+5 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (1,195 puan) tarafından

Merhaba hanımlar ilaç ile ilgili bir post açtım bilen bilir.

Yemediğim hakaret yemediğim kınama kalmadı, bide yazıp yazıp gizlemezler mi yorumlarını😂

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler atalarımız. Naif bir şekilde bilgilendirip güzelce yorum yapanlar sayesinde öğrendim çok teşekkür ediyorum onlara, güzel kalplerinden de öpüyorum 🤎.

Gel gelelim çirkefce cevap veren şahsiyetlere eminim sizinde bilmediğiniz bir çok şey vardır. Cahil kavramı yargılayan insana yakışır...! Mesela şöyle bir örnek vermek istiyorum. Okula ne için gider bir insan? Okuyup öğrenmek için hayata atılıp güzel şeyler elde etmek için. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp..  okula gidersin görürsün öğrenemezsin, öğrenmek istemezsin bazen de bunu inkar edecek olan olmaz diye düşünüyorum. Lakin anneliğime laf eden 2-3 kişi buranın vermiş olduğu anonimliğin altına sığınıp güvenerek anneliğime laf etmiş. Buraya fazla sığınmayın güvenmeyin derim bulup dava açması zor olmaz. Burası hakaretlerinizi sergileme yeri değil..!

Gel gelelim ilaç mevzusuna en fazla 3 defa kullandım oda mecburiyetten migren krizim tuttu o an oğlumun bana ihtiyacı vardı bende içip ona bakmak zorunda kaldım. Migren ağrım beni bayiltacak kadar ağrır.

Yargılayıp üstten üstten yorum yapanların hepsini not aldım umarım cahilce bir post açarsınız.. o zaman yaptığınız yorumu size tek tek hatırlatacağım.😁

Sabah sabah görünce yazmak istedim yazılan yorumları yeni gördüm düzgün bir şekilde bilgilendirip cevap verenler sizin kalbinizin güzelliği ve düşünce yapınız ile dünya güzelleşir. Herşey güzel gönlünüz gibi geçsin hayatınızda 💐🤎

9 Cevaplar

+7 oy
(3,516 puan) tarafından

Başlarına türlü belalar gelir yine de ders almazlar hâlâ kaostan beslenmeye, millete laf sokup berbat hissettirmeye devam ederler. Sonra belaların daha büyüğü gelir. Bazılarını sadece ölüm terbiye eder. Allah ıslah etsin. İnsanca davranmak varken hayvaanlığı tercih ediyorlar. Şu mübarek Ramazanda kalp kırıyorlar. Allah onları bildiği gibi yapsın. Kibirlerinde boğulsunlar. 

(1,195 puan) tarafından
+1

Vallahi hepsi Allaha havale olsun. Senin gibi cahil anneye Allah çocuk vermiş çocuğa üzülüyorum diye yorum yapan birisi vardı. Kınadığı yerden kınansın oda inşallah.  Herkes güzel düşüncelere sahip olmuyor maalesef 😊

-Reklam-
+2 oy
(1,458 puan) tarafından

Okumuştum üsten canım sen takma onları boş konuşmuşlar :) 

(1,195 puan) tarafından
+1

Takmiyorum da sadece anneligime kadar dilleri uzadı ona hitaben paylaşım yaptım 

+2 oy
(23,704 puan) tarafından

Burayı kimseyi ismini not alacak kadar önemsemem herkesin mutlaka cahil ( bilgisiz) olduğu konu vardır mutlaka. Ama hamilelik çok hassas bakılması gereken bir durumdur en fazla mecburiyetten bir kez kullanırdım sonra sorardım aile hekimine vs ona göre karar verirdim ben aşırı pimpirikliyim. Çok geçmiş olsun Migren çok kötü bir şey benimki daha başlangıç seviyesinde iken bile ilk hamileliğimde baş ağrıları beni mahvetti 

(1,195 puan) tarafından

Öyle kimse istemez evladına zarar vermeyi bile isteye yapılmaz siz bilirsiniz ben bilmem siz yaparsınız ben yapmam bu göreceli bişey siz yapıyor yada yapmıyorsunuz diye aynı olacağız diye bir durumda yok anneligime laf edildiği için not aldım yoksa burada kendi çalan kendi oynar ancak

+1 oy
(3,393 puan) tarafından

Bilmemek ayıp değil tabiki ama haklısın çok yargılıyorlar küçümseme sivri dilli çok insan var 

(1,195 puan) tarafından

Evet buranın vermiş olduğu nede olsa kimse beni bilmiyor güvencesi altında 

+1 oy
(1,892 puan) tarafından

Iyi de pek fazla bir şey dememişler ki :) sen biraz fazla hassas olabilir misin? Normal şartlarda daha çok linç oluyordu. :))

(1,195 puan) tarafından

Gizlediler canım yaptıkları yorumlari hakaretten dolayi uyarı almışlardı 4 5 tane ondan dolayı bir baktım yaptıkları yorum yok ben herseye alınan biri değilim güler geçerim ciddiye de almam buradaki kendini bilmezleri

(1,892 puan) tarafından

Haaa onu bilemem o zaman, ben şimdi baktım yoktu o zaman. Takılma aman biz de her şeyi mükemmel yapmıyoruz yani. Insanlık Hali olabilir. 

(1,195 puan) tarafından

Elbette dediğiniz gibi dört dörtlük kimse yok. Herkes yorum yapar kendince ama ben asla kötü bir annenin bile yapmış olduğu annelige laf etmem çünkü gözümle görmediğim birşeye yorum yapmam iyi olsun kotu olsun.  Bir ilaç içmek ile kotu anne olunmaz bence.

Nice postlar açılmış burada evladını sinirlenince döven kızan eden bir ilaç içmem dert oldu bir kaçına 😁

+1 oy
tarafından

Geçmiş olsun postunu görmüştüm yazma fırsatım olmadı bilmemek ve bilerek yapmak çok farklı şeyler bunda linç edilecek birşey yok 

(1,195 puan) tarafından

Maalesef ediyorlar hemde anneligime kadar dillerini uzattılar 

tarafından

Boşver burda herkes mükemmel anne zaten 

0 oy
tarafından

Herkes kendine yakışanı yapar. Bosver canim

(1,195 puan) tarafından

Aynen öyle hiç takmıyorum benim zaafım naif kalpli insanlara 🤎😊

tarafından

🥰🥰🥰

0 oy
(976 puan) tarafından

Happy mom uygulaması var . orasıda güzel byle linçlere kötü sözlere denk gelmedim. 

İyi ve kötü niyetli insanlar hayatımızın her alanında var takmaya degmez heleki burda boşver tanımıyorsun bile. Gerçekte belki yüzüne bile bakamayacak insanlardır. 

0 oy
(2,167 puan) tarafından

Valla yorumlara bakma fırsatım olmadı ama migrenide o aciyida bilirim bende içtim yani . Çok şükür yaşıyorum ölmedim zaten  aşırı zararlı bişey olsa çocuklara yazmazlar . Onuda geçtim madem o kdr biliyolar doktor olsalarmis

İlgili sorular

+4 oy
40 cevap 1,268 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 891 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 773 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 299 göst.