Merhaba hanımlar ilaç ile ilgili bir post açtım bilen bilir.
Yemediğim hakaret yemediğim kınama kalmadı, bide yazıp yazıp gizlemezler mi yorumlarını😂
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler atalarımız. Naif bir şekilde bilgilendirip güzelce yorum yapanlar sayesinde öğrendim çok teşekkür ediyorum onlara, güzel kalplerinden de öpüyorum 🤎.
Gel gelelim çirkefce cevap veren şahsiyetlere eminim sizinde bilmediğiniz bir çok şey vardır. Cahil kavramı yargılayan insana yakışır...! Mesela şöyle bir örnek vermek istiyorum. Okula ne için gider bir insan? Okuyup öğrenmek için hayata atılıp güzel şeyler elde etmek için. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.. okula gidersin görürsün öğrenemezsin, öğrenmek istemezsin bazen de bunu inkar edecek olan olmaz diye düşünüyorum. Lakin anneliğime laf eden 2-3 kişi buranın vermiş olduğu anonimliğin altına sığınıp güvenerek anneliğime laf etmiş. Buraya fazla sığınmayın güvenmeyin derim bulup dava açması zor olmaz. Burası hakaretlerinizi sergileme yeri değil..!
Gel gelelim ilaç mevzusuna en fazla 3 defa kullandım oda mecburiyetten migren krizim tuttu o an oğlumun bana ihtiyacı vardı bende içip ona bakmak zorunda kaldım. Migren ağrım beni bayiltacak kadar ağrır.
Yargılayıp üstten üstten yorum yapanların hepsini not aldım umarım cahilce bir post açarsınız.. o zaman yaptığınız yorumu size tek tek hatırlatacağım.😁
Sabah sabah görünce yazmak istedim yazılan yorumları yeni gördüm düzgün bir şekilde bilgilendirip cevap verenler sizin kalbinizin güzelliği ve düşünce yapınız ile dünya güzelleşir. Herşey güzel gönlünüz gibi geçsin hayatınızda 💐🤎