+1 oy
188 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (387 puan) tarafından

Bugün kızımı cimnastik kursuna götürdüm 3 yaş iki aylik bu arada öğretmeni biraz dinlemedigi için dedim dikkat eksikliği var bana odaklanamiy dedi bunun için pedegogla görüşebilir snz dedi 

3 Cevaplar

+1 oy
(387 puan) tarafından

Bunun için neler yapabilirm nasil öğrenebilirim böyle bir şey olduğunu 

-Reklam-
0 oy
(6,678 puan) tarafından

Benim oğlum dada var çocuk psikiyatrisi ile görüşün bi kac test istiyor 

(2,672 puan) tarafından

Nasıl anladınız kaç yaşında 

(6,678 puan) tarafından

3 buçuk yaşında canim konuşmada Zorluk çekiyor diye götürdüm dikkat dağınıklığı da çıktı normalde kreş öğretmeni de söylemişti götürecektik ben rahatsızlandım köye yollamak zorunda kaldım şimdi tekrar götürdüm salı günü çözger raporu cikaricaz eğitime başlayacak ihmal etme canim ilk okulda da sorun yaşıyorlar 

(387 puan) tarafından

Hastaneden mi randevu aliniyor nerden alabilirm nerden anladnz peki

(387 puan) tarafından

Kizimin konusmasnda sıkıntı yok yani birşey demedi daha doğrusu ama söylediklerime odaklanmiyo 

(6,678 puan) tarafından

Dikkat dağınıklığı oluyor dediğin benim oğlumda öyle 

MHRS de  veya 182 den bulunduğunuz yerin araştırma hastanesinden çocuk psikiyatrisi ne Randavu alacaksınız eğer Randavu bulamazsanız bizim burda öyle oluyor mus sağlık ocağı doktoru sevk gibi bi kayıt alıyor onlar seni arayıp şu tarihte şu saatte gelin diyorlar ki sağlık ocağı doktoru ile aran iyiyse ondan rica et bida Randavu ile uğraşmazsin eskiden her götürmeye kalktığımda randevu düşürmeye çalışıyordum şimdi direk gidiyorum sağlık ocağı gönderdiği için hiç uğraştırıyor lar 

(387 puan) tarafından

Bi bkym burda bize araştırma hastanesi bulamasam öyle yaparim 

Peki süreç nasıl oluyor canım biraz sıkıldı açıkçası 

(6,678 puan) tarafından

İlk doktor muayene ediyor ordan seni gelişim testi ne ve konuşma değerlendirme ye gönderiyor normalde aynı gün testleri yaptira biliyorsun ama yoğunluk varsa ertesi güne veriyor sabah erken saatlerde almaya çalış öğleden sonra sonuçları göstere bilirsin duruma göre onlar seni yönlendiriyor 

(387 puan) tarafından

Anladm ablacm çok sağol 

(6,678 puan) tarafından

Sende sağol canim kafana takılan bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum ama kötü düşünme Zor bir süreçte değil ileri derecede degilse kreş desteği ile bile düzelir 

(387 puan) tarafından

Sadece dinlemiyor başka şeylerle uğraşıyor sorunu bu yani seneye zaten düşünüyorum kreşe

(387 puan) tarafından

Canim ya çocuk psikiyatrisi diye giriyorum mhrs ye olmuyor 

(6,678 puan) tarafından

Bak canim çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıkları diye yazıyor 

image

(387 puan) tarafından

Aa tm çok sağol ablacmm

(387 puan) tarafından

Yok yine bkrmm tekrardan sağol ablcm

(6,678 puan) tarafından

Sabah 10 da açılıyor Randavu lar 

(387 puan) tarafından

Tmm bkcm o zaman 

0 oy
(2,672 puan) tarafından

Nasıl anlaşılmış acaba

(387 puan) tarafından

Dedi dediklerime odaklanmiyo başka yerlere gidiyor 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 357 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 75 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
7 cevap 134 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Derimom (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,265 soru

24,041,951 cevap

329,160 kullanıcı

...