Ekoo çeken varmi içinizde kizlarrr
Üst ful çıplak mı oluyor
Birde ekoyu kadınlara kadinmi çekiyor acaba
Umarım ekoda erkek yoktur
Daha önce çektiren varmi
Yol çok uzakkkkkk yani o eko için gidip erkek çıkarsa çektirmem sanirim
Erkekte çekti kadında . Bı kaç sene oluyo cektireli ama memistolar açıkta kaliyo diye hatırlıyorum çünkü göğüsün altına üstüne sağına soluna biseyler bağlıyorlar. El bileklerine ve ayak bileklerine de kelepçe tarzı bişey takiyo
EKG de olabilir hatırladığım esmos
EKG değil bebeğim
ekokardiyografi sanırım
Onda bütün üstte cikariyormussun sanirim
Kalple alakalı herseyde cikariyon esmoş heralde
Çıkıyor, ben de eko çekmiştim üniversite zamanı taşikardim var diye bayağı kalp odaciklarina bakiliyoedu 10 15 dakika ultrason gibi bir şeydi
o aletlerin isimleri cok degisik ben tabut gibi olana girdim cok pis bisi ugultu var tuhafdi kimildayamiyosun o aleti diyosan felaket korkunc yaaa ciplak degil ama sudyeni cikariyon demir taki vs olmasin diyolar
ben gecen yaz cektirdim icindeyken ben burdan cikamam dedim cok zordu bee cok korkunctu o aleti sesi icindeki extra ugultu bida tovbe girmem o alete
Off emarfa bende can veriyodum aşırı kötü bişey ya . Sen yine cektirmissin ben cektirmedim kaldı öle valla panik atak geçirdim
Kızlar Rabbim nasip etmesin ama insan mecbur kalınca gırmek zorunda ben en son yarım saat kaldım içinde 😟
beni dr gonderdi sonuc migren cikti bende
Tabut gibi olan MR
Yuvarlak olan TOMOgRAFİ
Kalp ultrasonunu EKO
Kalp grafisi EKG
Ekoyu ise kardiyoloji doktoru yapar eğer poliklinik doktorunun odasında EKO cihazı var ise kendisi hemen yapar (randevuyu kadın doktordan alırsanız kadın yapar erkekten aldıysanız erkek yapar )
Eğer odasında yok ise EKO cihazı EKO çekim yeri diye ayrı bir yer vardır orayada o hafta hangi doktor bakıyorsa o yapar tamamen şansa kalır işiniz
Hayır canım üst taraf çıplak falan olmuyo ıkı kere çektirdim ek odada ekgda çıplak olmuyosun ..yıllar önceden gittiğim de eko ya, randevu vermıslerdı öyle çekmişlerdi ama şurda gideli ıkı ay anca olmuştur gittiğim doktorun odasında kalp ultrason cihazı vardı öyle vaktı sütyeni yukarı doğru sıyırdım sadece zaten görmedi aletı öyle göğsümden baktı o kadar
Ekgda siyirdimda ekoda nasıl yapılıyor hiçbir fikrim yok gerçekten yni simdi erkek olursa bütün üstü çıkarmak çok skinti bırakır gelirim onca yolu gittiğime değmez
Ekoya bnada verdiler 40 gündür eko randevusu bekliyorum gidince böyle fiyasko üzer beni
Ben erkeğe almıştım ama sanıyodum kı eskisi gibi randevu verırler meğer odasında varmış tabı görmedi ama eşimde yanımdaydı, çok kızmıştı kadın yokmuydu acelen neydıde erkeğe aldın falan 😄😄zor gönlünü almıştım ekgda zaten doktor odasına gitmeden direk oraya gidiyosun bayandı çekenler onuda atletin altından cıhazları yapıstırdılar
Ekoda üstünü çıkarmadı dimi sjsj
Esma erkek baksa bile üst taraf komple çıplak olmazsın yıllar önce gittiğimde önlük vermişlerdı ben atlet cıkarmamıstm öylede bakmıştı normal bebeğe karından nasıl bakılıyosa aynı öyle bakılıyo
Ya arkadaşım hepsini çıkardım diyor internettede kadınlarda sutyen vs ciksr yazıyor
Yok kız çıkarmadı sütyeni yukarı sıyırdım sadece atletin altından baktı o kadar ama sütyeni sıyır yukarı diyince eşimin yüzü kıpkırmızı oldu😂😂o yüzden baya kızdı
Canım vala benım öyle oldu umarım seninde öyle olur zaten çıkarmaya gerek bile yok ki
Ayyy düşünemiyorum valla şimdiden strese girdim sjsjs
Kadın olsun hepsini çıkar desin çıkarırım sjsj
Yarın mı gıtcen
Ama benim anlamadığım kalbin üstüne bakmiyormu eee sutyenin ipi belki sıkıntı eder onuda dediği gibi siyirdiginda sorun yok bunun için bütün üstü çıkarmak saçma
Valla ramazan ramazan strese girdim sjsj
Sali gün öğlen:(
Zaten randevuda bulamadım doktora sadece eko için gidicem birdaha randevu alıp gidicem oyyyy oyyy y
Strese girme kız gerçekten soyunmaya gerek yok sütyen sıyırınca tmmdır okadar yani umarım sanada öyle doktor denk gelir 😄
Gidince yaz kız merak ederim ben 🥰
Bende yarın beyin cerrahine gidicem emar günü vermesı lazım bakalım
İnşallah ya ya yanlış hatırlamıyorsam
EKG bölümüne giderken tabelada bayan eko bay eko gibi birsey yazıyor yanlış hatırlamıyorsam tabiii
İnşallah öyle birsey yapmislardir
Geçmiş olsun ayyy hastane işi ck zor gercekten
Umarım öyle yapmışlardır canım bu arada çok saol❣️❣️
Hayır çıplak değil de fiyafetini yukarı doğru kaldırıyorsun sadece. Sütyenini de çıkarmana gerek olmuyur kısa süreli bişey zaten
EKG değil ekokardiyografi
Ultrason gibi olan
En kısa süresi 15 20 dakika yazıyor internette
Biliyorum. Pazartesi çekildim. Düzenli olarak 3 ayda bir çekilirim. 5 dakika bile sürmüyor
İçim rahatladı o zaman :)
Ben çektirdim ama kadın denk geldi erkek de gelebilir bence. komple çıkarmasan da komple yukarı çekiyorsun sol tarafa dönüyorsun hafif ultrason gibi çekiyor
Smdi komple diyince bir değişik oluyor insan inşallah kadın denk gelir ya
Yani jel sürüp memenin sağından solundan fln ölçüm yaptığı için sütyenle sanmıyorum yukarı sıyırttırır bence. İnşallah kadın denk gelir ama sağlık bu doğuma bile yeri geliyor erkek denk geliyo bence ihmal etme
Benim kızıma çektiler erkek doktordu örtü altında yapmıştı
Ekokardiyografi yaptırdım doktorum kadındı.fermuarli birşey giymiştim tamamen açıp iç camasirim kalmisti sadece yerinden oynatiyordu doktor ultrason cihazıyla hareket etmesi icin
Eforlu EKG çektirmeyecekseniz üst kısmı komple çıkarmanıza gerek yok
Ekoda sadece göğüsler açık olsa yeterli
1,471,844 soru
24,103,823 cevap
332,586 kullanıcı