+2 oy
512 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Arkadaşlar. Geçen gün eşim annesigie uğramış annesi de Anneannen bizde kalıyor ir gün iftara gelin demiş. Eşime de bana sorup öyle cevap vermek istemiş öyle de demiş. Neyse eşim bnq sordu bende olur ama annen ne zaman müsait v3bevdryer ona göre gidelim dedim kabul ettim. Neyse Dü de kv annemle markette karşılaşmış anneme iftara davet ettim kızı gelmedi bebeği bu soğukta dışarıya çıkaramam demiş. Oysa ben öyle birşey demedim. Eşim o akşam annrsn arayıp ertesi gün gelelim mi diye sorunca da hazırlık yapma lazım vs değil kabul etmemiş. Yani kv anneme benim gitmediğimi söyleyip yoan söylemiş. Eşime hiç bahsetmedim bu durumdan. Siz olsanız ne yapardınız? 

12 Cevaplar

+13 oy
(711 puan) tarafından

Valla bu yazıyla sende de bir iletişim sorunu olduğunu düşünüyorum, Türkçe yazmak bu kadar zor mu ya zahmet edip okuyor kaç kişi, siz de biraz dikkat ederek yazın, arkadaşınıza mesaj atmıyorsunuz sonuçta 

tarafından

Türkçe yazmak bu kadar zor değil tabi ki... Fakat kucağınızda 2 aylık bebekle ve otomotik klavye düzeltmesiyle yazmak bu kadar zorlaştırıyor işte. 

(5,710 puan) tarafından
+4

Ben bunu zorluk olarak görmüyorum kusura bakmayın. Özensizlik bu. Herkesin iki aylık bebeği oldu ama elimiz kolumuz bir paragraf yazamayacak kadar kırılmadı. Bebeğim kucağımda değilken post açarım ben böyle durumda. 

-Reklam-
+2 oy
(23,523 puan) tarafından

Eşime neden annene öyle dedin derdim çünkü kayinvaliden bile isteye ortalığı karıştırıp seni kötülüyor gibi geldi belli ki eşinin senin sözünü önemsemesi zoruna gitmiş bence bunun açığa çıkması lazım 

+1 oy
(3,814 puan) tarafından

Eşime sen annene böyle böyle mi dedin annemle karşılaşmışlar öyle söylemiş diye citlatirdim

tarafından

Bende öyle yapmayı düşünüyorum ama bir yandan da muhatap olmak istemediğimden umursamak istemiyorum. 

+1 oy
(2,964 puan) tarafından

Anlasilan gelip senin hazirlik yapmani beklemis ben oyle anladim sen gelmeyince aramayincada ortaligi karistirmis

tarafından

Daha 2 aylık bebeğim var vallaha lazım değil gitmem olur biter. 

+1 oy
(4,714 puan) tarafından

Esime soylerdim, sonrada kv ile bir araya gelince gecen anneme niye boyle dedin anlamadim ben oyle birsey demedim ki de ac konuyu

+1 oy
(2,517 puan) tarafından

Ben olsam eşime anlatırdım. Ya bu kv lerde bir tuhaf annesine de insanı karamazsın yaa keşke annende oh iyi yapmış gelmemekle deseymiş

0 oy
(53,935 puan) tarafından

esime bahseder annesini aratir yada ben arardim.yanlis anlasilma olmus heralde ben senin dedigini demedim ki diye 

0 oy
(3,340 puan) tarafından

Daha anlasilir yazsandin hic bisey anlamadim kom kime ne demis  kayin validen annneni mi cagirmis🙄

(6,254 puan) tarafından

Hayır oğluyla post sahibi olan gelinini İftara  çağırmış . Bınlarda kendi aralarında müsait gün belirlemişler post sahibinin kayınvalidesine söylemişler kayınvalideside hazırlık yapmam lazım diyip red etmiş . Daha sonra post sahibinin annesiyle karşılaşmış senin kızın bebeği bahane ederek bize iftara gelmedi demiş canm . 

(3,340 puan) tarafından

Ahhh anladim canim sagol ama kaynanada ayip etmis bu mubarek gunde olurmu oyle gunah ya

(6,254 puan) tarafından

Ya sorma canm . Annesine şikayet etmek nedir çok üzüldüm . Post sahibide eşinede birşey dememiş daha ben olsam çoktan ortalığı ayağa kaldırmıştım 😞

0 oy
(6,254 puan) tarafından

Ben eşime annemle annen karşılaşmış böyle böyle söylemiş anneme diye sorardım cnm

0 oy
(429 puan) tarafından

Eşime annen anneme böyle demiş sen mi öyle söyledin diye sorup ona citlatirdim annesinin yalan söylediğini 

0 oy
(173 puan) tarafından

Direkt kayınvalideni arayıp ben size oyle bir sey mi dedim diye sorsana. Çünkü sen ne kadar görmezden gelirsen o kadar fazla sey yaşayacaksın. Tecrübe ile sabit. Şimdiki aklım olsa her söylenene ya da yapılan harekete cevabım olurdu

0 oy
(2,221 puan) tarafından

Kaynanamla eşimi yan yana getirir ben böyle böyle birşey dedim mi diye yüzleştirir kaynanamın da yalanını ortaya çıkarırdım. 

İlgili sorular

Kategoriler

1,470,302 soru

24,084,239 cevap

331,378 kullanıcı

...