+2 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (364 puan) tarafından

Bugün 38 haftalık olduk çok şükür 1 haftadır ara ara kasılmalarım oluyordu dün duştan sonra biraz sancılarım arttı uzandım geçti ama adet sancısı gibi ağrım 1 haftadır var. Sabah uyandığımda iç çamaşırım ıslaktı değiştirdim biraz daha uyudum uyandım gene ıslanmıştı. Sonra beyaz bı bez taktım sabahtandır sadece sarı leke şeklinde ıslanmış . Bu su mu oluyor acaba. Gitsem mi hastaneye yoksa salı gününü mü beklesem randevum var zaten. Şu sızması yaşıyanlar bezde sarı şekilde mi oluyor merak ettim. Bebeğim çok aşağıda hareket ediyor hissediyorum ama yinede korkmalımıyım.

3 Cevaplar

+2 oy
(4,268 puan) tarafından

Ben sari bir şey görmedim hiç de farketmedim az az suyum azalmış hastaneye gidince hemen antibiyotik başladılar imkanınız varsa doktora gidin covid testi gibi bir çubukla test yapıyorlar öyle anlaşılıyor 

(364 puan) tarafından

Acıyormu peki , sırf bu alttan muane yüzünden korkuyorum gitmeye

(4,268 puan) tarafından

Sancim hiç olmadığı için akşama kadar suni sancı alarak muayene yapıldı hiç acı falan hissetmedim doktorlar eline jel sürüyordu yani tabi bir ağrı oluyor ama öyle abartılı bir ağrı değil. Tabi ağrı eşigiyle de alakali

(364 puan) tarafından

İlk gebeliğim de çok acıyordu , resmen travma olarak kaldı. Hafta sonu bide gitsemde ultrason yok en azından hafta içini bekleyip gitsem doktor ultrason dan suyuna baksa olurmu. 36 haftada 2358 kiloydu , kilosuda azdı , küveze girer diyede korkuyorum 

(4,268 puan) tarafından

Ben olur veya olmaz diyemem ama ben olsam beklemem hafta sonu belki daha bile boş olur ben olsam giderim su azaldıkça bebek oksijensiz de kalabilir riske atıyor da olabilirsiniz 

-Reklam-
0 oy
(948 puan) tarafından

Enfeksiyon varsa ondan da oluyor. O haftalarda benim de öyleydi suyum mu sızıyor acaba diye düşünüyordum doktor enfeksiyondan dedi 39.haftada da doğum yaptım gidebiliyorsan doktora git sancını da söyle adet ağrısı gibi ağrım vardı doğumum başlamış 4 cm de açılma olmuş tesadüf o gün kontrolüm vardı doğum yaptığımı hastanede öğrendim

(364 puan) tarafından

Bezimde sadece sarı lekeler var

0 oy
(4,834 puan) tarafından

Benim suyum seffaf ve kokusuzdu bi başladı hastaneye kadar devam etti su geldikten 3 4 saat sonra hastaneye gidebildim hala sızıyodu kesilen bişey olduğunu sanmıyorum birden yogun geldi sonra gözle görünür şekilde sızdı 

(364 puan) tarafından

Bez taktım sadece sarı lekeler var bezde

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 262 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 434 göst.
0 oy
5 cevap 186 göst.
23 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kurabiye canavarim (701 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,293 soru

24,137,243 cevap

334,362 kullanıcı

...