+3 oy
635 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (439 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar sabahı sbaah ettik şuan hastanedeyim oğlanı eşim işe götürdü tekrar kan aldılar uzman doktor geldi dedi başka hastaneye sevk edecez orda cerrah doktor bakacak dedi neyden şüphelendi bilmiyorum ameliyatlik bir durum var mı yok mu karar verceek dedi filimde çekildi orda ameliyatlik durum yoksa ambulans tekrar getireck sizi burda yine yatış verecem dedi hemşire 3 defa delik deşik etti kızımın kolunu alamıyor kafayı yedim bilmiyorsan başka biri alsın dedim bana laf etmeye hakkın yok hastasın bana bişey diyemezsin dedi hastaysam bırakalım öldür dedim ciğerim yanıyor kavga etmeye gelmedim dedim öyle sustu Allah rızası için dua edin ameliyat bişey olmasın orucum boğazım düğüm düğüm Rabb'im konseyi evkadiyla sınaması kurban oldum Rabb'im dua edin Allah rızası icin hepinize tek tek yazmassam kusura bakmayın internetim yok sil süpür yaptım 1 GB geldi onunla sizede haber etmek istedim merak eden dua eden herkesten Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 

7 Cevaplar

+2 oy
(1,459 puan) tarafından

Gecmiş olsun canım Allahım şifa versin inşAllah iyileşir Allah büyük :) 

(439 puan) tarafından

Çok sağol Allah'ım razı olsun inşallah rabbim her zamn büyük 😥🤲

(1,459 puan) tarafından

Öyle canım her zaman Allah büyük tabiki sendende Allah razı olsun :(

-Reklam-
+2 oy
(2,605 puan) tarafından

Rabbim acil şifalar versin tez vakitte iyileşsin yavrun inşallah tırnağı kırılsa canımız yanıyor

(439 puan) tarafından
+1

Amin inşallah çok sağol Allah razı olsun gerçekten öyle 😥

+2 oy
(3,882 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim tekrardan çok çok geçmiş olsun inşallah rabbim acil şifalar versin bide hemşireye kızma çünkü kızın çok kustugu ve su kaybı yaşadığı için damarı bulamıyorlar çünkü damar susuzluktan inceliyor eşim de hemşire çocuk acilde çalıyor kendisi öyle durumlarla çok karşılaşıyor yani orada görev yapanlar bunu bilerek yapmıyorlar gülüm 

(3,882 puan) tarafından

Ayn öyle Rabbim büyüktür elhamdülillah elinizden gelenini yaptınız yapıyorsunuz gerisi tevekkül Allah 

(439 puan) tarafından

Aynen öyle bol bol dua. Et kardeşim evladım için Allah'ı razı olsun çok seviliyorsun ☺️ 🥰 

(3,882 puan) tarafından

Amin ecmain kardeşim Allah'ın izniyle dua ediyorum ve sende Allah için seviliyorsun ❤️ ✨ ❤️ 

(3,329 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun inşAllah cnm. Sen 2 gün daha yatarsın sanırım

(439 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun inşallah Bende öyle düşünüyorum hiç umudum yok bugün yada yarın çıkacamdan bende Çarşamba günü çıkarırlar diye düşünüyorum iyi olsunda da çıkalım inşallah ☺️🤲

+1 oy
tarafından

Canım seni çok iyi anlıyorum ama küçüklerin de damarları çok ince olabiliyor daha içeri gomuk olabiliyor stres üzüntü seni anlıyorum gerginliğini onlarda istemez böyle olmasını ama çok haklısın insan ister istemez patlıyor bu durumda el kadar cocuk can paren sonuçta.  

İnşallah güzel haberlerini alırız canım . Bizi habersiz bırakma olur mu ? 

❤️🧡💛

(439 puan) tarafından

Bende çok şansliyim teyzesi mükemmel ötesi evlatlara sahibim Kahvaltılik getirdi eşim onla yapacam inşallah sahuru inşallah hayrlı bir post açmak da nasip olsun inşallah haber ederim güzel kalpli güzel ablam iyiki varsın hemscinsimin beni motive etmesi daha da mutlu ediyor derdimi derdin gibi görmennde ayrıca mutlu etti bal kadın bilgilendirrjm inşallah hayırlı haber alayım da

tarafından

Allah razı olsun bitsnem güzel düşüncelerin için ❤️

Kadin kadının dostudur. Kan bağı değil yürek bağı mühimdir bazen esas olan yürekten sevmek , inanmaktır sonrasi kolay. Sen de benim kardeşimsin buraya yazmiwsin derdini tabi ki seni motive edicem gerçekler de ayrıca bunlar . Hepsi geçecek canım benim . Hadi hayırlı haberler8n olsun 

(439 puan) tarafından

Amin inşallah cümlemizden güzel ablam ayy keşke ablam olsaaydin sarılmak istedim sana şuan sımsıkı hemde 😘❤️‍🩹❤️‍🩹

tarafından

Yaa aglatcan  gece gece yaa git kız.  

Kac yaşındasın canım bilmiyorum ama beni de kardeşin gibi görebilirsin hiç sorun değil. İçin daraldiginda canın sıkıldığında minikle alakalı  olsun olmasın ben de burdayım   hangi il ilcedesin bilmiyorum ama 

Unutma,   MESAFELERR ENGEL DEGILDIR SEVMEYE SARILMAYA  sarıldım say bacim

❤️🧡💛💚💙💜❤️🧡

(439 puan) tarafından

22 yaşındayım Adana'dayım ablam yazarım sende yaz hiç çekinmeden sarıldım saydım o zamn ablamm 🥲❤️❤️❤️❤️❤️❤️

+1 oy
(1,011 puan) tarafından

GeçmişGeçmiş olsun Kandaki enfeksiyon için ne gibi ameliyat edebilirlermiş onu anlamadım

(439 puan) tarafından

Kabız kızım sürekli doğdu doğalı karın ağrısı kusma var ondan şüphelenip sevk etti kaç doktora götürdüm poşet poşet lavman yazıp yolladılar 

(1,011 puan) tarafından

Benim kardesimin bagirsak dügumlenmesi oldu  ameliyet oldu AMA bebekken oyle birseyden mi suphelendiler acaba

(439 puan) tarafından

Bugün doktor süphelendi ama bin şükür herşey temiz çıktı tek sorun kandaki enfeksiyon bunada şükür Rabbim beterinden korusun inşallah bu da geçecek Allah'ım büyük 

+1 oy
(199 puan) tarafından

Rabbım safı ismiyle sifa versin inşallah 

(439 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun 

0 oy
(543 puan) tarafından

Geçmiş Olsun Allahim Şifa versin inşallah bı an önce iyileşir Kanda Enfeksiyon Yüksek de ne ameliyatı olacakki anlamadım Ben 🤔😔😔🙏🙏

(439 puan) tarafından

Kabız ve kusması var doğdu doğalı kabızlık sorunu var bağırsaktan şüphelendi şiddetli karın ağrısı var çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 

(543 puan) tarafından

Ya kıyamam Kuzum benim ne ağrı acı çekiyorduk inşallah bı an önce iyileşir umarım 😔😔🙏🙏

(439 puan) tarafından
+1

Karnımı masaj yap diyor sürekli iyi geliyor demek yada yanında olmam ona güven veriyor inşallah teyzesi tek temennim o bakalım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 

İlgili sorular

+3 oy
22 cevap 1,098 göst.
8 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 457 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 311 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 343 göst.
14 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,306 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,713 soru

24,114,768 cevap