+1 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Güneş gözlüğü takmaya özeniyorum ama alışmadık,,,, don durmazmış misali :)) komik gelebilir belki ama utanıyorum nasıl desem okula çocuğum almaya giderken fln hiç takmadım şimdiye kadar arklar takıyor hep bende orda dikellirjeb fln kaşları catıyorum tuhaf oluyo ama takmaya başlarsamda garip karşılayan olcak gibi utanıyorum bi insanla muhabbet ederken gözlüklü olunca gülcem geliyor nasıl alışırım kızlar yaaa, dün taktım dısarda iyi hoş ama insanla yüz yüze gelince duramam gibi gözlükle

8 Cevaplar

+2 oy
(54,117 puan) tarafından

ben biriyle konusurken güneş gozluguyle durduklarinda bana sinir basiyo gözüme bakiyo nereme.bakiyo anlamiyorum saygidan cikarmak gerekiyor bence 

normalde takabilirsin yolda falan alisirsin bende cok fazla takmam kışın bile kafasinda taşıyanlar var onlarda komik geliyo

(12,082 puan) tarafından

Ahahaha.bu ben nereye baktıkları belli değil bizim sitede vardı bi kadın aylarca gözlükle sohbet ettik gözlüksüz görünce tanıyamadım onu hiç çıkarmazdı çünkü

(54,117 puan) tarafından

sinir basiyor gecen parkta geldik dedigin gibi hep takan biriyle nereye bakacağım ne yapacağım karisti hep

tarafından

kışın takan ben😂 canım gözlüğüm 😎 güneş gözlüğüm olmadan asla.

asla diyorum çünkü onsuz göremiyorum 😅

(1,510 puan) tarafından

Al bende o kadar +++++❤️

(54,117 puan) tarafından

biriyle konusurken çıkar bak ☺️ @honki ponki toninok

tarafından

onu yaparım canım😂 

(54,117 puan) tarafından

ben miyopum normal gozlumun ustune miknatisli güneş gözlüğü rahat oluyor oyle ama cokta kullanmiyorum

tarafından

güneş gözlüğünü de numaralı yapıyorlar ya, eşim ayrı kullanıyordu o mıknatıslıları sevmedi. gözünü çizdirdi o derdi de bitti şükür 

(54,117 puan) tarafından

miknatisli daha rahat geldi bana ayri tak cikar zor oluyor 

-Reklam-
+1 oy
(26,044 puan) tarafından

Aha ben bu. Ben cok gereksiz buluyorum gözlüğü ya😂

tarafından

Ahaha öyle deme dün deneme yaptım dışarı çıktım takıp ayy rahatlıkmış kısıksız gözle gezmek sonra ark gördüm yanına varınca çıkardım offf:) 

tarafından

kız gereksiz deme bne gözlüksüz dışarıda asla duramam. hava güneşliyse mümkün değil. her şey parlıyor, gözlüksüz çıkarsam baya gözüm kapalı yürüyorum 

+1 oy
(1,628 puan) tarafından

İnsanlarla knsuurken kafana koy sjsj

+1 oy
(918 puan) tarafından

Ben de aynı. Utanırım. Sen en azından takma girişiminde bulunmuşsun. Benim hiç gözlüğüm olmadı bile. Ama sağlık için çok faydalı. Takmak gerek

tarafından

Evet dün denedim gözleri kıdıp kaşları catıncada komik oluyo insan yaa nasıl alışçam bilmiyorum

0 oy
(2,226 puan) tarafından

Alışırsın ya yüz yüze gelince kafana köy . Ben güneş gozlugu olmasan asla 😂 eşimde bende alışmışız eşim bana gözlüğünü aldın mı diye soruyo 😂

tarafından

Ayy ne iyi okulda beklerken arklar hep yüzünde tutuyor yaa

(2,226 puan) tarafından

Tak canım evde ağır mi geliyo sana yoksa kendini mi öyle begenmiyosun  gozlukle

tarafından

Beğeniyorum da alışmamışım millet garip bakar diye takamıyorum iki yıldır beni tanıyanlar hiç taktımı görmeyenler

0 oy
tarafından

benim oldum olası fazla ışığa karşı bir durumum var. fazla ışıktan kastım bir odadaki aydınlatma da değil güneşli hava. her yer parlıyor ve önümü göremiyorum asla. tak gitsin 😂 yaz kış demeden takarım. 

tarafından

Garip bakarlar gülerler diye utanıpm

tarafından

kız niye gülsünler 😅 burnuna palyaço gibi kırmızı top takıp gezmiyorsun sonuçta. bırak dışarıdan görüntüyü göz sağlığı için takılması gerek. bunun için gülen varsa da gülsün yani😂 herkesi takıyorsan böyle işin zor.

o zaman sama tavsiye ilk önce seni tanımayan insanların arasında tak. avmye, çarşıya, markete giderken

tarafından

Evet alışmam lazım canım öyle yapıcam ezik gibi hissediyom aslında takmayınca

tarafından

gözlüğe çok anlam yüklüyorsun bence. oysa basit, göz sağlığın için takman kazım ya da canın istediği için takman lazım. kimseyi ilgilendirmez 

0 oy
(2,725 puan) tarafından

Ayy bende 7 gözlük almışım utanıyorum takma bu yıl kafaya taka taka birazda olsa utanmama geçti ama gözüme takamiyorum sanki herkes bana bakıyor gibi 😂😂

tarafından

Haha bende öyle iştee eee nasıl alışcaz yaa

0 oy
(9,962 puan) tarafından

Gözlüksüz çıkamıyorum gözümü kısıp geziyorum yoksa güneş keskinse kışında takarım biriyle konuşurken çıkarıyorum ama 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 742 göst.
22 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
+1 oy
20 cevap 686 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Anneolcam (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Halime tonka (164 puan) tarafından soruldu