+3 oy
862 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ah ya çok üzüldüm entübeydi vefat etti 

15 Cevaplar

+3 oy
(1,114 puan) tarafından

1 hafta önce işten kovmuşlar. O günde eşiyle tartışmışlar eşi baya soğuk davranmış sahur yapmicam demiş uyumuş .Sabah ben dışarı çıkacam hava alacam demiş .Eşide sen git ben gelmiyorum demiş.Zaten orman fakültesinden mezun bildiği ve sevdiği bir yermiş ormanada hakim ailesi öyle diyor.Çeşitli meditasyon,tarot falı,doğadaki enerjilerle uğraşan biriymiş hu yüzden ormanda enerji akışıda iyi oluyormuş.Bence montunu çıkardı meditasyonla bu süreci rahatlamaya çalıştı ne olduysa bişeyler ona göründü korktu kaçtı sonra kayboldu kayboldukça daha çok korktu akli dengesini kaybetti.Bulunduğundada normal değildi değişik çığlıklar atıyordu belliydi zaten birşeylerin ona göründüğü.Yoksa normal şartlarda telefonu yanında 112 arar kayboldum der haber verir .Montunun o soğukta çıkarıp telefonuda atıp niye kaçsın ki

(387 puan) tarafından

Bence de normal değil belli bulunduğunda da bakışları bir farklıydı sanki

(53,850 puan) tarafından

montunun orda bulunmuş akla oturmayan soru isaretleriyle öldü kadin 

(387 puan) tarafından

Aynen öyle 

(387 puan) tarafından

Valla Rabbim ölümün hayırlısını da nasip etsin 

(3,338 puan) tarafından

Ama zaten hareket ettigi icin 4 gun boyunca hayatta kaldi dedi muge anli ama gercekten cok ilginc bi vakaydi

(53,850 puan) tarafından

montun orda bulunmasi cok tuhaf çünkü insan kayniyordu oralar gorulmemesi imkansizdi

-Reklam-
+1 oy
(746 puan) tarafından

Aaa siz deyince gördüm televizyonda Allah rahmet eylesin 

tarafından

Amin canım bende haberde gördüm az önce 

+1 oy
(11,466 puan) tarafından

Hani kaybolmuştu sağ bulunmuştu niye ölmüş ki

tarafından

Sabah kalbi durmuş bazıları soğuktan iç organları zarar gördü diyor. Entübe olmuştu zaten

+1 oy
(8,658 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

O kadın ormanda neden o haldeydi hala merak ediyorum bide bakısları falanda çok tuhaftı ilk bulunduğunda gerçi soğuktan da olabilir ama ruhu geride bırak bilmem ne bişeyler yapmıs müge dedi bana o kadın oraya başka bişey yapmaya gitti diye düsünüyorum işte sonuda ölüm oldu Allah rahmet eylesin 

(8,658 puan) tarafından

Kadından bir acıklama gelir felan diye merak etmistim yaa vefat etmesi üzücü oldu 

(3,338 puan) tarafından

Bende cok merak ediyordum ne oldugunu Allah fahmet eylesjn

(390 puan) tarafından

Ben de haberlere düşünce biri mi oraya geri bıraktı diye düşünüyorum.ortaya çıkar nasılsa sonunda.

(3,338 puan) tarafından

Ama oyle olsa bi dunya insan aradi ozel hareket jandarma vs  onlar cok dikkatliler mutlaka farkina varirlardi birde neden canli birakip ihbar edilmeyi goze alsin ki. Insallah cikar cok merak ediyorum bende

tarafından

Bazıları eşyalarının yakınında bulundu diyor öyle olsa bulunurdu çabuk biri sonra koymuş da olabilir

+1 oy
(17,087 puan) tarafından

Ay nasıl seviniyordu dün ailesi. Kizin başina ne geldi kim bilir. Sirlariyla birlikte gitti sonsuzluğa. Allah rahmet etsin. Kaybolduğunda oruçluymuş. Rabbim cennetine almıştır inşallah. 

tarafından

Babası eşi çok sevinmişti yazık oldu gencecik kadına 

+1 oy
(935 puan) tarafından

Yaaa Allah rahmet eylesin inşallah sen diyince haberlerde gördüm yeni  acaba neler yasamistir ya çok üzüldüm 😔

tarafından

Büyük ihtimalle hem soğuk hemde açlıktan vefat etti çok üzüldüm 

+1 oy
(53,850 puan) tarafından

aa soru isaretleriyle kaldı üç dört gün ne yaptığı 

tarafından

Maalesef öyle oldu canım 

+1 oy
(387 puan) tarafından

Bende üzüldüm Allah rahmet eylesin 

tarafından

Amin canım 

+1 oy
tarafından

Kurtarıldıktan sonra kalbi 1 saat durmuştu zaten yaşama ihtimali olduğunu düşünmüyordum

(9,081 puan) tarafından

aynn bende beyin ooksijensiz kalmis uzun sure zaten kesinlikle engel borolojik sorunlar kalit diye dusunmustimum sevki hica ona sonra bakilir dedi cunku annesi sormustu uzun sure kalbi durdu birsey olurmu dedi.

tarafından

3 gün o soğukta hipotermi geçirmiş üzerine kalbi durmuş vücudunun çoğu yerinde yüksek ihtimalle sopuk yanığı da varmıştır. Yazık oldu kadına inşAllah arkasındaki sebebi araştırırlar

+1 oy
(7,926 puan) tarafından

Birinin kasıtlı yaptığını düşünüyorum 

tarafından

Valla canım bende çantasının bulunduğu yere çok yakın yerde bulunmuş hep orada olsaydi bulunmaz mıydı 

(7,926 puan) tarafından

Aynen öyle var bunda da bir iş çıkar inşallah ortaya 

+1 oy
(1,423 puan) tarafından

Bulundu diye görmüştüm canım ama ailesine çok sevinmiştim Allahım sabır versin ailesine inşAllah:(

tarafından
+1

Evet bulundu ama entübe olmuştu maalesef yoğun bakımda vefat etti 

(1,423 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin canım sen paylaşınca gördüydüm bende :) 

+1 oy
(1,350 puan) tarafından

Ece Gürel kim bilmiyorum bne ama Allah rahmet etsin 🤲

tarafından

Canım kayıptı 4 gün sonra bulunmustu yoğun bakımda vefat etti

(1,350 puan) tarafından

Burada görünce netten baktım öyleymiş üzücü gerçekten 

0 oy
(3,338 puan) tarafından

Skmdi gordum bende yalan haberdir die dusundum ama degilmis ailesine allah sabirlar versin ama videoda cok garip duruyordu

tarafından

Evet baya tuhaftı şoktaydı bence o zaman 

0 oy
(3,236 puan) tarafından

Neden ölmüş haberim yok 

tarafından

Soğuk ve açlıktan büyük ihtimalle 

0 oy
(11,899 puan) tarafından

Yaa ciddi misinizz of çok üzuldum 🥺🥺 dün bulunduğunda Muge ile birlikte sevinçten bende ağlamıştım tuh ya :(( 

tarafından

Maalesef canım kalbi 1 saat durmuş diyorlardı zaten 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 288 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde nursenkrky (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 918 göst.
10 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde bbsradrkk (1,650 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 298 göst.
3 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mary2147 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 179 göst.
1 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Bsrdrk (1,555 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,548 soru

24,060,129 cevap

330,116 kullanıcı

...