0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

Arkadaşlar selam 13 aylık bebeğim doğduğundan beri bacağında madeni para kadar leke vardı. Bugün öğrendik leke değilmiş. Mastositoz denilen bir cilt hastalığıymış bir hekim hemen biyopsi yapılmalı dedi diğer hekim bir krem verdi gözlemleyeceğiz dedi. Başına gelen bilgisi olan var mı. Hangi hekimi dinlemeliyim bilemiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(508 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Döküntü nasıl canım ya benim bebeğimde  3 yaşında sürekli ağız çevresinde döküntü oluyor doktorlar birşey demiyor internetten baktım bu nasıl döküntüler bizimde kan sonuçlarında biraz sıkıntılar çıktı acaba böyle bir rahatsizlik ile ilgili olabilirmi resim atabilirmisin  döküntü şeklini 

bende resmini koydum çok sık döküntü çıkıyor beyaz tenli acaba ondanmi oluyor diyordum da bir rahatsızlık olabilicegini şimdi öğrendim böyle birşey mi 

image

image

(25 puan) tarafından

image

Merhaba bebeğim uyuyor bugün telaştan foto çekmedim ama böyle birşey değil internetten foto yükleyeceğim. Bazen deri üzerinde yanık izi gibi oluyor bazen kızarıyor kabarıyor.  
(508 puan) tarafından

Anladım canım çok geçmiş olsun bizimki daha farklı birsey galiba küçüklügunden beri benek benek bir döküntü oluyor yüz cevresinde her kontrolde soruyorum birşey demiyor doktor o yüzden sorayım dedim

yakında yine bir kontrole gideceğiz tekrar soracağım doktora  bizimde aslında bunun dışında , 

bilurbun sarilik değerlerimiz yüksek çıkıyor neyse benim bir rahatsizligim var genetik kan hastalığım  ondan süphelendiler onun için doktora gideceğiz ultroson film kan tahlili vs verdik bu sefer hematoloji doktoru bakacak bakalım  ama o kan  hastalıgi ile   döküntülerin ilgisi yok da sen post açınca acaba başka birşey mi diye bir sorayım dedim sağol resim attığın için, inşallah önemli birşey değildir senin bebegininde bu döküntü bizimkindede inşallah önemli birşey çıkmaz ,gecmis olsun sizede 

-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından

Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda, en rahat yol ile bu süreci atlatırsınız. Bir kaç farklı doktora daha danışın demekten başka bir şey diyemem. Postunuz yukarı çıksın. 

(25 puan) tarafından

Teşekkür ediyorum ♥️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
+1 oy
18 cevap 495 göst.
+2 oy
1 cevap 82 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Merva90 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.