+2 oy
984 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (215 puan) tarafından

Yengem abimi bıraktı abim msjini yakalamış telefona bir program yükleyip yengem bunu öğrenince kaçmış ve dayimizin kızı 

19 Cevaplar

0 oy
(2,171 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kaçsa nereye kaçacak zaten akrabaymis aşırı üzülüyorum böle şeyler okuyunca

-Reklam-
+3 oy
(2,248 puan) tarafından

Önceden bu tür olaylar ayıplanırdı. Ama şimdi o kadar normal geliyor ki yani ben okuyunca normal gündelik birseymis gibi karşıladım. Çünkü bu tür olaylar meşrulaştı. Ülkede ciddi derece de sosyal, ahlaki vs çürüme var. Bunu ancak bilimle, eğitimle, kişisel gelisimle yenebiliriz ama maalesef insanlarımız cahil kalıp böyle aşağılık davranışlarda bulunmaktan yana.

(2,248 puan) tarafından
+1

Şu attığın son yorumla beni düşündürdün ve bana ben kiminle uğraşıyorum ki? sorusunu sordurdun. Ve bir sonuca vardım ki deveyi hendekten atlatmak daha kolaymış.

(9,079 puan) tarafından

yav herseyi dine baglamayin ne alaka dinle. bncede deveyi hendekten atlatmak daha kolay herseyi dine baglayana denecek soz yok.

(2,248 puan) tarafından

Maalesef casperiyecim bazı insanlar hayatta sadece herşeyi dinin iyileştirebilecegini sanıyor. Böyleleri hasta olunca doktor yerine hocaya mı gidiyor acaba 

(9,079 puan) tarafından
+2

aynen. bu toplumun kanayan yarasi. vakti zamaninda baskiyla buyumus duygulari bastirilmis insanlar . biran once evlensin namusuyla yuvasini kuraun deyip es dost akrabaya verilen kadinlar. zina etmesin serserilik yapmasin yuv kursun diye erkenden evlenen erkeker hicbirsey gormeden hicbiseyden hevesini almadan  evlilik sorumluluguna girip sonra suanki teknolojiyle azani tenesir pakliyor aaa neler neler varmis ya hayatta diyor millet  ipini salmis gibi kosturuyor. herseyin temeli toplumsal olarak egitilmeden  gelismeden gelistirmeden buyutulen cocuklar  dogmatik tabulasmis ahlaki normlar . baski . aileden boyle gormek sonrasina ipini koyvermek birden salmak kendini. dinle alakasi yokki. din biyere kadar engel allah korkusu . sinrasi kendini ahlakini nasil egittigin gelistirdiginle alakali bisey

(2,248 puan) tarafından

Seni hem artılıyor hemde alkışlıyorum bacım, çok güzel ifade etmişsin. Umarim da anlaşılırsın.

+2 oy
(23,073 puan) tarafından

Ya bu tarz şeyleri Esra Erol'da izliyoruz. Eşim çok sever o programı. Ben de izleyip izleyip kızıyorum. Laf söylüyorum. Sonra tövbe tövbe diyorum. Bizim ne olacağımız ne yapacağımız belli değil diyerekten. Korkuyorum. Allah'ım şeytana uymaktan korusun bizleri. Çok arttı. Özellikle telefonla. Tiktok falan

+1 oy
tarafından

Allahimm neler oluyor yaaa ,allah islah etsin bu telefonlar bela oldu cidden ozellikle chat programlarii

(215 puan) tarafından

Maalesef canım 17 yıllık evliler 

tarafından

Uuu bide 17 kiz gecen mugede gordum o olmasin

(508 puan) tarafından

Telefonların suçu yokki eskiden de yapan yapıyormuş yapmayan yapmiyormuş insanların kişiliği ile alakalı bence bu olaylar telefonlara suç bulmamak lazım ,sadece telefonlar olduğu için, daha göz önünde oldu hersey ,eskiden saklaniyormuş el altından yapan yapıyormuş gene kişilik meselesi tamamen 

+1 oy
tarafından

Allah sabır versin 

+1 oy
(3,882 puan) tarafından

Kim kimi ifşalamis anlayamadım 🙄

(215 puan) tarafından

Yengem biriyle konuşyomus 

(3,882 puan) tarafından

Hadi yaa ayy Rabbim cümlemizi şaşırtmasın inşallah 

+1 oy
(3,410 puan) tarafından

Allah İslah etsin çok acı bir durum ihaneti kimse yaşamasın 

(215 puan) tarafından

Amin canim

+1 oy
(226 puan) tarafından

Programin adi ne acaba sugo mu esimin gecmisinde de gördüm 

(215 puan) tarafından

Bilmiyorum canım sen ne gördün 

+1 oy
(6,407 puan) tarafından

Konuştuğu kişiye gtmiştir kesin  . Esra erolda görüpte şaşırıyordum nedense bunu okuyunca şaşırmadım alıştık demekki artk . 1 aya karnında çocukla kapınıza gelir

