Kızlar tecrübeli anneler lütfen yardım edin ya
Oğlum 25 aylığu doldurdu tuvalet eğitime başladım bugün 4 gün renkli müzikli lazımlığu var. 3 4lere denk gelmiştir. Çişini lazımlıktan kalkınca yapıyor lazımlıkt 10 dakika oturuyor ama yapmıyor kalkıyo yapıyo çok yıprandım 20 dakikaya bir oturuyorum çoğunlukla oturuyor ama gece bez bağlıyorum çünkü daha alez almadım.
Bu aşamalar normal mi değil mi evimiz sıcak bu arada yaza doğumum var öğrensin ıstiyorum yarıdm edin lütfen tükenmiş durumdayım
Tuvalet eğitimine ramazan ayında başlamak senin için zor olur bence. Bayramı falan atlatıp öyle başlamanı tavsiye ederim. Hem çocukta biraz büyümüş olur. Daha rahat ilerleyebilirsiniz.
Ya ben oruç değilim zaten hamilelikten dolayı tutmuyorum eeşimde ne koysam yiyor. Ama hazır mı değil diye düşünmeden edemiyorum mayos gibi mi başlasam diyorum bilmiyorum ya
Benimki 27 aylik ama henüz başlamadım. Üstelik uzun zamandır kakasini ve çişini yapmadan önce söylüyor. Klozete oturtunca yapiyor. Ben kendim hazir değilim eğitim vermeye. Biraz hava ısınsın daha rahat ederiz diye erteledim.
Oğlunda bezden çıkarımca yaptıktan sonra yanıma gelip söylüyor tajaysız oluyor en azımdam bunu başarabildik
Kızım 29 aylık ben bayram sonunu bekliyorum. İnsan ramazan'da ister istemez daha gergin oluyor. Birde araştırdığım kadarıyla ilk 9 ay çocuklar çişleri geldiğini söylemiyormuş, beze yapmaya alıştıkları için. İyice alışana kadar belli saatler arasında sizin sormanız gerekiyor. Normal yatak alezi alın ama onun üstüne de tek kullanımlık yapıştırmalı alez aldım ben, devamlı alez yıkamak istemiyorum. Tuvalet eğitimi en zor süreç daha çok başındasınız, sabırlı olmak zorundasınız
Soruyorum ama evet diyor ama çiş yok yada hayır diyor yani keyfine göre cevap veriyor gerçekten de en zor süreçmiş.
Tek kullanımlık alez iyi fikir aklıma gelmemişti
Lazımlığa o görmeden su dökün ve kaldırın çişini yapmadan aaa yapmışsın deyip alkışlayın sonra bir daha oturtun daha varsa yap annecim hadi deyin yapacağına eminim korkuyordur o korkuyu yendiğinde daha kolay olur herşey yatakta Alez yoksa alt açma örtüsü serin ama gece bez bağlamayın kafa karışıklığı olur
Bu çok mantıklı deneyim bunu
Yaptiği zaman ödül falan veriyorum aslında ama gece bıraksam iyi olır
1,489,496 soru
24,344,791 cevap
346,210 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın