güvenlik önlemi varsa hiçbir şey olmaz.
15.kata da hırsız girer yoksa
Güvenlik falan yok
güvenlik olark canlı kanlı güvenlikten bahsetmiyorum en basitinden demir var mı? kamera takabilirsin
Ay ikiside yok
ev sahibinden demir taktırmasını isteyin
Demir korkulukları var mı varsa hiç birşey olmaz korkma ama yoksa korkmakta haklısın
Yok maalesef
Hayata ben o evde uyuyamam korkagim ztn
Girecek hırsız 5 . Kata da girer 10 . Kata da
Üst katlara nasıl girecek öyle basit değil
Emin misin. Arkadaşımın 7. Kattaki evine girdi hırsız illa camdan pencereden balkondan girmiyo bu hırsızlar annemin evinde senelerce bahçe katında kocaman bahçeli evde oturdum . Evlendim ilk evimde bahçe katıydi şimdi oturduğum evin balkonu yerden 2 metre yukarda adam ziplasa girer kapısı da kilitlenmiyo adam akıllı 4 senedir burda da bişey olmadı . Kendini korkutma olcak olduktan sonra her katta olur . Çok sıkıntı ediyosan demir korkuluk yaptırırsın ya da içeriden kilit takarsın
Bahçesi guvenliyse hiçbir şey olmaz bende bahçe katında iki cocuklaym İstanbul dym eşim gece gider işe
Nasıl güvenli olacak
Etrafı kapaliysa yüksek se
Benim ki öyle yüksek
Annemlerin binasında 5.kata hırsız girdi.
Ben müstakil evde oturuyorum. Her yer kabak çekirdeği gibi açık.
Gelecek olan her türlü girer.
Cnm neden öyle söyledin bende bahçe katindayim çocuğum doğacak korktum 😁hırsız 10.kata da giriyor bahçe katiyla alakası yok ki hırsızlar için bahçe katı üst fark etmiyor iki yere de girip çıkıyor bizim mahallede sürekli hırsızlık olayları yaşandı başımıza gelmedi çok şükür kamera yok mu evde
Balıkesir ın neresi acaba mahallede çok önemli
Evet sutluce çarşıya yakın ama Bahçelievler daha guzeldi keşke ordan kafama göre bi ev bulabilseydim..Sen alınabildinmi buralara? Memleketine gidebiliyor musun
Gidiyorum nasip olursa bayramda tekrar gideceğim alisma konusuna gelince alışmaya çalışıyorum :) keşke burası olsaydı komşu olurduk kız :)
Ben Zonguldaga gittim arkadasim davet etti çok sıcakkanlı insanları vardı çok iyi ağırladılar yer olarak da sevdim havası falan güzel şehirdi :) Aynen komsu olsak olurdu ya bende kimseyi tanımıyorum bu sehir sıkıcı cocuk var mıydı???
Sütlüce Bahçelievlere yakın sayılır belki yine görüşebiliriz :) bi tane 3 buçuk yaşında oğlum var birde 6 aylık hamileyim senin varmı çocuk
Allah bağışlasın insallah saglıkla kucagına alırsınn :) Benimde biri 5 yaşında diğeri 8 aylık :))) Özelden numaranı yaz çocuklardan fırsat bulursak görüşürüz belki :)
Bende Yalova oturuyom 1. Kat yani bahçe katı deniz evimin arkası bahçe katı bahçe lüks güzel ama yağmur yağdığında balkon sümüklü böcek doluyor kertenkele var Allah'tan camlar elekli yoksa evin içine girecek ki girdi de deliye döndüm
Kaç defa rütübet çok sık oluyor neyseki son 4 ayım kurtuluyorum burdan
Bahçe katı rütübet mi tutuyor. Bizde ev alacaz hayırlısıyla bütçemize göre çoğu ev bahçe katı eğer söylediginiz gibiyse bakce katı almam
Vallah 5 dk önce odada iki tane büyük kırk ayak öldürdüm
Ama senin alacağın yerde öyle olcak diye bişey yok ben bende olanlark söyledim
Hangi şehirde yaşiyorsunuz
Ben İstanbul da yaşıyorum Güngören de
Yalova Çiftlikköy
Öğretmenler sitesi
Yazın camlar açık olunca sıkıntı olur
8 senedır bahçe katındayım demır de yok ev sahibi izin vermedi tüm pencerelere güvenlik kılidi taktırdık gayette memnunum hele küçük çocuk varsa bahçe büyük şans
1,489,869 soru
24,350,052 cevap
346,427 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın