0 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından

Kızlar normalde 8. Gün biter. Ama bu sefer ilk defa uzun sürdü 11. Gün hala biraz biraz geliyo. Bu durumu yaşayan var mı?

1 cevap

0 oy
(75 puan) tarafından

Normal bence ya ben dogum yapali 15 ay oldu 3 5 aydir benimde öyle az az 10 11 günü buluyor bi kadin doguma gozuk istersen yine de hap fln veriyorlar benimki cok düzensizdi onla düzeldi ama arads oluyor hala 9yle yavru

(70 puan) tarafından

Benm normalde düzenlidir bi 2 sene önce ara kanama oldu bi kaç ay devam edince gtmistm hormonlardan bi kaç ay daha devam ederse gel ilac başlarız suan gerek yok demsti kendi kendine ilaçsız duzelmsti. İlk defa böyle uzun sürdü acaba bu ay çok stres yaptım uzulcegm şeyler oldu oda mı etkiledi dye dusundm

(75 puan) tarafından

Valla gulum etkiliyor illaki ya ben bitki çayı ictigimde adetim cok gelir agri kesici içtiğimde az gelir mesela, hapin faydasi oluyor ama ben ayda toplasan 1 hafta temiz duruyordum ve korkmustim hamile miyim diye ama alttan ustten baktilar hep bisey cikmadi 

Psikoloji stres sıkıntı cok etkiliyor:))

(70 puan) tarafından

Şükür bir şey çıkmamış seninde yani arada olması bisey degl tabi yeter ki önemli bisey olmasn insan bazen korkuyor normalin dışında olunca. Hayat zor stres sıkıntı ille oluyo maalesef bnde çok fazla düşünen biriyim maalesef baya etkilnyrm her şeyden buda hormonları bozuyi demkki 

(75 puan) tarafından

Ayn öyle insallah biset yoktur sende de 

(70 puan) tarafından

İnşallah 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 66 göst.
21 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Panikmommy (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,290 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Lisa1234 (1,497 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,350 soru

23,896,153 cevap

322,048 kullanıcı