Su bimde ve 101 de olanlar nasıl ? Ben en son bimden yeşil olan paketli Yasemin kokusu olanı aldım hiç sevmedim berbat kokuyordu . 101 dekiler nasıl kızlar ?
Lavanta olanı çok güzel
101 deki degilmi ?
Bimden alıyordum bir ara ama sonradan prize takilanlari almaya başladım onlar daha güzel kokuyor
Elektrikle çalışan şeyleri ben müsrif olarak görüyorum ya neden elektrik harcadın kafasındayim (sizi tenzih ediyorum) birde çocuklar için oyuncak oluyor asla rahat bırakmaz
Benim çocuğum asla öyle şeylere takılmaz ellemez de
Herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım 🤷♀️
Evet priz olanları da gördüm teşekkür ederim belki onu almaya çalışırım
En sağlıklısı oda nemlendirici alıp bitkisel yağlarla kullanman imkanın varsa. Bunlar kimyasal maalesef
Evet canım onumuzdeki ay alicam bu ay misafirler gelecek ferah olsun istiyorum ortam .
Bimden pembe olani aldim pudra kokusu guzel turuncusuda seftali gibi tatli kokuyor ama pembenin kokusu daha iyi salonuma girince direk geliyor burnuma
Yeşili denedim berbattı , pembesininde denerim inşallah teşekkür ederim
Ben onları sevmedim hiç koku vermiyor
Ya fileden alıyorum perace olması lazım ismi
Yada Eti kolonyanın var büyük ondan alıyorum onunda beyazı çok güzel
Fileye gidebilirsem almaya çalışırım orası uzak haftasonu misafirim var en yakın marketlerden düşündüm o yüzden teşekkür ederim.
İllaki oda parfümü ise şokun pudra kokusu derim kalıcı ve güzel
Çubuk kokusu canm teşekkür ederim pudra kokusuna bende bayılıyorum
Kokular çok çabuk bitiyor ben de tabut tütsülük aldım külü ortalığa dökülmüyor tütsülüğün içinde kalıyor . günde bir iki tane tütsü yakıyorum özellikle bergamot ve lavanta çok seviyorum hem koku kalıcı oluyor
Ondan da bende var çubuk olsun diyorum geçen aldım bir kere kiraz çiçeği aşırı iyiydi sonra bimden yeşil aldım hiç beğenmedim direk çöpe gitti .
Ben de aldm gecen 1 hafta sürmedi bitti anlamadım
Ben çok çubuk koymuyorum. 2,3 tane yeterli oluyor
Mad oda kokularını dene
İnternet uzerinden oluyor haftasonuna kadar gelmez diye yakın market seçeneklerine bakıyorum . Teşekkür ederim
1,473,158 soru
24,120,922 cevap
333,467 kullanıcı