+1 oy
1,106 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından

1 haftadır ökdürüyor balgalmli ağlıyor durmuyor 3 aylık öksürük bir türlü geçmedi geçer gever diyede götürmedim bu öksürük neden geçmiyor 

28 Cevaplar

+17 oy
tarafından

Doktora götürüp neyi olduğunu ogrenmedigin için geçmemiş olabilir mi yaa valla kapl kırmak istemiyorum ama 

tarafından

Sen ben anamiyiz laaaa kıçıni dönüp yatacaksn bak nasıl ana oluyoruz benim ortanca oğlan astım hastası vallahi daha sırtına havlu koyarım 17 yaşında oğlan kızar bana şunu biri görse bana ne der diye

(1,737 puan) tarafından

Hey Allah ım Hey hey …

(186 puan) tarafından

Abla siz sezaryen dan sonra mi 3çü normal duğurdunuz 

(53,796 puan) tarafından

bir haftadır ede hic mi kimse olmadi Allah askina bilmeden doktor demeden calpol verilir mi öksürük şurubu mu o

tarafından

Yok kuzum ilk üçü normal sonuncu Sezeryan 

-Reklam-
+3 oy
(3,469 puan) tarafından

Morelini daha fazla bozmak istemiyorum ama Allah korusun senin rahatlığın yüzünden o yavruna bişey olsaydı nasıl yaşayacaktınn ki sen o acı ile? Keşke geç kalmasaydım da götürseydim diyip dururdun söyleyecek çok şey var lütfen sabah en erken saate çocugunu götür hemen 

+3 oy
(3,395 puan) tarafından

Yani kalp kırmak istemiyorum ama 3 aydan küçük bebeklerde her türlü hastalık bakın her türlü hastalık çok tehlikelidir. Ne demek geçer diye bekledim? Nasıl sabrettiniz? O bebeğin acilen doktora gitmesi gerek. Henüz bağışıklık denen bişeyi yok. Allah korusun ciğerine indiyse neler olabilir düşünmek bile istemiyorum. 

+2 oy
(4,194 puan) tarafından

Burnunu serum fizyolojik ile temizlemek gerekiyor 

(48 puan) tarafından

Kız denemedim geçmiyor hiritida başladı 

(4,194 puan) tarafından

Belki hava vermek gerekiyordur doktora götürün mutlaka

+2 oy
(3,379 puan) tarafından

Çok kötü bir salgın var ya geçmiyorsa hastaneye götürün Allah korusun ciğerlere inmesin 

Benim oğlum da öyle oldu ne yaptıysam geçmedi hastaneye götürdüm doktor ilaç verdi öyle düzeldi iyi ki ciğerlere inmemiş dedi 

Sürekli burnunu temizledim buhar verdim oda nemlendirici kullandım o sayede ciğerlere inmedi diye düşünüyorum 

+2 oy
(1,412 puan) tarafından

Allah korusun çok küçük ciğerlerine inmiş olmasın 

(48 puan) tarafından

Tıkanıyor resmen mama verirken ökdürüyor nefes alamıyor ya

(1,412 puan) tarafından

Hiç vakit kaybetme kalkın acile götürün direk

+2 oy
(2,564 puan) tarafından

geçer diye bekleme canım yazık daha küçükmüş bi doktura götür bence.. benim kızımda çok kötü öksürüyordu dokturu antibiyotik bide bi tane öksürük şurubu yazdı 3 gün içinde geçti çok şükür 

(48 puan) tarafından

İki gün önce akşam acile götürdüm doktor ben bakamam dedi çocuk doktoruna götür dedi ben çocuk doktoru değilim dedi bakmadı eşim yok bugün yarın kesin götürcem 

+2 oy
(3,128 puan) tarafından

Lütfen en kısa zamanda doktora gidin. Üç ay çok ufak, mutlaka doktor görmeli. Oğlum bir kaç ay önce aşırı öksürük ve balgamını çıkaramadığından, ciğerlere kadar inmişti. O kadar kötü bir süreçti ki. Siz de yaşamayın aynısını. 

(1,510 puan) tarafından

Gelmiş geçmiş olsun cnm ciğerler nasıl temizlendi hava ile mi nasıl bir tedavi yolu izlendi 

(3,128 puan) tarafından

Teşekkür ederim. Hayır hava vermedi doktor. Burun spreyi yazdı sadece. Bir de serumla burnunu temizliyordum. 

Tedavi olarak fizik tedavi yazdı. Çocuklar için fizik tedavi uzmanları var, göğüs kısmına hafif baskı yaparak mesaj yaptı. Toplam 5 seans yazdı doktor ama 3 seansta geçti. Her seansta balgamı atıyordu. Balgam azalınca öksürük de azaldı.

(1,510 puan) tarafından

Oh sevindim vallahi gelmiş geçmiş olsun cnm en korktuğum şey ben hala atamam bebekken bilememisler bronşlarim kapalı benim grip olunca direk ciğerlerim şişer nefes alamam burnum asla akmaz öksürük den yatamam balgam hep boğazımda kusarak yada diskiyla atabilirim çok zor gercekten 36 yaşında koca kadınım sen düşün halimi rabbim bir daha yaşatmasın size öpüyorum minigi 

(3,128 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Doğru zamanda doğru tedavi ne kadar da önemli. Oğlumun o 3 günü gözümün önünden gitmiyor. Sizin için ne kadar zordur. Dilerim bir daha yaşamam. Şimdi siz böyle deyince, daha da dikkatli olurum bundan sonra. 🌼

(1,510 puan) tarafından

Rabbim bir daha yaşatmasın cnm gelmiş geçmiş olsun inşallah 

+2 oy
(2,079 puan) tarafından

Kafana göre 3 aylık bebeğe nasıl ilaç veriyorsun. Bebeğin daha çok küçük ağlıyor durmuyor tıkanıyor diyorsun Allah için yazık günah ya...

