Hanımlar hayırlı ramazanlar. Bu ay bize huzur, bereket, hayırlı kapılar açsın inşaallah 🫶🏻🩷
Dün iftara/akşama ne yaptınız, bu saat oldu hâlâ aklımda yemek yok.
Eşim mangal yapmıştı. Bugün de belki sadece makarna yaparım..
Ay bende çok özledim mangalı yazın inşallah pikniğe gideriz ailemle tabi kurban bayramında da yaparız köyde herhalde afiyet olsun Allah kabul etsin ❤️
Benim de aklıma makarna geliyor aslında. Hayırlı iftarlar şimdiden 🩷
Tarhana çorbası
Pirinç pilavı
Karnı yarık
Sarma
Ispanaklı börek
Yufka tatlısı
Teşekkürler, şimdiden hayırlı iftarlar 🩷
Amin inşallah dün Çökertme yapmayı düşünüyordum sonra bir uyumuşuz saat 5 buçuk olmuş geç kaldım kahvaltı hazırladım bugün de baget tavuk pilav salata yoğurt çorbası kola var
Dün ben de tavuk çökertme yapmıştım, şimdiden hayırlı iftarlar 🩷
Bende tavuk Çökertme yapacaktım ama tavuk biraz çöp oldu 😂. O yüzden haşlayıp köpeklere vericem bende çöpe atmayayım dedim
Amin canım benim 🤲 dün makarna ıspanak yemeği Tarhana çorbası salata ayran vardi ve 10 dakika kala tekerim patladı 😢 bugün de tavuk patates atacam fırına yanına da pilav salata kola tamamdır 🤗
Ay abla 10 dk kala mı 🙃 vatan sağ olsun 🤭 afiyet olsun ablacım ♥️
@idilt inanmıyorum yine mi 🤦♀️😂😂
Mesudem canım benim sorma o 10 dakika da abdest için gitmeseydim gormezdim ama gittim olanlar oldu işte 😂 tabi vatan sağ olsun varolsun🇹🇷💜🌺 çok teşekkür ederim balım 💜🫂
Vallahi yine aynı menü 😂❤️
Afiyet şifa olsun canım benim 🥰💜
Sizede ❤️❤️❤️
Hayırlı ramazanlar. Tavuk suyu çorba, buğu kebabı,pilav fikir olur belki.
Teşekkür ederim, şimdiden hayırlı iftarlar 🩷
Rica ederim, hayırlı iftarlar 🌸
Ben ayran aşı çorbası yaptım köfte kızarttim bide makarna var idi elhamdülillah 🙃🩷
Şifa olsun, ben de makarna yapayım da yanına ne yapayım 🩷
Teşekkürler canısı makarnanın yanına çorba ve patates köftesi güzel gider yani bizim taraf öyle yapar 🙃💛
Dün patates köftesi ve ayran çorbası yapmıştım bugün
Hünkar beğendi
Şehriye pilavı
Ayran çorbası (dünden kalan)
Tepsi kadayif
Bulgurlu köfte şehriye çorbası salata
eşim aşçı evde olduğunda o yapıyor yemekleri dün iskender yaptı bugün lazanya istedim
Aradığım evlilik benim eşimde yapıyor sağolsun ama profesyonel hizmet daha iyiymiş 😅
ahah teşekkür ederim. size de afiyet olsun ne güzel eşinizin yapması 🥰
Fırında porsiyonluk güveç ile köfte yaptım bugüne de yetecek bugünlük yemek derdim yok sadece yanına makarna ve tatlı yapacağım
Mercimek çorbası, kuru fasulye, tavuklu pilav, turşu ve yoğurtlu meze
Dün yengeme davetliydik. Mercimek corbası, kremalı körili tavuk, pilav, salata, kadayıf tatlısı yapmış porsiyonluk. Ortaya patlıcan biber mezesi, yoğurtlu karnabahar ve havuç kızartıp yoğurtlamış
Dün içli köfte lahmacun mercimek çorbası vardı . Bugün mantar çorbası ıspanak makarna yapıyorm
Karnıyarık pilav çorba ♥️tatlı yapmadım tulumba var
İftara davetliyiz bugün ne yaptılarsa o :)
Dünden kalma sarma dolmam var yanınada pırasa böreği yapacam
Dün görümceme gittik bugün annemdeyiz yarında kardeşimde üç gün rahattım
Dün tektim makarna şehriye corbasi yaptım bugünde pilav et dünden kalan şehriye yapicam
Dün fırında patatesli tavuk pilav mercimek çorba vardı
Bugün kahvaltı yapalim dedik. Pogaca kızartma falan var bide revani yaptım
1,468,060 soru
24,053,168 cevap
329,786 kullanıcı