Midi bol etek üstüne oturan bi bluzla giymeyi düşünüyorum. Olur gibi gibi. Bayramda giyicem. Ayakabı modasında geri kaldım biraz. Biri annemin de böyle ayakkabısı var çok rahat falan demesin bana😄
Midi elbise ile daha ferah bir görünüm olabilir gayet genç işi bence.
Yo gayet de giyilebilir bence. Bende de benzerinden var hatta nişanımda giymiştim
Hayatta giymem dediğim ayakkabının aşığı oldum . Midi boy elbise etek ile sahane olur bence
Evet bu tarz ayakkabilar eskidende modaydi yeniden moda oldu moda zaten donup dolanip eskiyi yenileme oldu yani bence tatli bi ayakkabı
annemin var diyemem o bile giymez derim ama uzulme🫠
18 20 yaşlarında kardeşlerim var onlar giyiyorlar böyle su an bu moda pantolonun altına bile giyiyorlar çok da yakışıyor
Orta yaş mı suanki gençler falan hep giyiyor yani turkiyede ben 25 yaşındayım almayı düşünüyorum
Valla benim annem 50 yaşında, düğün dernek olunca bu tarz ayakkabılar giyer. Bende kız kardeşim de ondan takiliriz bazen. Ben 28, kardesim 24 yaşında. Bu ayakkabı her yaşa uygun.
Benim var hiçte orta yas değilim beğenerek giyiyorum etekkerimin altına 😅
Hayır aksine gençler giyiyor bu tarz bende çok beğendim 😍
Hatta bayram için bu tarz alabilirim🌸
Bence gencecik işi kız ne orta yaşlı
Bu pabucun yaşı yok, ama gence daha uygun bence. Yaşlı ayağı için fazla zarif. Bizim ofiste Z kuşağı kızlar renkli çoraplarla bu tarz ayakkabılar giyiyorlar hep.
Bndede siyahi var gayet güzel
Benim de var benzeri 36 yaşındayım şık olduğum söylenir
Benim bundan ve siyahi var hersyin altına gidiyo hamileyken almıştım sonra beğendim siyahını da aldım
Ben yazın bu tür ayakkabıları stok yapmak istiyorum renk renk çok güzel çok beğeniyorum
Ben giyerim çünkü topuklu ayakkabıları günlükte giymiyorum benim için rahatlık önemli spor ayakkabı giye giye de mahalle esnafına döndüm hoş bana sorun olmaz orta yaş sayılırım da :)
Aynısından geçen sene kurban bayramında aldım ben
Genç işi bnce çokta güzel
1,449,871 soru
23,809,960 cevap
317,830 kullanıcı