+2 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde (1,372 puan) tarafından

Yaslı aile dostumuz var iftara davet etmisti bizde gittik bende bize bekliyrm dedim ama bizim ev köy lojmanı kücük yer yok olmaz siz bize gelin yine falan dedi ama simdi cagirmasam da ayıp olur diye düsünuyrm siz ne yapiyrsnz böyle bi durumda 

13 Cevaplar

+5 oy
(3,399 puan) tarafından

Çağırdılarsa bende çağırırım 

-Reklam-
+4 oy
(3,401 puan) tarafından

Ben olsam davet ederdim 

+4 oy
(4,219 puan) tarafından

Ben davet ederim ama gerçekten öyle yer yok falansa yemekleri yapıp sen onlara goturebilieisn 

+2 oy
(1,284 puan) tarafından

Ben birini cagiramayacaksam ona da iftara gitmem açıkçası. Gittiysem çağırmam gerekiyor. Diğer türlü içim rahat etmez 

+1 oy
(6,157 puan) tarafından

Yer yok derken siz nerde yiyorsunuz yere sofra  kurarım  yine davet ederim ne olcak canim  davet etmelisin 

+1 oy
tarafından

İki kişiler değil mi nasıl sığmıyorlar ki

+1 oy
(25,228 puan) tarafından

Vallahi ayıp olur mu bilmiyorum ama geçen yıl çağırdığım kişiler beni çağırmadı bende bu yıl asla çağırmayacam onları çağırsa da gitmicem 

+1 oy
(5,381 puan) tarafından

Biri cagirdi diye bende çağırmak zorunda değilim bence 

Herkesin durumu düşüncesi farklıdır 

0 oy
(6,445 puan) tarafından

Benim bebeğim var diye ben geçen ramazan çağırmadim mesela ama beni çağırdılar gittim

0 oy
(1,093 puan) tarafından

Canım bence sen çağır onlar ısrarla gelmeyiz derlerse sıkıntı yok. Ama senin bı davet etmen gerekir bence. Ben öyle birilerini çağırdım üç sene oldu hala davet edilmedim garip geldi ☺️

0 oy
(157 puan) tarafından

Yer sıkıntın varsa evin küçükse vs sen yemek yapıp götürebilirsin canm Haa durum farklı imkanın yoksa davet vermeye orası ayrı bir boyut bir oruçluya oruç açtırmak çok sevap olduğu için ben çağırırım veya yemem yapıp götirmeye çalışrdm

0 oy
(7,151 puan) tarafından

Kafamdaki soru siz nasıl 

Sığıyorsunuz 

Ben gitmissem davet ederim gerekirse yer sofrası şererim mutfakta hahah zaten yer sofrasında yemek yiyoz biz 😂😁🤣

0 oy
(2,764 puan) tarafından

Gitmişsem eğer davet ederdim hatta bazen gitmediklerimi çağırdığım da oluyor. Aslında yaşlı bir çiftse ara ara  yemek yapıp götürebilirsin de sevap olup hem 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 441 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 280 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 352 göst.
22 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Biriiste (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
7 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ektn (44 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,813 soru

24,103,556 cevap

332,561 kullanıcı

...