+1 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde (1,639 puan) tarafından

image

image

image

image

image

image

İyi geceler kızlar 16 aylık oğlum sonunda tam yürümeye başladı ilk ayakkabısı hangi tarzda olmalı hangisi daha rahat hareket etmesine yardımcı olur fikirlerinizi bekliyorum ( görseller örnek amaçlı başka renkleri var )

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Viccolar rahat oluyor canim en alttaki ve lacivert vicco olan 

(1,639 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım evet rahat bi markaymış gerçekten 3 yaşındaki oğluma bot aldım ayağında yok gibi bir de sıcacık tutuyor daha bu kış böyle bi marka mağaza olduğunu farkettim :)e

-Reklam-
0 oy
(3,226 puan) tarafından

Sarı ve su yeşili olanlar iyi. Bizdekine benziyor. Ayakkabının ağır olmaması vê bilekten kavraması lazım. 

(1,639 puan) tarafından

Ya ben ayakkabı konusunda aşırı tecrübesizim 3 yaşında oğlum var mesela hala daha kaç numara olur bilemem :)kararsız kalıyorum o yüzden çok teşekkür ederim canım ❤️

(3,226 puan) tarafından

Rica ederim, numara olayı her markada değişiyor. Sadece alırken arkadan 1 parmak kadar bol kalması lazım sıkmaması için. 

0 oy
(414 puan) tarafından

En alttakinden giydirmistim hafif ve rahat

0 oy
(5,688 puan) tarafından

Ucu kalkık olanlardan al,diğerini kaldiramayip yere sürüyor ve düşüyorlar.  Diğerinde öyle bi sıkıntı olmuyor 

0 oy
(11,069 puan) tarafından

İki oğlumda da en alttaki ayakkabı dan aldım kullandim giydirmesi falan kolay çocuk da rahat ediyo

0 oy
tarafından

2,6 ideal.  Ben olsam yeni başlangıç için 2 yi alırdım daha kavisli sanki içi de rahatsa tamamdır 

0 oy
(2,491 puan) tarafından

Esnek ve yumuşak olmalı ayağında yok gibi kıvırdığınız zaman kıvrılabilmeli 

0 oy
(6,589 puan) tarafından

Sarı ve yeşil olan en uygun bende bu tarz almıştım bu markanın zaten her ürünü çok rahat

0 oy
tarafından

esnek ve rahat bükülen olmalı. yok gibi olmalı kısaca. viccolar bu açıdan iyi

İlgili sorular

+4 oy
30 cevap 759 göst.
0 oy
4 cevap 308 göst.
10 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pakize333 (5,884 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 513 göst.
12 Kasım 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 680 göst.
5 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,183 soru

24,054,863 cevap

329,854 kullanıcı

...