+4 oy
235 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,100 puan) tarafından

Hayırlı günler hanımlar, dün akşam saçımı bal köpüğü rengine boyadım , kendi saç rengim kumral ( koyu kumral yada açık kumral değil ) tam kumral rengi. Boyanın içine açıcıda kullandım. Saçımın rengi turuncumsu sarı karışık bir renk oldu. Birde beyazlarımda tam kapanmamış. Asıl amacım beyazları boyamaktı hadi olmuşken bal köpüğü ne boyayayım dedjm ama istediğim gibi olmadı. Size sorum şöyle ben saçımı bir daha boyasam tekrar kumral a ama açık kumral da olabilir. Hangi renk boya kullansam hem beyazlar kapanır hemde kumralı elde edebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

4 Cevaplar

+2 oy
(362 puan) tarafından

7.1 e boya canım kumral olur 7. 1 küllü kumral demek ayrıca turunculuklari almak için önce mor şampuan al mor şampuan ile yıka saçını turuncu yansimalarin gitsin ,sonra boya küllü kalması için mor şampuan da devamında da kullanırsın 

(1,100 puan) tarafından

Saçım düzelirmi böyle yaparsam, normalde ben kendi saç rengine boyamak istiyordum ama den.emek istedim ama yapıncada beğenemedim. İnşallah düzelir 

(362 puan) tarafından

Asırı turuncu var mı şuan saçında aslında bir ne derece turuncu saçların  görseydim daha emin konusurdum göremedigim için  ,aşırı bir turunculasma yoksa düzelir bu yöntemle ,küllü kumral olur 

(362 puan) tarafından

Açık kumral olursun bu yöntemle 

-Reklam-
+1 oy
(6,169 puan) tarafından

Profesyonel  yardım alman lazım  açıcı  normal boya içine konmaz  canım  bal köpüğü rengi komple  açılıyor  snr boya ile yapıyor tonunu acik kumral boyaya bilirsin  ama bal köpüğü kendin evde yapamazsin

(1,100 puan) tarafından

Bende pişman oldum zaten bu renge boyadığıma ama denemiş oldum. Şimdi kumral alıp boyasam düzelirmi kurtarabilir miyim.

(6,169 puan) tarafından

Kumral al ama turuncu rengi açtırman lazım yada akması lazım renk cümbüşü olur yada koyu renk yapicaksin  yada bur destek al kuaför den canım daha da yipratmadan

+1 oy
(3,353 puan) tarafından

Biride saçını boyamıştı yeşil olmuştu,bazen kutudaki numaraları karıştırabiliyorlar misal Pantene markası çok hata veriyor kuaförüm söylemişti😦

Evde boyamazsin kuaföre git bence saçını mahvedersin.

(1,100 puan) tarafından

Canım pişman oldum ama tekrar boyasam kumral renge düzelmezmi acaba.  Bal köpüğü istemiyorum.

+1 oy
(1,001 puan) tarafından

Şimdi bu postu görünce korktum. Benim yanlarda hafif beyazlar çıkmış saçım kahverengi. Sadece beyaz tellere sürecektim. Kozmetikte çalışan kız palette 7.0 mı ne önermişti benim saçım o tondaymış. Yarın gidip bıda sorup ondan almayı düşünüyodum ilk defa boyayacam ama tırstım şu an 😵‍💫😵‍💫

(1,100 puan) tarafından

Bende esasen kendi saç rengimde boyamak istiyordum. Şimdi kumral alıp boyasam düzelirmi acaba. 

(1,001 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum ki ben kozmetikçi kıza sorcam hiç tecrübem yok 

(3,353 puan) tarafından
+1

@Toprak24. Canım paletteden uzak dur o marka çok sıkıntılı🤐en son ombre yaptığımda bir müşteri gelmişti palette kullanmıştı oda kuaför bile saçına şimdilik bir işlem yapamayacağını söyledi yanar yoksa dedi,deneme yaptılar iki paket attılar tutmadı istediği rengi tekrar kapattılar.

Sakın diyim o markayı kullanma kuaförüm de söyledi o marka sıkıntılı diye.

(1,001 puan) tarafından

O zaman hangi marka önerirsin hiç fikrim yok 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 594 göst.
0 oy
5 cevap 207 göst.
26 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde damlanur.krc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 530 göst.
21 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Bsra77 (179 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,984 soru

23,864,570 cevap

320,568 kullanıcı

...