0 oy
(2,056 puan) tarafından

akraba evliliği olduğu için severek evlenmedigi belli baştan hata var 

(215 puan) tarafından

17 yıllık evliler 

(9,079 puan) tarafından
+1

ya iste kac yillik olursa olsun. vakti zamaninda goz actirmamislar bi akrabayla basini baglamislar namusuyla evlenain diye. sonra kadin buyuyor olgunlasiyor aaa diyor neler neler varmis benim gorup bilmedigim heves ediyor. sadece abin yengen icin demiyorum genel manada erkekler kadinlar. aile baskisi bastirilmis duygular. hicbir seyi gormeden heveslerini almadan. erkeklerde oyle hemencecik evlenip basi baglansin yuvasi olsun diye evlendirilen yada kendi istekleriyle hemen evlenen erkeklerde ole aaa diyolar neler neler varkis ben hayatimi ilk gordugume adamisim. sinra 40 dan sonra azani tenesir paklio iste

(215 puan) tarafından

Azan kim onu amlamadm

(9,079 puan) tarafından

ya oyle denir ya deyim olarak yani. yege msjlasmamismi baskasiyla ben oyle anladim abinde yakalamis. yengen de kacmis gitmis yanlismi anladimki. akraba evliligi kiz hozu acilmadan muhtemelen evlendirilmis sonrada dis dunyaya merak ediyor diye dusundum ben

(215 puan) tarafından

Evt doğru anladın canım 

0 oy
(4,050 puan) tarafından

,,,,,,,,,,,,

(2,035 puan) tarafından

Yengesini yakalamış abisi 

(4,050 puan) tarafından

😂😂😂 kız benim gözüm bozuk galiba sen yazdın tekrar okudum yanlış yorum yaptım kusura bakmayın 

(2,035 puan) tarafından

Bazen insan algılamıyor gece ne okuduğunu bende öyle oluyorum 😅

0 oy
(4,460 puan) tarafından

Olan çocuklara oluyor . Yazık günah . Allah yardımcınız olsun

(215 puan) tarafından

Amin canım 

0 oy
(163,444 puan) tarafından

******** karisinu aldatan mahluklar ******** dir

0 oy
(4,222 puan) tarafından

Kimse kimseyi aldatmamali ama çok üzüldüm erkek aldatsa kızardım kadın aldatinca malesef üzüldüm ben çünkü şimdi ortada kalacak muhtemelen kimse kabul etmeyecek onu. Tabi ki de bunu başta dusunmeliydi ama ne biliyim ya 

(215 puan) tarafından

Aldattığı adama gider

(23,796 puan) tarafından

Bende varsa ki büyük ihtimalle var çocuklarına üzüldüm büyük bir travma olur çocuklar için maalesef ki herkes anne baba olmayı hak etmiyor 

(4,222 puan) tarafından

Çocuklarına zaten çok üzüldüm şimdi herkes senin annen soule böyle diye laf soyleyecek

0 oy
tarafından

Cehenneme kadar yolu var layık olduğu yere kaçsın sen niye dert ediyorsun ki kaç yıllık evli olurlarsa olsun önemli olan süre değil yaptıgı ahlaksızlık

0 oy
(7,867 puan) tarafından

İnsan 17 yıllık evliliğe bunu yapar mı madem geçinemiyosun boşan bu derece düşmeye gerek var mıydı

Rabb im bizlerden uzak etsin

0 oy
(3,341 puan) tarafından

Yuhh nereye kacmis bellimi

0 oy
(23,796 puan) tarafından

Eş meş hikaye insanın en önce kendisine saygısı olması lazım. Varsa da çoluk çocuğunu düşünmesi lazım Rabbim akıl fikir versin inşallah 

0 oy
(1,474 puan) tarafından

Allah abinin ve o çocukların yardımcısı olsun sabırlar versin inşallah. O çocuklar için büyük travma olmuştur eğer çocukları varsa tabi . 

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 499 göst.
22 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Simsek21 (1,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 694 göst.
16 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 1,398 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Dnz737373 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 520 göst.
24 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Azerbaycanguzelo (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,463 soru

24,111,465 cevap

332,982 kullanıcı

...