Buz koydum ben 1 ay kadar hergun ağrı hissedince de az sagip rahatlattim orayı hemen buz koydum buz üretimi ters yönde etki eder. Bende bi sabah uyandım ve vermedim karar aldım senin gibi salça değilde oje sürdüm aa meme hasta olmuş daha emilmez dedim inanmad8 ara ara açtı baktı belki iyi olduysa diye 😉
Bide ben önerim pat diye kestiniz ya o kendini boşlukta hissediyor tuhaf oluyor yalnız kalıyor kimsesiz gibi düşünün aniden oyuzden onu bol bol öpün sarılın sevin daha fazla vakit geçirin yeri dolsun oğlumda öyle olmuştu iki üç güne duygusallık bu sayede yerini kahkahalara birskti 1 haftaya alıştı eğlenmek amacli açıp baktı güldü kapattı 1 ay sonra versemde almadi . Ama hiç ağlamadı meme diye . Çok mücadele verdim ama aklına geldi mi aldım markete götürürdüm oyun oynadım çizim yaptım top oynadım saklambaç akla be gelirse Durul duruken bianda oglusum gel dedim sarıldım normalde arada seni çok seviyorum diyip sarilirken ozmands her fırsatta yaptım yemek yerken uyurken uyanınca çizgi film izlerken aniden . Sonra meme gitti deyince ona şey dedirttin aman giderse gitsin beee deyip güldürüyordum felan unuttu gitti