+1 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından

Sütüm azalıyor çocuğum daha küçük. Ne yaptıysam artmıyor. Olsa bile tek seferlik oluyır eskisi gibi değil doymuyor. Dua baktım. Muhammed suresi 15.ayet diyordu

Anlamına baktım alaka bulamadım. Cenneti anlatıyor sadece. Bir kağıda yazıp göğsümde taşımam lazımmış. Ben şimdilik okuyup kendime üfledim. Bi tane daha dua vardı onu da okuyup üfledim. İşe yarar mı sizce? Ya da sizin bildiğiniz başka Dua var mı 

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Ben şey görmüştüm burda birisi söylemişti suya elinle arapça şekliyle El metin yaziyormus gibi yapıp o suyu iç demişti acayip etki etmişti 

-Reklam-
+1 oy
(9,080 puan) tarafından

yav okadar kasmaya gerek varmiki goguste dua tasimaya falan . ne alalaki. guzelce dinlen buldugun firsatta dinlen bol su bol yesillik proteinli et tavuk balik salata yumurta yogurt sut kuruyemuz tarzi beslen diyet usulu beslen yani saglikli. oldu bitti sut zaten gelir . ekstra bir çabaya gerek varmi okutmaya uflemeye falan

(118 puan) tarafından

Gelmiyor ne Yapabilirim GELMİYORRRR. Neler yedim yok hâlâ aynı durumda. Dinlen diyorsun bir tane daha çocuk var dinlenemiyorum. Hele ramazan şimdi akşam yemek yapmasam da olmuyor. Ne yapayım başka? 

(9,080 puan) tarafından

yapacak birsey yok herkes ayni durumda oluyor. vucudun uretecegi sut miktari belli. dunyalarida yesen olmaz ki . yemek yemeyle alakasi yik. saglikli beslenip dinleneceksin bu isin puf noktasi bu .  herkes ikinci ucuncu cocuk varken emziriyor olabi kadar nasipde ne varsa iste . belki bebek doyuyor sana sut az yetmiyor gibi geliyordur. her anne sutum az der vunku yetmiyor zanneder. hic gelmiyirso sut komple yiksa nasip bu sekilde demekki dua yazip kagidy goguste tasimakla sut gelirmi inanc olarak olumlu dusundursin ancak bence bilmiyorum abna sacma geldi bu olay.  sonucta vucut uretiyor bunu fiziksel bir olay.  dua sadece olumlu dusunmene yardimci olur

4 aylikmis bebek zaten 4 aylik bebek zirt birt emer gogua oyle dolup tasacak sut birikmez musluktan aciyormussun gibi hem akar hem bebek icer. bir kaba doldurur gibi birikecek zaman olmaz yani giguste birikmez. arti bebek zaten atak doneminde 4 . ay insanin ömrunu vurutuyir sutten ac kalmasindan kaynakli degil bebegin uyumamasi huysuzlugu hic durmamasi 4. ayin farzi bu

+1 oy
(4,465 puan) tarafından

Dualara inancım vardır ama bu noktada bilemedim çünkü beslenme faktörü uyku dinlenme bunlar biyolojik durumlar e sütte öyle , manevî durum olsa amenna üstünde taşı derim

+1 oy
tarafından

Ayetleri üzerinde taşıma canım , bu noktada herşeyi yiyip içmene hiç gerek yok, süt sağım makinası al(her emzirmeden sonra kendini 10 dakika kadar sağ) , çocuğunu bol bol emzir canın sıkıldıkça emzir, bol bol dinlen stres yapma ve bol su iç Allah'ın izniyle sütün geri gelir canım 

(118 puan) tarafından

Saatte bir emiyor hatta gece bile öyle. 2-3 saatte bir emiyor. Ama durum aynı. 

tarafından

O zaman sorun sende canım çok stres yapıyorsun veya dinlenmiyorsun

+1 oy
(7,281 puan) tarafından
(118 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun deneyeceğim 

(7,281 puan) tarafından

Rica ederim inşaAllah işe yarar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 189 göst.
0 oy
3 cevap 209 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sinem48300 (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 198 göst.
1 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslinmiraninannesi (752 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
1 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde fikris35 (503 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,784 soru

24,174,054 cevap

336,022 kullanıcı

...