+2 oy
125 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (418 puan) tarafından

Hanımlar bebeğim daha 8 günlük ve burnu tıkanmış nefes almakta zorlanıyor ben de aspiratör ile çekiyorum sonra iyi geliyor ama hemen geri tıkanıyor.sizce aspiratör kullanımı zararlı mıdır ve ben aspiratör kullandıkça sanki daha çok üretiyor daha çok tıkanıyor sizce neden 

4 Cevaplar

+1 oy
(3,905 puan) tarafından

Aksine daha iyi bebek için bende kendi kızımda kullandım ve eğer hasta ise temizledikten sonra gene dolması çok normal sıcak bir yerde güzel bir duş aldırın bebeğinize burnu orada daha rahat akacaktır temizlemek daha rahat olur ve burun delikleri birazda olsa açık kalır ve bebeğin yastığını biraz yüksek tutun 

(418 puan) tarafından

Tm çok teşekkür ederim 

(3,905 puan) tarafından

Rica ederim canısı 

-Reklam-
+1 oy
(3,846 puan) tarafından

Burnu tıkalıysa sérum fizyolojik ile temizleyin. Odayı nemli tutun, yatarken de baş kısmı hafif yüksek olsun. Daha rahat nefes alır. Eğer çok aşırı tıkanma varsa bir doktora da görünün, daha yeni doğmuş çünkü. Daha hassas olurlar. 

(418 puan) tarafından

Serumla yıkamaktan korkuyorum.tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 

(3,846 puan) tarafından

Serumla hafif hafif yaparsanız, çoğu kez aspiratöre bile gerek kalmaz. Rica ederim, geçmiş olsun. 

+1 oy
(3,428 puan) tarafından

Yavaş yavaş çektiğiniz sürece bir zarar vermez. Devamlı açmaya özen verin. Bebekler ilk 4 ay ağızlarından nefes alamazlar, mecbur burunları açılmak zorunda. Büyük ihtimalle hastanıyor olabilir. Bir doktora da başvurun derim

(418 puan) tarafından

Sağolun teşekkürler 

+1 oy
tarafından

nazal temizlik yapmalısın. aspiratör sadece burun içini temizler. arkayı temizlemek lazım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 283 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
3 cevap 110 göst.

Kategoriler