+1 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından

Düşük riski 

Regl 6 gün gecikti kan tahlili verdim bhcg 74 çıktı ama kahverengi leke ile başladı akşam pıhtılı kan geldi acile gittim kese görülmedi Dr kimyasal gebelik olma ihtimali var dedi büyük ihtimalle düşer dedi progestan verdi şimdi dinleniyorum ilk gebeliğim endişeleniyorum bana dua eder misiniz

2 Cevaplar

+2 oy
(7,017 puan) tarafından

Bende kimyasal gebelik yaşadım cnm normal adet kanaması gibi oldu 1 ay ara verdim sonra tekrar hamile kaldım çok şükür şuan kızım 20 aylık üzme canıni kendine dinlen

(46 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim. Allah bağışlasın miniği çok sevindim 🌹

(7,017 puan) tarafından
+1

Amin cnm Rabbim en kısa zamanda da sana nasip etsin 

-Reklam-
+1 oy
(649 puan) tarafından

Bende 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. Aynı dediğin gibi benimde öyle oldu kanamam başladı ve normal adet gibi gördüm. Şöyle düşün ve kendini rahatlatmaya çalış. Vücut sağlıklı bir gebelik olmadığı için atıyor ve demek ki hamile kalabiliyormuşsun. Ne eşinde ne de sende bir sıkıntı yok. Tekrar deneyip hamile kalabilirsin. Bende kimyasal gebeliğimden 4 ay sonra hamile kaldım ve aradan 4 sene geçti 4 sene içinde 2 evladım oldu. Rabbim gönlünden geçenleri kabul etsin inşallah. Çok zor geçiyor biliyorum bende kötü olmuştum ama kendini böyle rahatlat 

(46 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim yorumun çok iyi geldi Allah razı olsun ❤️ hayırlısı buymuş 

(649 puan) tarafından

Ne demek canım dediğim gibi zamanı geldiğinde bu günleri hatırlayacaksın ve ne hızlı geçmiş zaman diyeceksin

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 101 göst.
23 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde beyza009 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 118 göst.
0 oy
4 cevap 333 göst.
26 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yv (122 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,678 soru

24,101,987 cevap

332,463 kullanıcı

...