Merhaba yemeği biraz fazla yapmışım dokmekte istemiyorum eşimde dolaptan çıkan yemeği asla yemez nasıl değerlendirebilirim komşum var 2 3 tanıdık versem ayıp olur mu acaba artık değil sonuçta ama öyle düşünebilirler diye de cekindim
At buzluğa bi kaç gün sonra cikar isit ye geçen barbunya yaptım abartmışim biraz 2 akşam yendi koydum buzluğa bi kaç gün sonra çıkartır migrodalga da isitir yeriz
Ya oluyor mu oyle anlar mı acaba dolaptan çıktığını
Hiç bir fark olmuyor ben yemek kalmasada yapıp koyuyorum buzluğa
Hasta olurum çocuğum durmaz ani misafir gelir ne olur ne olmaz diye bulundururum sürekli
Bizim bulunduğumuz bölgede böyle peçete satan insanlar oluyor ben yemeğim arttıkça o gün mesela arttı diyelim kaplara koyup onlara veriyorum iftardan sonra böyle bi şey yapabilirsin yani bu devirde evime tanımadığım birilerini alamam ama o günkü yemeğimi paylaşırım
Mantıklı bakacağım burada var ise bu saatte veririm onlara
Fazla kalan yemek ne olursa olsun ****** dostlarımız yıyor onlara koyuyorum bir kap var sürekli ona dökerım yerler.
Ben baktım fazla yapmışım hop sıcak sıcak kavanoza koyuyorum kapatıyorum ağzını soğuyunca dolaba.vallahi aç ısıt daha yeni yapmisin gibi oluyor.dolap kokusu da almiyor
1,459,481 soru
23,934,069 cevap
324,206 kullanıcı