+2 oy
455 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (78 puan) tarafından

Kızlar Şimdi biraz açık olucak belki ama kimseye de soramıyorum size sormak istiyorum. Eşimle aramızda her aile de olduğu gibi sorunlar çıkıyor kavga tartisma vs. Eşim   konuyu çözmek istemiyor hep askıda kalıyor ve konuşmadan cozmeden konuşmaya başlıyoruz bu süreçte de 3 5 gün bir hafta kus kaliyoruz kapaniyor böylelikle ama onun için. Küs kalma sürecinde de istediği zaman bana yaklaşmak istiyor başlarsa isremesem de manupule ediyor beni kabul etmiş bulunuyorm. Ama kalbim vok kırılıyor sonrasında söylüyorm yakinlasmadan once gönlümü alsan yada güzel bikac vsy söylesen de bende kalbim kırık yatağa girmesem diye ama of uzatma kendi kafanda kuruyorsun bsy yok saçmalıyorsun diy8p duruyor. Haksız duruma düşüyorm sonra. 

Gelelim asıl konuya 2 aya yakındir cinsellik yaşamıyoruz neden bilmiyorm ama sordugumda da aramızda hep tartışma oluyor buna sen musade etmiyorsun uzaklastik bende istemiyorm diyor. Normalde de tartışırdk ama yine isterdin gelirdin diyorum susuyor. Nasıl başa cikicm bilmiyorm afedersinz bende onu özlüyorum hani erkeğe hayır demek günahsa ben bunu dile getirdiğim halde bana günah degil mi. Aramiz şuan iyi kac zamandir hazırlanıyorm ona yaklaşmaya çalışıyorm farkediyorm bazen oda tahrik oluyor ama yanaşmıyor kendimi çok kötü hidsediyorm. Çirkin de değilm hatta etrafimdaki herkes sen bu adama nasıl baktın sana kurban olsun fln diyorlar. Hata bende mi ne yapmam lazım şimdi diceksinz belki sende bosver o istemiyorsa sende isteme. Ama evliyiz kizlar bu ne zaman kadar böyle devam edecek. 1 haftadır fln oruç var belki üşeniyor duş almaya vs diye de düşündüm ama öncesi de vardı. Yorgundur diyorum ama 2 ay mı.. 1 gün bile yorgunluğunu bir kenara birakamz mi. Ben de çok yoruluyorum ev iş güç çocuk temizlik yemek vallahi akşama kadar partim çıkıyor. Tlf bakiyorm hep acikta karı kız yok. Nereye gittiğini bilirim tlf takip bile ediyorm haberi yok. Ama neden böyle soğuk yapıyor hicbsy olmamis gibi güzel güzel geçiyor da günler ama cinsellik canımı sıkıyor 

6 Cevaplar

+4 oy
(15,783 puan) tarafından

Demek ki gerçekten aranızdaki kavgalar eşini uzaklaştırmış 

(78 puan) tarafından

Ama oda kalbimi çok kırıyor bende uzaklaşıyorum ama bunu normallestirmiyorm çünkü biz evliyiz sevgili değiliz. Bunun bilincindeyim ve bu yuzden geride birakiyorm. 

-Reklam-
+2 oy
(5,865 puan) tarafından

Birincisi cok uzun kus kaliyosunuz. Ikincisi barissaniz bile surekli sikayet ediyosun. Erkegin gonul almasi sekstir malesef. Binde bir adam cikar oyle romantik konusmalarla ozur diler :) yani trip atmak yerine net tavirli olmak gerek ve eger ki o isi yapiyosan da gonullu yapman ve sonrasinda sikayet etmemek gerek. Istemeyerek yaparsan adamlar anlar veya her seferinde sikayet edersen o da uzaklasir. Temas ettigin an olayi unutucan eger oyle asiri buyuk bisey degilse ki ayni yataga giriyosan meseleler buyuk degil belli ki. Unutamiyosan da temas etmicen. Sonrasinda surekli sikayet etmen bisey degistirmez. Yani stres diye dusunmuyorum, 1 hafta 2 hafta neyse de 2 ay stres demek icin uzun bi sure.

(78 puan) tarafından

Soylenmemim tek sebebi asla özür dilemez gönlümü almaz vede bekliyorm işte bi adım atsın aramiz düzelsin diye ama yok kikini kipirdatmiyor hicbsy umrnda değil varsa yoksa para para sıkıntısı ailesine para göndermek. Başka hiçbir vasfi yok. 

+1 oy
tarafından

Cnm yorgunluk vs bunlar en fazla 1 ay sürer oda en kötü ihtimalle tahrik oluyor ama istemiyor diyorsun günah almak istemem ama senden gizli bi telefonu varda orda bi haltlar mı karıştırıyor mümkün değil bi erkek tahrik olcak ve o an hayır diyecek erkek nefsi zayıftır aklıma aldatma ihtimalinden başka bişey gelmıyor

(78 puan) tarafından

Benmde aklıma geldi ama asla yakalamadim 2.bi tlfnu da yok zaten kendine tlf alacak gücü de yok 

+1 oy
(4,727 puan) tarafından

Haklısın 2 ay çok uzun bir süre özlemen normal inşaAllah düzelir 

(78 puan) tarafından

İnşallah:(

+1 oy
(1,113 puan) tarafından

sanmıyorum uzaklaştıracağını çünkü erkekler bizim gibi duygusal değil aksine sen istemedikçe erkekler daha çok kovalıyor .Bence sana söyleyemediği başka bir derdi var ekonomik yönden olabilir 

(78 puan) tarafından

Evet parasal konuda çok zor zamanlarda ve kafasina çok takiyor. Ama bizim aramızdaki ilişkinin benm ne günahım var. Ekonomik sorun geçer gider. Erkek dediign 1 kere de olsa bu sorunlar arasında hicmi eşine yaklasmaz

(1,113 puan) tarafından

konuşmaya çalış bence anlatırsa belki düzelir herşey yoksa bu şekilde anlamak çok zor 

(78 puan) tarafından

Konuşmaya çalışıyorum çok afedersin beni başka biyerinden dinliyor sanki. Çok gıcık sinir bozucu birine dönüşmus vallahi

0 oy
(163,444 puan) tarafından

2 ay cok uzun bu sure istemiyosa ya baska bi is var yada saglik problemi var

(78 puan) tarafından

Bende bilmiyorm bildiğim tek şey sin zamanlarda ekonomik olarak çok stresli. Aldatma olayını düşünmüyorum 

(163,444 puan) tarafından

saglik problemi olabilir ekonomide bi yere kadar 2 ay evli adam icin feci uzun bi sure ayni cati altinda helali varken 2 ay beklemez kolay kolay 1 adam helede suslenip hazirlanan helali karsisinda kayitsiz kalamaz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 189 göst.
4 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 457 göst.
0 oy
4 cevap 491 göst.
31 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 556 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde A.e (747 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,726 soru

24,115,132 cevap

333,190 kullanıcı