+1 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (828 puan) tarafından

Kızlar otomatik araba aldık benim için eşim bir süre yanımızda olmayacak oturduğum yer lojman içi tabi hiç bişey yok rahat rahat kullandım vs. Bunda sıkıntı yok ama geçen hafta ve bu akşam trafikte kullandım şerit kontrolü yapamıyorum aslında oluyor ama eşim farklı şeyler söylerken benim kafam karışıyor ve akşam yan yaldan girerken eşim sinyal şerit vs. Orada kafam karıştı ve istemsiz fren yapıp arada kaldım iki araç arasında Allah'tan birşey olmadı ama eşim yanımdayken çok rahatım şimdi o yokken iyi ama varken aşırı derecede stres yaptırıyor bana mesela akşam dörtlü yakmis bende sinyal verdim kapat sinyali diyor kapatıyorum hayır kapanmadı vs. Bana bir sinirlendi kendisi sürekli İstanbul trafiğinde araç kullandığı için benimde çok pratik olmamı istiyor mesela akşamda bir yandan navigasyonu takip et eee dur bir dedim ya şuan zamanı değil diye çıkmıştım Allah razı olsun benim için manuelden değiştirdi ama yani kızıyorum ben koşmadan öğrenemezsin diye espri yapıyor birde ne yapabilirim ya nasıl kontrolumi sağlarım 

8 Cevaplar

0 oy
(1,710 puan) tarafından

Bacım yolunu bulursan banada şöyle karnıma ağrı giriyo bir süre vazgeciyorm gene deniyorum hep başa sariyoum eşim sakin ama ben bi kaza yaptım sonrasında korku yenemiyom güvenim gtti jendime  yoksa başta ne cesarrt vardı babam da laf eder durur kızar di ona rağmen küçük bı hata yaptım. Eşinin ağzını bantla :ad

(828 puan) tarafından

Kız öyle stres yapmıyorm o kadar ama İstanbul trafiği beni korkutuyor hatta akşam baya bir sıkıştırdılar Allah'ın cezaları eşim bana stres yaptırıyor ama dediği gibi tabi ki hataliyim.ama eşim anlatıyor ama bana anlatmasi batıyor ve kızıyorum ben deneyerek yapmak istiyorum Allah korusun kaza falan yapmaktan korkarım tabi ki 

(828 puan) tarafından

Nasıl kaza yaptn geçmiş olsun rabbim korusun 

(1,710 puan) tarafından

Işıklara ilk ciktm köyden geldim  trafikte panik oldum gaz a basmisin fren yerine manuel kullniyordm şuan otomatik onda korkuyorum  vala elimde değil trafik kazasından korkuyorm hep trafikte ölürum korkusu yolcu koltuğunda önde bile uyumam hiç ben memlekete giderken 

-Reklam-
0 oy
(1,239 puan) tarafından

Zamanla alışırsın o heyecan bende de oluyordu başlarda ama şükür alıştım şu an 6 aydır kullanıyorum 2 aydır gayet rahat şekilde gidebiliyorum

(828 puan) tarafından

Maşallah ya darısı başıma 

0 oy
(235 puan) tarafından

Vallaha benim ehliyetim yok ama kullanılıyorum  market pazar istelerim için bu ay eşim çıkartalım dedi ben ramazandan sonra dedim. 1 senedir kullanıyorum tek korkum ehliyetimin olmaması çok istiyordum öğrenmeyi sürmeyi hiç heyecanda yapmıyorum sakin kalmaya çalış sen de eşin yokken arada sakin yerlerde sürmeye çalış sonra yavaş yavaşa özgüven gelir zaten ben eşimle sürünce çok heyecan yapıyorum strese koyuyor beni bağırıp çağırıyor 😁

(828 puan) tarafından

Oturduğum yer trafiğin en yoğun olduğu yer olması :/ ve otobana bağlandığı noktadayım çok panik yaptırıyor benim kocam ya

0 oy
(746 puan) tarafından

2010 da ehliyet alıp hiç araba sürmeyen ben aranızdan ayrılır🤗

(828 puan) tarafından
+1

En yakın zamanda nasip olsun inşallah bende 17 de aldım ama yeni yeni kullanıyorum 

(746 puan) tarafından

İnşallah bende heves yok oglan sürüyo eşim sürüyo şimdi yeni özel şöförüm kız kardeşimde eklendi 😂

0 oy
(3,442 puan) tarafından

Eşin yanında yokken bolca pratik yap. Bi anda kendileri gibi olmamızı bekliyorlar. Kaç yıllık İstanbul şöförü gibi 🤣 İstanbul da şerit değiştirmeden kolayca ilerleyemiyosun ama zınk zınk diye şerit değiştirmek acemilikte stres yaptırıyor

(828 puan) tarafından

Ya aslında yapsam iyi olur ama arabanın kaskosu yok şuan o yüzden korkutuyor beni 

0 oy
(4,208 puan) tarafından

Erkekler biraz çok bilmişlik yapiyor kendilerine göre bir kural koyuyorlar istiyorlar ki herkes aynı öyle davransın. Ablam 10 yıldır İstanbul trafiğinde araç kullanır hala eniştem arabadaysa sofor koltuğuna oturmaz ya da arkalı önlü gitmezler çünkü eniştem hemen vidi vidi yapıyor yok şuna dikkat et yok sağa bak yak sinyal ver kadın yalnızken yalnızken mis gibi kullaniyor oysaki. 

(828 puan) tarafından

Ayyyy benim kocam sağ koltukta oturayım diyor ama bende notunu verdim acayip konuşuyor dikkatimi dağıtıyor benimki bağırmaya yakın hemen bir rest çekiyorum kesiyor sesini :)))) mecbur çünkü :)))

0 oy
(1,899 puan) tarafından

O pratiklık zamanla oturuyor bir anda olacak iş değil 

Sürekli ayna kontrolü sakinlik gerektırıyor

Ben 14 sene önce aldım ehlıyetımi gide gele oturdu iyice

(828 puan) tarafından

Ayy ne güzel maşallah darısı başıma benim kocam bana iki elle kullaa yön değiştirirken tek kolla avuç içiyle direksiyonu çevir diyor Allah'ım cinnet sebebi 

0 oy
(8,681 puan) tarafından

Zamanla alışacaksın canım şimdi çok normal heyecan yapman.  Sürmeyi bırakma. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 145 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (828 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 88 göst.
+3 oy
11 cevap 385 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.

Kategoriler

1,468,791 soru

24,063,929 cevap

330,273 kullanıcı

...