Nasıl güzel mi sizce 120 tl
Kız pahalı gibime geldi altı sert mi
Sert canım bilmiyom fiyatlarinida teyzem aldık aklima girdi
A ayakkabı gibi o yüzden bu fiyat sanırım olsun güle güle giy
Sağol canım düğünlerde giyeriz işallah
Uffffg bir benmi sevmiom böyle şeyler yoksa cinsimmi tuhaf🥲😕
Aslında benide kulanmam ama teyzem giyeriz dedi aldım
Böyle incili mincili altınlı süslülü püslülü püsküllü seyler sevemiyom 😅
Patiklerimi hep satım canım aslında
Çok hoşmuş canım güle güle kullan
Mac kuponu yaptik kazandik aslında ama gercekten hayrını görmedim düzelemedik haram para ama bu para helal olduğu icin rahatlıyo ek borclarimi ödüyom
İnşallah Rabb'im sizi o bataklıktan da kurtarsın inşallah canım, benim sana her zaman dileğim bu yönde olur. Haramda huzur ararsan huzur sana haram olur diye bir hadisi şerifi vardır Hz Ömer'in canım ❤️ 2 evladın var canım onlara bu kötülüğü yapmayın ne olursunuz . Sadece 1 TL haram para yemek bir evladin annesi ile 32 kez zina yapmasına bedel bir günahı var . Allah korusun Allah göstermesin ama bu sağlığınızı bile etkileyebilir. Allah korusun çocuklarınızdan bile çıkabilir . Allah'ım size tövbe etmeyi nasip etsin inşallah canım benim ❤️🥰
Aklıma bile gelmezdi aslında benim kumar oynayacağim ama hayat zor durumda kaldık yaptık şuan oynamıyoz artık maç kuponu karta oynadık onuda bıraktık zor durumda kaldık yoksa ölsem oynamazdım
İşte canım bu hayatta büyük konuşmamak gerek insanın başına herşey gelebilir, tövbe et gülüm bu hayat sınav hayatı , kalıcı değiliz ne zaman öleceğimizin garantisi yok ❤️
Aynen canım işallah bidaha bu duruma düşmem birikim yapacam işallah
120 bayağı pahalı bence çünkü bizim burda 100 TL'ye yapılıyor iyi günlerde giy
Sağol canım napalım aldık artık
Bence gayete güzel fiyata olarakta bana o kdr pahalı gelmedi gerçi herşey pahalı olduğu için bana buda normal geldi
Sağol canım 200 tl baktım da ben normal diye aldim
Valla sakızın 20 tl olduğu ülkemizde benim fiyat algım bozuldu bana gayet uygun geldi
Sağol canım herşey cok palı
1,486,708 soru
24,305,083 cevap
344,343 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın