Şimdi kızlar benim bı kaynım var eşine asla para vermiyor. Şuan şehir dışında kaynım. Eşi burda 4 çocukları var. Adam eve doğru düzgün masraf yapmıyor yiyecek falan almıyor. şimdi eşimin rızasını alıp bizim fitre paramızı kaynımın haberi olmadan eltime verebilir miyim? Ben ve eşim var sadece kişi başı 180 düşüyor toplam 400 vericem. Bide hamileyim 7 aylık doğmamış bebek için de vermem gerekiyor mu
Bebek bayram namazından önce doğarsa vermen gerekiyor
Elçiye fitre düşer bu durumda
Elçiye zeval olmaz diye fitre düşer demi kız 😂
Anladım o zaman şuan ikimiz ben ve eşim için verelim Allah korusun erken doğum olursa bebeğinin o zaman veririz oruçta doğarsa. Allah'ın izniyle doğum Mayıs'ta inşAllah vaktinde doğar.
Şimdi kaynımın haberi olmasa birşey olmaz dimi
Olmaz eltinin niyetine veriyorsun
Tamam teşekür ederim
Evet verebilirsin ben ramazan ayında 6 aylık hamileydim öyle denk geldi kızım için vermiştim kalbi atıyor vermen iyi olur demişti hoca
Anladım çok teşekür Ederim
Eltine verebilirsin. Ayrıca kalp atışını duyduğun anda bebek için de vermen gerekir diye biliyorum. Allah kabul etsin
Allah razı olsun inşAllah teşekür Ederim
Kalp atışı duyulduğu an fitre düşer demişlerdi bize ben bayramdan sonra doğum yapacaktım geçen sene erken doğum yaptım ama her türlü verdim.
Doğmamış bebeğe fitre vermek vacip değildir gerekmez ama verilse güzel olur canım
Fitre verebilirsin eltine
Tamam çok teşekkürler ♥️
💕💕💕
1,473,281 soru
24,122,708 cevap
333,563 kullanıcı