+1 oy
275 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (130 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

10 Mart regli olmam gereken yerde erken oldum 8 mart yani bugün oldum yumurtlama gününde 2 kez korunmasız ilişki yaşadım eşimle yerleşme kanamasından anlamadığım için kusura bakmayın anlayan varsa bakabilirmi resim için gerçekten özür dilerim şimdiden normalde ilk gün kanamam çok olur ama çok az lekelenme tarzında oluyor 

image

image

4 Cevaplar

+2 oy
(731 puan) tarafından

Tamam resimli yazmışın da böyle pis şeyleri paylaşana kadar birkaç gün bekleyip tahlil yapsanız ne oluyor acaba? 

(130 puan) tarafından

Şu posta yorum yapmayı birakirmisin sanane seni ilgilendirmez dedikçe zorluyorsunuz 

(11,973 puan) tarafından

Aman sen kilodun bizi ne ilgilendirir. Akrabalarında en fazla dedikodunu yaparlar iğrenç derler bişey olmaz yani. 

(130 puan) tarafından

O kilit değil burdan belki cahil olduğun hijyenik pek bu banane akrabalarından ya alla alla ben onlar ne der die yasamiyorum 

(11,973 puan) tarafından

Ay çok cahilim pardon. Diğer postlarında kilotların da belli oluyor. Tamam banane aç Herşeyini göster istersen edepsz

(130 puan) tarafından

Sensin edepsiz olan insan ol ilk önce inşallah bin beterini yaşarsın burda göstermeyip kim bilir ne biçim insansindir bir daha bu posta girme yeter git başka denginle tartış senin seviyene ve kalitesizliği ne inemem şimdi defol git saygimi bozmadan he daha önce sokeyen oldumu bilmiyorum olmuştur karakterin yerlerde geziniyo 

-Reklam-
+1 oy
(6,169 puan) tarafından

Em altaki baya kirimizi pembe ve koyu kahverengi oluyo yerlesme 

(130 puan) tarafından

Normalde 10 ocakta başlaması lazım erken oldum 23 sunattada eşimle korunmasız iliski yaşamıştık ilk gün çok gelir benim ama çok az şuan sadece bel ağrım var oda çok hafif regli olduğumda kasıklarım ve belim patlicak gibi olur yataktan kalkmak istemem 

(6,169 puan) tarafından

Erken gebelik testi yap istersen rabbim gönlüne göre versin inşallah 

(130 puan) tarafından

2 3 gün önce kaset tipi yapmıştım çift çizgi çıktı 

image

(6,169 puan) tarafından

Burda hafif cizgk var gibi bence kan ver sen:) ustune görüyor olabilirsin 

0 oy
tarafından

10 Ocak demissin canım Mart ayındayiz kafam karıştı 

(130 puan) tarafından

Ayy yok 10 Mart olcakti hemen düzelteyim 

tarafından

En iyisi beklemek ben ilk oğlumda adetten önce hamile kalmışım 15  Kasım'da adet oldum 3 gün sürdü ama hamileymişim sonra 10 Aralık'ta test yaptım anında çift çizgi çıktı 6 binlerdede kan sonucum çıktı direk hastaneye gittimki 6 haftalık 

0 oy
(8,508 puan) tarafından

Yok bu adet kanaması emin oalbilrisin. Yerleşme kanaması çok açık pembe renk  olur 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 371 göst.
+1 oy
4 cevap 97 göst.
+1 oy
3 cevap 101 göst.
+1 oy
1 cevap 60 göst.

Kategoriler

1,456,312 soru

23,895,701 cevap