Götürdün mü canım çocuğu hastaneye 

(3,401 puan) tarafından

Bende gittiğim de 3 tüp hava verdiler 1 hafta boyunca git gel yaptım hava verdiler birde ilaç yazdılar kötü bir süreçti hemde 2 buçuk aylıktı o zaman salgın vardı. Birdahakine aklında bulunsun en ufak sıkıntı gördüğün de direkt götür hastaneye bekleme geçmiş olsun 

(26,003 puan) tarafından

Ben nedense gittigine inanmadim. Günahınıda almak istemem.. 

Nasil oluyorda balgamli bebege ilac verip gondere biliyor doktor. Busranin dedigi gibi yapilmaliydi. 

(3,401 puan) tarafından

VAlla artık götürdü mü götürmedi mi bilemem ama o yavrunun vebaline girerse çok kötü hüsrana uğrar.. Umarım götürmüştür 

(48 puan) tarafından

Kız yemin ederim gttim sizin sayenizde dede olsa gttim valahi serum fizyolojik verdi hocam iyimi dedim iyi dedi ciğerlerine az bulaşmış dedi buruna şırınga ve serum aldım valahi onu yaptım bugün ama bebeği sorsan aynı gene ökdürüyor hava flanda hiç vermedi gerek yok dedi

(48 puan) tarafından

Vala hava mava vermedi sdace fizyolojik serum verdi burnuna siraingayla köy çek dedi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 631 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 776 göst.
26 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 318 göst.
0 oy
12 cevap 227 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,541 soru

24,017,994 cevap

328,093 kullanıcı

...