+3 oy
142 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,495 puan) tarafından

3 gündür çok.kotu sancim vardı karnımda acayip sesler var sanki köpülüklü su var bugünde ağrım çok fazla ve ishalim Rabbım affetsin tuttuğumuz oruçlar kabul olsun inş 

4 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Ayy bugün benim de oyle yaa acayip karnım ağrıyor kıvranıyorum resmen 🥺amin amin cümlemizin inşallah 🤲

-Reklam-
+1 oy
(1,510 puan) tarafından

Vücudun susuz mu kalıyor acaba . Benimde aksine daha sıhhatli oluyorum kendimi zinde hissediyorum yemek yemek bende şişkinlik çok yapıyor normal günde de çok az besleniyorum galiba etkisi bu misafirliğe gidiyoruz mesela ye ye ısrar ediliyor yiyorum Allah'ım affetsin rahatsız oluyorum yağdan mi salcadan mı neyden bilemiyorum ama başka bir yerde yemek yersem dışarda da aynı oluyor mesela karın ağrısı lavaboya çıkma mafoluyorum yediğin mi dokundu ki seninde 

(2,119 puan) tarafından

Oruç tutmak aslında bilim insanları tarafından da araştırılıp çok sağlıklı bir yöntem olduğunu yılda 1 mide dinlendirdiğini tespit etmişler ama tabi bizler yanlış anlıyoruz orucuz diye akşama basyoruz yağlı yemekleri etleri ağır geliyor çeşit çeşit 

(3,495 puan) tarafından

Sanirjm susuz kalıyor herhalde ama bu ağrı çok.fena ya yatsam gecmez otursam gecmez kalksam gecmez 

(1,510 puan) tarafından

Evet cnm o yüzden yemek yorumlarını görünce belki bize ağır geliyor ama çorba ana yemek misafir ağırlama zaten oruçlu sun birde kalabalık sofra kurmak üzerine birde 4 5 çeşit yapmak yoruyor bence biz genelde durumu olmayan aile ağırlamayı hoş görüyoruz mesela bide her odaya bir aile yere sofra sereriz eşim yaşlı amca davet ediyor genelde cami çıkışı buyur eder yanlız yaşıyan kendi cemaatine katılanları biliyor tabi küçük ilçe deyiz zaten makarna pilav salata yoğurt sebze yemeği yada bakliyat yemeği 

(1,510 puan) tarafından

Su oranı ve iyot oranı vücudunun düşüyor olabilir dikkat et tansiyon da tetikler seni cnm gelmiş geçmiş olsun.

0 oy
tarafından

Bende genelde ya tansiyon düşer ya migren tutar hiç ishalle karşılaşmadım. 

0 oy
(2,253 puan) tarafından

Oruçla alakalı değil ama bende belimden çok rahatsızım ayaga kalkmak bile zulüm

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 170 göst.
+2 oy
8 cevap 550 göst.
+1 oy
9 cevap 405 göst.
+1 oy
8 cevap 222 göst.