HERKESE GÜNAYDIN 🌞
Ben güne 08:00 da başladım eşim ve oğlumu gönderdim eşim işe oğlum okula gitti. Bugün az işim var banyo yıkanacak mutfak dolabı silinecek günlerdir dip köşe temizlik yapıyordum çok yorgunum ama değdi camlarım kaldı onları yavaş yavaş yaparım evimde çok cam var çünkü her gün bir odayı silerim o kalsın şimdilik. Hava serin gibi ama genede güzel sizler neler yapacaksınız napıyorsunuz ? 🌸
Günaydın kızım sabahın 7 kakti şimdi kahvaltı yapiyor bugünlerde çok aşırı mız mız olmus herseye ağlıyor 20 aylik
Atak dönemleri olabilir o dönemler zor Allah yardımcın olsunnn
Amin cnm vallah çok zormus
Günaydın canım bende bebeğimin çamaşırları serdim yarım saat yastık içi kopmuş makinede onları silkeledim kayinvalidem dikicek onları yine bizimkileride attım yıkanıyor uyumadım daha emziriyorum ya uyudukca bebek buradayım bende ben ev temizliğini zor ediyorum canım sana maşAllah :))
Ya bende çok ağırlık vardı işlerim günlerce kalırdı ama biriktikçe baş edemiyorum o yüzden artık erkenden bitiriyorum
Haklısın Vala Allah kolaylık versin bizlere inşAllah :)
Şimdi uyandım bir ton isim var akşama misafirim var bi akrabamizda iki çocuğunu bana birakacak
Ayyy işin zor o işlerin arasında sana mı bırakacak
Normalde 9da gelecektiler belmiyince tmm dedim ama bı baktım kapı çaldı:)🤣🤣
😂😂😂 Allah yardımcın olsun
Amin cnm ❤️❤️
Günaydın uyandığımız günlere şükürler olsun. Ben gece anca bir saat uyumuşumdur. Oğlum ateşlendi bütün gece elimde ateş ölçerler nemli bezler başında bekledim. Gece verdiğim ilaç ise yaramadı düşmedi ateşi sabah calpol verdim o düşürdü çok şükür. Tam uyuyayım biraz derken 6 aylık kızım uyandı şimdi onunla ilgileniyorum.
Allah kolaylık versin çok geçmiş olsun
Sağol Allah razı olsun
Günaydın canim. Kizim ateşli ve kusuyor🙁 biraz üzgünüm. İs yapmayada morelim hic yok evi b.ok götürüyor.
Her senin nicki gördüğümde beynimde"sil bastan baslamak gerek bazen. Hayati sifirlamaka" şarkısı caliyor😁
Ahaha amaaan bos verggg😁😁😁
Çok geçmiş olsun..
İşte o şarkıyı aç son ses kendine gelirsin 😂
Gecmiş olsun canım nasıl iyi oldumu bebiş :(
Sagil canim. Dün cok gec uyudu atesi yukselmistiyine. Su an iyi cok şükür allah razi olsun♥️
Aman canım Allahım korusun onları ya icimiz parcalanıyo aşı vurunurken mesala yumruğumu sıktım dün o bağırdıkca bende sendende Allah razı olsun :) ❤️
Kolay gelsin
Bende dün bütün evi temizledim WC banyo kaldı onu yetiştiremedim bu gün de onları yıkıyacağım inşallah
Sağol sana da kolay gelsin
Oğluşum hasta biraz okula göndermedim şimdi uyuyor.. o uyurken bende yarım kalan oyuncağı tamamlamaya uğraşıyorum..
Geçmiş olsunnn
İşteyim ne yemek yapsam diye düşünüyorum ama o kadar açım ki fikrim yok henüz, günaydın dostum
Günaydınnnnn 🌸🌸🌸🥳🥳 kolay gelsin o yemek derdini düşünürken benim migrenim tutuyor
1,465,665 soru
24,019,638 cevap
328,166 kullanıcı