+2 oy
274 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (3,010 puan) tarafından

HERKESE GÜNAYDIN 🌞

Ben güne 08:00 da başladım eşim ve oğlumu gönderdim eşim işe oğlum okula gitti. Bugün az işim var banyo yıkanacak mutfak dolabı silinecek günlerdir dip köşe temizlik yapıyordum çok yorgunum ama değdi camlarım kaldı onları yavaş yavaş yaparım evimde çok cam var çünkü her gün bir odayı silerim o kalsın şimdilik. Hava serin gibi ama genede güzel sizler neler yapacaksınız napıyorsunuz ? 🌸

8 Cevaplar

+1 oy
(6,921 puan) tarafından

Günaydın kızım sabahın 7 kakti şimdi kahvaltı yapiyor bugünlerde çok aşırı mız mız olmus herseye ağlıyor 20 aylik

(3,010 puan) tarafından

Atak dönemleri olabilir o dönemler zor Allah yardımcın olsunnn 

(6,921 puan) tarafından

Amin cnm vallah çok zormus

-Reklam-
+1 oy
(1,355 puan) tarafından

Günaydın canım bende bebeğimin çamaşırları serdim yarım saat yastık içi kopmuş makinede onları silkeledim kayinvalidem dikicek onları yine bizimkileride attım yıkanıyor uyumadım daha emziriyorum ya uyudukca bebek buradayım bende ben ev temizliğini zor ediyorum canım sana maşAllah :)) 

(3,010 puan) tarafından
+1

Ya bende çok ağırlık vardı işlerim günlerce kalırdı ama biriktikçe baş edemiyorum o yüzden artık erkenden bitiriyorum 

(1,355 puan) tarafından

Haklısın Vala Allah kolaylık versin bizlere inşAllah :) 

+1 oy
(7,036 puan) tarafından

Şimdi uyandım bir ton isim var akşama misafirim var bi akrabamizda iki çocuğunu bana birakacak

(3,010 puan) tarafından

Ayyy işin zor o işlerin arasında sana mı bırakacak 

(7,036 puan) tarafından

Normalde 9da gelecektiler belmiyince tmm dedim ama bı baktım kapı çaldı:)🤣🤣

(3,010 puan) tarafından

😂😂😂 Allah yardımcın olsun 

(7,036 puan) tarafından

Amin cnm ❤️❤️

+1 oy
(2,412 puan) tarafından

Günaydın uyandığımız günlere şükürler olsun. Ben gece anca bir saat uyumuşumdur. Oğlum ateşlendi bütün gece elimde ateş ölçerler nemli bezler başında bekledim. Gece verdiğim ilaç ise yaramadı düşmedi ateşi sabah calpol verdim o düşürdü çok şükür. Tam uyuyayım biraz derken 6 aylık kızım uyandı şimdi onunla ilgileniyorum. 

(3,010 puan) tarafından

Allah kolaylık versin çok geçmiş olsun 

(2,412 puan) tarafından

Sağol Allah razı olsun 

+1 oy
(26,003 puan) tarafından

Günaydın canim. Kizim ateşli ve kusuyor🙁 biraz üzgünüm. İs yapmayada morelim hic yok evi b.ok götürüyor.

Her senin nicki gördüğümde beynimde"sil bastan baslamak gerek bazen. Hayati sifirlamaka" şarkısı caliyor😁

(26,003 puan) tarafından

Ahaha amaaan bos verggg😁😁😁

(3,010 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun..

İşte o şarkıyı aç son ses kendine gelirsin 😂

(1,355 puan) tarafından

Gecmiş olsun canım nasıl iyi oldumu bebiş :(

(26,003 puan) tarafından
+1

Sagil canim. Dün cok gec uyudu atesi yukselmistiyine. Su an iyi cok şükür allah razi olsun♥️

(1,355 puan) tarafından

Aman canım Allahım korusun onları ya icimiz parcalanıyo aşı vurunurken mesala yumruğumu sıktım dün o bağırdıkca bende sendende Allah razı olsun :) ❤️

+1 oy
(2,106 puan) tarafından

Kolay gelsin 

Bende dün bütün evi temizledim WC banyo kaldı onu yetiştiremedim bu gün de onları yıkıyacağım inşallah 

(3,010 puan) tarafından

Sağol sana da kolay gelsin 

+1 oy
(204 puan) tarafından

Oğluşum hasta biraz okula göndermedim şimdi uyuyor.. o uyurken bende yarım kalan oyuncağı tamamlamaya uğraşıyorum..

(3,010 puan) tarafından

Geçmiş olsunnn

0 oy
(4,756 puan) tarafından

İşteyim ne yemek yapsam diye düşünüyorum ama o kadar açım ki fikrim yok henüz, günaydın dostum 

(3,010 puan) tarafından

Günaydınnnnn 🌸🌸🌸🥳🥳 kolay gelsin o yemek derdini düşünürken benim migrenim tutuyor 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 568 göst.
0 oy
7 cevap 261 göst.
30 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 422 göst.
12 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 386 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu