0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
tarafından kapalı

Merhaba kızlar öncelikle atacağım fotoğraf için çok özür diliyorum ben 6 hafta 2 günlük hamileyim ve akşam östü böyle bir kahve rengi lekelenmem oldu sizce yerleşmemi yoksa düşük belirtisimi yaşayanlar old

image

um böyle bir şey
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Keske basliga resimli diye yazsaydin ya🙈

(45 puan) tarafından

Kusuruma bakmayın gerçekten o telaşla aklıma gelmedi hiç

tarafından

Acile gidin isterseniz gecmis olsun

-Reklam-
+1 oy
(163,349 puan) tarafından

6.haftada kanama olmazki sen bi acile git hemen 

0 oy
(1,897 puan) tarafından

Hamileyken herhangi bir kanamada direk doktora gidilmesi gerekiyor 

0 oy
(22,273 puan) tarafından

Bi acile görün bende 7 haftalıkken böyle lekelenme yaşadım düşük riskin var demişlerdi 

(45 puan) tarafından
+1

Sağol canım sabah gitmeyi düşünüyorum bakalım 

(22,273 puan) tarafından

Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin 

0 oy
(3,859 puan) tarafından

😑💁🏻‍♀️👉🏻👩🏻‍⚕️

0 oy
tarafından

Yerleşme de olabilir ama dikkat etmelisin önerim çok hareket etme aşırı mesela en azından 3 ay geçene kadar 1. trimester riskli malesef dikkat etmek gerekiyor bol bol dinlen dengeli uyu dengeli beslen ve stresten uzak dur.  Aynısı bana da oldu ve koyu kırmızı 6+0 da olmuştu hastabedeydim allahtan ama korkmaya gerek yok sadece dinlen hirpalama kendini temizlik cart curt diye . Bende hastaneye yetişmeye çalıştım koşa koşa gittim metroda yoğunluk vardı o dik merdivenleri uzun bide bi çıkış belki 4 ayrı 10 basamaklı gibi düşünün. Otobüsün peşine koştum hep koştum resmen. Sonra tuvalete gittim bi bakt8m günlük ped kırmızı hemen kest8rmeden kadın doğum acile gittim coksukur yorgunluk etkiler dediler temiz dediler.  Önerim bu yönde.  Bol bol ds su tüket gebelrre günlük sıvı 4, 5 litre arası onerilir iç mutlaka en azından 3 litreyi gör.  5 litre dsö nün  önerisi buarada 

Geçmiş olsun rabjim hayırlısıyla kavuştursun inşallah ❤️

Mutlaka dr a da git acilden gir

0 oy
(4,208 puan) tarafından

Yerleşme kanaması kahverengi ya da pembe olur sizinki de benziyor ama doktorlar bile sadece kanamaya bakarak yerlesmedir düşüktür diyemez o yüzden takip edin gidebilirseniz de doktora gidin 

0 oy
(44 puan) tarafından

Benimde seninle aynı haftada böyle lekelenmem oldu ama benim daha pembe kırmızı gibiydi sonra geçti doktora giderken sormayı unuttum ultrasyonda sorun yoktu kalp atışını felan duyunca unuttum sormayı yerleşme kanaması olabilir belkide çünkü benim o zaman bebk oluşmuştu şuan 27 haftaya girdim ama sen doktoruna sor geçmezse acile git

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 169 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 239 göst.
0 oy
8 cevap 231 göst.
17 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 198 göst.

Kategoriler

1,469,345 soru

24,071,016 cevap

330,658 kullanıcı

...