20 günlük bebeğim var 3 bucuk yaşında kızım yardıma annem geldi gercekten yardimi olacak sandım islerim 2 katı oldu kızıma vakit ayıramaz oldum lohusa yatağım dahi olmadım bi saat bile yatamadım hastaneden eve geldik bebeğim yoğun bakımda kaldı eşimde 10 gün izinliydi bizde evde ilk geldik uyumuşum uyandım saat akşam 7 si olmus kizıma bi lokma yedirmemiş yemek dahi yapmamış o halimle kalktım ne yapabilirsem yaptım ve bu hep böyle devam etti birakıp erkenden hastaneye gidiyorduk 11 12 gini geliyoduk kızım o saate kadar beklemis ne kahvalti ne bi çay hicbisey yok ortada bebek eve geldikten sonra kızımın üserine gitmeye başladı kızımın yapmadığı şeyleri yaptı diyo hu sefer kızım ağlıyo ben yapmadım kızıma kardeşine yaklaşamıyo annem hemen müdahale ediyo diye
bebek bakı örtüsü aldım alt açarken altına sermek için bakıyorum almıs bebeği battaniyenin üzerine açmış bebekde işedi ve bu sadece annem açınca yaşanıyo 1 günde 4 battaniye yıkadığim oldu aksi gibi makinam bozuldu bugün komşuda rica ettim.
size yardıma gelen kişiler ne gibi işlere yardım etti beni annem gittikten sonraa hokkalı bi temizlik bekliyok