+1 oy
498 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (341 puan) tarafından

Kızlar eşim pek bizle vakit geciremez fırsat olmaz eve geldiğinde kızım onu özlediğinden midir bilmiyorum sofrada rahat vermez tepesine cikar vurur tokalarini başına takar kazağını çeker hep bir ilgi peşinde mi desem yaramazlık mi anlamadım acaba babasından ilgi beklediği için dikkat çekmek için mi bunları yapar babasida kizar ona tabi ve bende üzülürüm bu duruma 

9 Cevaplar

+6 oy
tarafından

çocuk beden dilinde ilgilen benle diyor babasına. bi yarım saat çocuğun gönlünü almak bu kadar zor olmamalı. bi tanecik spermle, çocuğunun karnını doyurmakla olmuyor babalık. yemeği yarım saat geç yesin, acından ölmez

-Reklam-
+3 oy
(5,078 puan) tarafından

Başlık beni benden aldı .. Eşinizin kızı 😂

+2 oy
(12,026 puan) tarafından

Kocanız galba ilgilenmek için babacığım benimle biraz ilgilenir misin demesini mi bekliyor bilemiyorum

(341 puan) tarafından

Bizimle pek vakti olmaz iftarda gelir ondada kızım sofrada öyle yapsr çayını içer yarım saat 40 dakka oturur kalkıp gider 

+2 oy
(1,868 puan) tarafından

İlgi istiyor çocuk dikkat çekmeye çalışıyor buna neden kızıyor ki eşiniz 

(341 puan) tarafından

Çocuk istemeden zarar veriyor babasına canı biraz acıyor diye kızıyor 

(1,868 puan) tarafından

İlgi bekliyor özlüyor can yakma olayı istemeden yapıyordur eşim şehir dışında çalışıyor geldiği zaman benim kızım da öyle yemeğini bile babasının yedirmesini istiyor normalde hayatta kimseye yedirmez kendisi yemek ister ama özlediği için herseyi babasıyla yapmak ister eşinle konuş canım ilgi istediğini seni özlediğini anlat

+2 oy
(88 puan) tarafından

Benım kızım varya eşimin agzına sı... Çı yor yemın ederım  Çin işkencesi gıbi sımdı burda anlatmakla  bıtmez  en basıdı eşim masada yemek yemedı daha 3 yıldır  hep ayak üstü yer kız gormesın dıye çünkü ne zaman adam yemek ye'se kaşıgı elınden alır baba ben yedırcem sana der ağlar .. Daha eşim bir kere bile  bak bir kere dıyorum kızmadı şaka gıbı ben eşime şok gecırıyorum ve daha bu hiçbsıy adam hiç kızmadıgı için kızım asırı sımarık.. Şaka gıbı dimi ayrıca ben durumu onaylamıyroum   malesef bızımde böyle  

+2 oy
(9,940 puan) tarafından

Acabası fazla besbelli çocuk ilgi istiyor 

Benim kızımda baba aşığı Allah var eşim sürekli oynar ama biraz telefona salsın asla rahat vermez karnına atlar telefonunu çeker bu onun dilinde kalk benimle oyna demek eşimde der senin canın gıdıklanmak istiyor falan der hiç kızdığı olmadı onun sabrına hayranım o konuda 

+2 oy
(193 puan) tarafından

Küçük kızım hasta olduğundan dolayı 13 gün boyunca yatış verdiler yattık büyük kızım da  üç yaşında aslında babam eşim hergun yanima getirirdi ama son üç gün yanıma geldigi zaman yaramazlık yapıyordu yüzüme vuruyordu yerinde durmuyordu birşeylere mızmızlanıyordu birşey isteyip sonra istemiyordu yanında olmadığım için her istediklerini verdiğinden şimardığını düşündüm ama aslında beni özlemiş ondan bu tepkileri eve gelince anladım  bence babasını özlediğinden öyle yapıyor 

+1 oy
(1,092 puan) tarafından

Malesef çok bariz ortada canım. Tabiki çocukların normal yaramazliklari da oluyor ama bu babaya karşı olan tavırların sebebi senin dediğin gibi ilgi bekleme. Ne olursa olsun günde bı yarım saati bile mi yok kiziyla oturmaya ilgilenmeye. Ya da o anda kızın onları yaparken beraber daha eğlenceli hale getirebilir kızmak yerine. Biraz çocuğun dilinden anlamasi lazım.

(341 puan) tarafından

Valla bu yorumlardan sonra daha çok üzüldüm şu an 

(1,092 puan) tarafından

Canım benim üzülme eşinle güzelce konuş anlatmaya çalış. Evet her erkek malesef çok ilgili olmuyor böyle konularda çocuğu sanki iş olarak görebilir yorgunum diye bı oyun oynamayı çok görür ama bu çocuk dünyaya geldiyse binoyun oynamayi veya onunla ilgilenmeyi çok görmeliyiz. Çocuğun bakimi zaten sende diceksin arada baba kız takilsinlar eğlenceli vakit geçirsinler belki kendi bile kendi cocugunun daha farkında değil uzak durduğu için 

+1 oy
(2,219 puan) tarafından

İlgi bekliyor kuzu benim oğlumda öle kapıdan girdiği dk bı dk huzur vermez babasına oyuncak getirir üstüne çıkar uyutmaz sürekli ilgi ister eşimde oynar biraz istediğini yapar uyucagi zaman uykum geldi yeter bugün der sonra rahat bırakır ama ilgilenmediği gün kan kustiruyo adama 😂

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 309 göst.
8 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
0 oy
11 cevap 680 göst.
16 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.

Kategoriler