Kızlar Şimdi biraz açık olucak belki ama kimseye de soramıyorum size sormak istiyorum. Eşimle aramızda her aile de olduğu gibi sorunlar çıkıyor kavga tartisma vs. Eşim konuyu çözmek istemiyor hep askıda kalıyor ve konuşmadan cozmeden konuşmaya başlıyoruz bu süreçte de 3 5 gün bir hafta kus kaliyoruz kapaniyor böylelikle ama onun için. Küs kalma sürecinde de istediği zaman bana yaklaşmak istiyor başlarsa isremesem de manupule ediyor beni kabul etmiş bulunuyorm. Ama kalbim vok kırılıyor sonrasında söylüyorm yakinlasmadan once gönlümü alsan yada güzel bikac vsy söylesen de bende kalbim kırık yatağa girmesem diye ama of uzatma kendi kafanda kuruyorsun bsy yok saçmalıyorsun diy8p duruyor. Haksız duruma düşüyorm sonra.
Gelelim asıl konuya 2 aya yakındir cinsellik yaşamıyoruz neden bilmiyorm ama sordugumda da aramızda hep tartışma oluyor buna sen musade etmiyorsun uzaklastik bende istemiyorm diyor. Normalde de tartışırdk ama yine isterdin gelirdin diyorum susuyor. Nasıl başa cikicm bilmiyorm afedersinz bende onu özlüyorum hani erkeğe hayır demek günahsa ben bunu dile getirdiğim halde bana günah degil mi. Aramiz şuan iyi kac zamandir hazırlanıyorm ona yaklaşmaya çalışıyorm farkediyorm bazen oda tahrik oluyor ama yanaşmıyor kendimi çok kötü hidsediyorm. Çirkin de değilm hatta etrafimdaki herkes sen bu adama nasıl baktın sana kurban olsun fln diyorlar. Hata bende mi ne yapmam lazım şimdi diceksinz belki sende bosver o istemiyorsa sende isteme. Ama evliyiz kizlar bu ne zaman kadar böyle devam edecek. 1 haftadır fln oruç var belki üşeniyor duş almaya vs diye de düşündüm ama öncesi de vardı. Yorgundur diyorum ama 2 ay mı.. 1 gün bile yorgunluğunu bir kenara birakamz mi. Ben de çok yoruluyorum ev iş güç çocuk temizlik yemek vallahi akşama kadar partim çıkıyor. Tlf bakiyorm hep acikta karı kız yok. Nereye gittiğini bilirim tlf takip bile ediyorm haberi yok. Ama neden böyle soğuk yapıyor hicbsy olmamis gibi güzel güzel geçiyor da günler ama cinsellik canımı sıkıyor