(48 puan) tarafından

Haklısınız son çareyi ilaç verim dedim iki gün önce acilden girdim bakmadı doktor küçük dedi bakamam dedi 

(3,331 puan) tarafından

Kafana göre ilaç veremezsin canım doktorumuz zehir demişti kafanıza göre vermeyin doktorlar boşuna mı var😩

+2 oy
(1,566 puan) tarafından

Bende şuan 5 buçuk aylık oğlum 4 aylıktı kuru öksürük için evde ne yaptıysam olmadı baktım büyük insan gibi valla öksürüyor çocuk dk götürdüm antibiyotik bide bitkisel şurup yazdı.bitkisel olanı 3 gün 3 kaşık verdim hemen kesti rahat uyudu yavrum bence sende bekletme

(48 puan) tarafından

Yarın gtcem yüzde yüz 

+2 oy
(1,093 puan) tarafından

Canım daha çok küçük üç aylık olduğu için mutlaka bir destek alman daha mantıklı. Evde zor geçer bu ara üstelik çok salgın var büyük insanlar bile atlatamiyor bu okrusurukleri hastalıkları. Senin bebeğin çok daha savunmasız doktor gozetimi olmasi şart 

(48 puan) tarafından

Götürcem yarın inşallah bende öyleyim 1 haftadır öldüm öksürükten 

(1,093 puan) tarafından

Aynen canım daha geciktirme geçmiş olsun 

+2 oy
(9,285 puan) tarafından

Ambulansı ara gelirler tıkanıyor diyorsun Allah korusun nefesi kesilse ne yapacaksın Allah aşkına oyuncak değil o bebekler farkına varın biraz ya 

+1 oy
(3,954 puan) tarafından

Böyle bir durum yüzünden bizde 1 hafta hastanede kaldık 

Kızım 4 aylıktı 

Artı buharlı ilaç makinesi al derim muhakkak 

Önce doktora götür 

Sonra ilaç makinesi al 

Geçmiş olsun 

+1 oy
(18,454 puan) tarafından

Daha çok küçük neden goturmedin benim kızım 1 yaşında burnu akıyor diye getiriyoruz de kızıyor ben rahat edemez nefes alamaz vs vs içim içimi yiyor sen 3 aylık çocuk için geçer demişsin valla şaka gibi daha fazla ilerlemeden ciğerlere inmeden götürün yazık çocuğa 

+1 oy
(2,012 puan) tarafından

Bekleme hiç bian önce götür arkadaşımda aynı senin gibi goturmedi cocuk gittikce kotulesti rsv virüsüne yakalanmış solunum sıkıntısı var yoğun bakıma aldılar bebeği benim kızımda yakalanmıştı 2 sene once ve o dönem hastanede yatıyoduk hemen tedaviye baslanmasına rağmen ilerledi yoğun bakıma alındı solunum sıkıntısından dolayı 1 hafta yoğun bakımda kaldı 

+1 oy
(115 puan) tarafından

Gittin mi ?  saat 10 umarım erkenden kalkıp gitmissindir

0 oy
(6,937 puan) tarafından

Gerçekten insanları anlamıyorum çocukları hasta olur evde hastalığın geçmesini bekliyorlar hastaneye götürmek bu  kadar mı zor öksürük hafife alinacak birşey değil bronşite çevirir 1 harfta neyi bekledin götür doktora bir ilaç versin 

(48 puan) tarafından

Hafif bronşit de olabilir dedi burun fizyolojik verdi onu yapacağım

(6,937 puan) tarafından

Ak cnm böyle durumlara evde geçmesini bekleme direk hastaneye götür  geçmiş olsun 

(48 puan) tarafından

Vala ilacı aldım bugün denedim bakalım kaç gün sonra etkisi gösterecek ama çocuk aynı öksürüyor hala tıkanıyor 

(6,937 puan) tarafından

İşte geç götürdüğün için cnm hastaneye bronşite çevirmiş 

0 oy
tarafından

Ve sanırım şu ara herkes hasta ama ben ikinci gün götürdüm öksürük geçmeyince ciğerlerinden geliyr mu diye onlar temiz çıkınca evde izotonik suyu buhar makinesine koyup buhar verdim doktor da öyle söyledi ama yine de bir götürmende fayda var seninki çok küçük benimki 1 yaşında

0 oy
(163,302 puan) tarafından

neden hastaneye goturmedin

0 oy
(8,632 puan) tarafından

3 hafta çok uzun bir süre üstelik 3 aylık bebek yani nasıl hala götürmediniz çocuğunuzda var bilinçli olmanız gerekiyor. Büyük ihtimal bronşit veya zatürre olmuş. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 633 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 779 göst.
26 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 323 göst.
0 oy
12 cevap 227 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,858 soru

24,036,308 cevap

328,934 kullanıcı

...