0 oy
209 göst.
Moda kategorisinde (580 puan) tarafından

Hanımlar  bu ayakkabı kullanışlı mı. Satın almış olanlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız 

image

4 Cevaplar

0 oy
(1,434 puan) tarafından

İçinin dokusu aynı mı bilmiyorum ama ön kısmı iz yapıyor bir süre sonra tahriş eder tercih etmem ortopedik rahat bakmanızı tavsiye ederim ilk adım için 

(580 puan) tarafından

Tmm cnm sağol 

-Reklam-
0 oy
(3,790 puan) tarafından

Bu ayakkabilar biraz kolay ayaktan çıkabiliyor. Aynısı değil ama benzeri var sürekli cikiyor ayağından 

(580 puan) tarafından

Sağol canım 🌼

0 oy
(2,635 puan) tarafından

İlk adım ayakkabısı bilekten biraz kavramalı. Bu ayakkabı çok tatlı ama uygun değil. 

(580 puan) tarafından

Hmm tmm cnm sağol 

0 oy
(13,435 puan) tarafından

İlk adım diyemi alacaksın bunu. Yoksa bayram için evde 1 2 defa giydirmeye mi

(580 puan) tarafından

Evde giyecek

(362 puan) tarafından
+1

Evde giymeye rahat birşey al bence canım, görünüş bakımından çok rahat bir ayakkabiya benzemiyor

özellikle biraz cırt cırtlı ayağı kavrayan bir tarz olsa çocuk daha rahat eder

Sonra  icindeki 5 nokta yastıkcık  varmı 

altı kaymaz taban silikon tarzı olamasi önemli   yani  evin içinde parkelerden yürürken çocuk kayıyor çocuk sonra düşüyor o yüzden kaymaz taban olması önemli ev içi ayakkabısında 

ve en son olarak  tabanı sert değil esnek olmasını gün boyu  ev içinde sürekli  giydiği için ayagin şeklini alabilmesi önemli öyle kalıp gibi olmasın ayakkabı esnek olsun taban özellikle 

,

ben ev içi ayakkabısı alırken genelde bu kriterlere dikkat ediyorum

(362 puan) tarafından
+1

Ama öyle arada bir giyecekse alınabilir tabi ama sürekli ayağında olacak ev içi ayakkabısı ise birde bebeğiniz yürüyorsa yukardaki kriterlere dikkat et canım  

Haa birde  yürümüyor bebek küçükse , sadece öylesine  elbisesi tamamlansin  Ayağı boş kalmasın diye giydireceksende  al ben çok aldım öyle yürümezken bebeğimin ayağında görüntü olsun diye takımların altına patik yerine , hep ayakkabı giydi

(580 puan) tarafından

Sağol canım 🌼

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 76 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Kbranur (254 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 108 göst.
+2 oy
6 cevap 184 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.