+3 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Halam küsmüş bana neden küstugunu bilmiyorum bir kere yazdım cevap vermedi tekrar yazmalı miyim birde annem genel olarak iftara çağırıyor o ordayken gider miydiniz?

12 Cevaplar

+2 oy
tarafından

sen üstüne düşeni yapmışsın bir zahmet cevap verseymiş. 

evet sana kırıldım yazabilirdi, büyük o sen de gönlünü alırdın. 

ben artık insanlarla uğraşmayı sevmiyorum. 

gerçekten hatalıysam evet içten özür dilerim ama o da adım atmıyorsa ayaklarına kapanıp da yalvarmam. 

anam değil babam değil sonuçta 

-Reklam-
+2 oy
(4,319 puan) tarafından

Çağıran annem sonuçta neden gitmeyeyim orda da bı hoşgeldin derim konusmazsa kendi bilir 

+1 oy
(3,410 puan) tarafından

O oradayken gitmezdim ve bir dahada aramazdım ayyy insanları havaya sokmaya gerek yok tenezzül edip dönmemiş bile 

tarafından

Evet  kardesimde o büyük yaz diyor

(3,410 puan) tarafından

Ben artık büyük küçük diye düşünmüyorum bir kere yazarım ararım böyle bir durumda açmıyor mu üstelemem

+1 oy
(2,589 puan) tarafından

Ben olsam bir daha yazmazdım iftara da giderdim küs olan o sen değilsin gelmeyecekse o gelmesin. 

+1 oy
(1,204 puan) tarafından

Geri dönüş yapmamış ayıptır. Konuşursa konuşur konuşmazsa da sende gül geç böylesine insanlarla uğraşılmaz bile

+1 oy
(5,177 puan) tarafından

Yazmadim gider konusurdum buyugum sonucta belki bilmeden kirdim 

+1 oy
(3,344 puan) tarafından

Kendi annen çağırmış ben giderdim, hiçbir şey de demezdim.

Ben olsam bir daha ne ararım ne sorarım.

+1 oy
(4,222 puan) tarafından

Çok kiymet verdiğim bir insan ise arar sorarım ama yok öyle sadece akraba ise siz zaten üstünüze düşeni yapmışsınız. Annenizin evine gitmekten de çekinmeyin sizin eviniz orası gidin tabi ki 

+1 oy
(54,014 puan) tarafından

İftara giderdim bir kez de arardim acmazsa kendisi bilir derdim

+1 oy
(163,444 puan) tarafından

sebebini ogrenmek hakkindir genel olarak cevaplamak gerekirse kolay kolay küsmem küsmussemde karsimdaki beni enayi yerine koymaya calismistir yalancidir uclagatcidir oyle kusmusumdur 🤪 yoksa basit seyler icin kusecek bi yapim yok benim malesefki karakterim geregide tiksindigim birine bi daha asla ısınmam halan senin kan bagin var sor konus ogrem ona gore davran

+1 oy
(2,172 puan) tarafından

Sen zaten yapmisisn yapacağını tabiki giderim yani annem sonuçta kimene konsumazsa konuşmasın 

0 oy
(26,044 puan) tarafından

Geri yazmayan insan saygisizdir net

tarafından

Hala kus musun bana yazdım cevap vermedi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 134 göst.
18 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EbEn... (2,592 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 223 göst.
10 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,696 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 206 göst.
20 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
20 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde EbruMeva (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,489 soru

24,111,921 cevap

333,002 kullanıcı

...