+1 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kilo verince eşiniz daha çok etrafinizda koştu mu?

13 Cevaplar

+5 oy
(5,765 puan) tarafından

Kilom beni ilgilendirir. Eşimi değil. 

-Reklam-
+2 oy
(9,083 puan) tarafından

yoi bence alakasi yok .  erkek icin onemli olan bir adet organ . manken gibilerini seviyorsa zaten disarda gezinenlere salyalarini akitarak bakar. disaridakilere bakmayan tiyniyette biriyse esini oldugu gibi sever. ama kadin olarak kendim olmak istemem sisman kendim istemem bikere kendi modum dusuyor ben hergun tartilirim kilo aldigim gun 100 gram bile fazla ciksam

modum duser kendimi sevmem ogun. yani kilo es icin verilmemeli kendi kendini sevmek begenmek icin verilmeli bence. esim kendi keltoros kafasina baksin beni kilom icin uzak duracagina😂

+2 oy
(1,273 puan) tarafından

Tam tersi bir cevap vereyim canım bu tamamen sevgiyle alakalı ben asiri zayıfım ama eşimin ilgi alakası var ben kendimi beğenmiyorum ama o ben seni tanıdığımda böyleydin diyo bu tamamen karakter li ilgili dünyalar güzeli de olsan adamin içinde varsa o seni yine aldatır 

+1 oy
(799 puan) tarafından

Eşim hiç bir halime laf etmemiştir. Kilolu da oldum zayifta . Yakışan belli bir kilom var o zaman güzel bir iltifat etmişti. O zaman o ölçünün hoşuna gittiğini anlamıştım. Ama ne alınca ne verince ekstra bir ilgisi olmadı . 

+1 oy
(6,772 puan) tarafından

İnan bana kilo ile sevginin alakası yok 80 kilo vermiş biri olarak söylüyorum bunu 

(1,841 puan) tarafından

80 kg nasl verdin kız. Maşallah.  Suan kac kilosun

(6,772 puan) tarafından

Şeker ameliyatı oldum canim ondan sonra 1 yıl sıkı diyet yaptim 145 150 arası kilom vardı simdi 65 im 

(1,841 puan) tarafından

Sarkma flan olmadi mi canim o kafr kilo verince  

(6,772 puan) tarafından

Spor destekli verdim sadece gobegimde oldu ondada normal karşılıyorum umursamıyorum o kadar kilo 4 gebelik 3 sezeryan korktuğum dan az sarkmam oldu göbekte

+1 oy
(7,147 puan) tarafından

Aynı tas aynı *** değişen bişey yok 

+1 oy
(4,392 puan) tarafından

Yoo alakası yok. Hamilelikte 74 kiloydum gene dibimden ayrılmazdı  48 kiloyken gene ayrılmazdı şimdi 56 kiloyum gene ayrılmıyor. 

+1 oy
(1,613 puan) tarafından

Kilo vücut yapısına göre değişir bir 60 var bir 60 vardır obez gibi durur yapıyla alakalı erkeklerin istediği son derece mükemmel bir fizik malesef dogumdu oydu buydu annelik hormonları bir zaman sonra izin vermiyor keşke hepsi anlayisli olsa vücudumuzun kukla olmadığını farketse

+1 oy
(1,878 puan) tarafından

Açıkçası ben hep aynı kilodaydım. Bundan 10 yıl önce de 60 kiloydum. En fazla hamilelikte 67 kilo oldum. Genelde bir iki kilo dahi oynamam. Şuan 65 kiloyum ama o da sporu fazla abarttığım için neyse. Kendimden örnek veremem ama genel olarak bence her insan illaki karşısında bakımlı, iyi fizikli birini görmek ister. Erkekler olarak düşünme bunu sadece. Biz de sorulsa yağ tulumu olmaları yerine six pack li adonisli olmalarını istemez miyiz

+1 oy
(4,219 puan) tarafından

Evlendiğimde 50 kiloydum 2 sene sonra 68 e çıktım 80 kilo ile doğuma girdim 4 ay sonra 60 kiloya düştüm eşimin bana ilgisi sevgisi merhameti aşkla bakışı hiiiic değişmedi 

+1 oy
(1,571 puan) tarafından

Eşim beni zayıf görünce üzülüyor kilo vermemi istemiyo kendine bak ye iç diyor zayıflayınca 😀

0 oy
(26,033 puan) tarafından

Valla kilomu esim icin verlezdim. Beni seven kiloluykende sever. 

0 oy
(4,263 puan) tarafından

Esin severse her halinle sever. Kilonla dalga geçiyorsa ya da sen kiloya bagliyorsan yaniliyorsun seven erkek takmaz bile

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 129 göst.
0 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
4 cevap 420 göst.
11 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tuba05 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.

Kategoriler

1,471,464 soru