Kızlar cildimde sivilceler cıkmaya başladı bazen makyaj yapma durumu oluyor dışarı filan cıkarken ama fondoten pudra filan sürmek istemiyorum bana önerebileceğiniz hem cildimi nemlendireceğim hemde sivilcelerimin filan gözükmesini istemediğim için kapatıcı niyetine kullanacağım bir krem önerirmisiniz temiz içerikli
Bb veya cc krem kullanabilirsin. Note 500 Nemlendirmesi ve kapatıcılığı güzeldi ama tenime koyu renk kaldı. Pure beauty aldım 50 faktör güneş koruyuculu, o da güzeldi ama açık renk oldu. Mishha deneyeceğim. Rengi uyarsa pure beauty bb veya cc önerebilirim.
Bu arada sivilce varsa yağ bazlı değil su bazlı ürün kullanmak daha sağlıklı olur
Bunlar normal krem değil mi fondöten veya pudra değil
Renkli güneş kremi gibi düşünebilirsiniz. Fondöten gibi ağır bir ürün değil ama Fondöten kadar kapatıcı da değil haliyle. Note bb daha kapatıcı ama daha ağır, uzun süre kalıyor ciltte. Pure beauty daha ferah bir ürün daha hızlı emiliyor
Diğer dediklerinizde fondoten değil normal krem değilmi
Evet Fondöten değil krem bb ve cc
Onlar bb ve cc fondoten değilmi ben onları fondoten sanıyordum
Beauty balm yani cilt güzelleştirici krem hafif kusurlar için
Color correcter cilt rengi düzeltici yani renk eşitleyici
Markaya göre nemlendirici etkili güneş koruyuculu oluyor. Fondöten kadar yoğun kıvamlı ve uzun süre kapatıcı değil bunlar.
1,470,239 soru
24,083,509 cevap
331,327 kullanıcı