+2 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (510 puan) tarafından

2 aylık bebeğim var bugün verem aşısı olucaktı birşeyden dolayı haftaya cuma ertelendi o zaman olucak. Bugün iki tane bacaklarindan aşı oldu. Eve geldim bi saat sonra böyle uyuklamaya başladı kalktiği zaman emiyor geri uyuyor ne kadar uyuduğu değişiyor neyse bu böyle devam ediyo kalkiyo emiyo uyuklar gibi geri uyuyo normalde böyle değildi aşıdan sonra böyle olmaya başladı varmı bu konuda bilginiz acaba 

4 Cevaplar

0 oy
(5,522 puan) tarafından

Benm kızımda uyumuştu canm sürekli . Endişe ediyorsan sağlık ocağı kapanmadan ebe yi ara sor 

(510 puan) tarafından

Aşiyı yapan hemşireyemi söyleyim cnm

-Reklam-
0 oy
(26,003 puan) tarafından

Hatirlamiyorum kacinci ayiydi ama yahmini o aydı kızımda oyle olmustu. 

(510 puan) tarafından

Anladım cnm bakalım başka yaşayan anneler cikacakmi 

0 oy
(3,801 puan) tarafından

Benimkide aşıdan sonra uyuklardi en son 4 yaşında oldu o gün bile kafayı kaldıramadi adam akıllı 

0 oy
(899 puan) tarafından

Çok ağladıysa yorulmuş uyuyordur benim bebeğimde öyle bir durum olmadı ama aşıdan bağımsız iki aylıkken sürekli uyku halinde olduğu zamanlar oldu

(510 puan) tarafından

Anladım cnm ama benimki böyle değildi ne olduysa aşıdan dolayı böyle oldu aşı oldu eve geldik bı saat sonra emdi uyudu geri kalktı bidaha uyudu sonra yine kalktı uyuyor hep böyle gidiyor aşıdan sonra

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 276 göst.
6 Temmuz 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,762 soru

24,020,583 cevap

328,203 kullanıcı

...