0 oy
217 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ben evlenmeden önce arkeologdum. İşimi çok seviyordum şimdide seviyorum ve artık eski hayatıma dönmek istiyorum hayata yeniden başlamak istiyorum ama kocam olucak sanrı izin vermiyor benden uzağa gitmene izin vermem iş istiyorsansa İstanbulda sana uygun iş bulurum ama ben ondan uzaklaşmak istiyorum 

Tekrardan yapamam mı? 

5 Cevaplar

0 oy
(2,922 puan) tarafından

Esinden uzaklasmak istiyorsan neden evlendin canim anlayamadm simdi ben bunu

tarafından

4gün önceye kadar isteniyordum zaten

(2,922 puan) tarafından

Valla cocuk yoksa yapma derim ozman canim madem istemiyorsn.iş icinde sen istedgni yao derim olmadi acik acik ona onu istemdginj soyle

-Reklam-
0 oy
(3,207 puan) tarafından

Mesafe önemli bir faktör. Evlilik oncesi öyle bir anlaşmanız yoksa enişte beye hak veriyorum 

0 oy
(2,990 puan) tarafından

Bu durumda asla çocuk düşünmeyin. Genelde çocuktan sonra insanlar bu psikolojiye giriyor. Sizin erken olmuş ve evliliğiniz açısından tehlikeli bir durum. 

tarafından

Düşünmüyoruz

0 oy
(2,642 puan) tarafından

Aaa bir arkeolog daha canım eşini de arkeolog seçecektin işini çok seviyorsan. Ben öyle yaptım ama ikimizde arkeoloji yapmıyoruz şuan. Evlendikten sonra birlikte gittik kazıya hatta. E sende İstanbul daki kazılara bak.

0 oy
(2,642 puan) tarafından

Aaa canım eski postlarına baktım şimdi bebeğini kaybetmiştin öncelikle başın sağolsun. 4 gün önceye kadar istmeiyordum demişsin ne oldu 4 gün önce de kararın değişti. Eşinden ayrılmak istiyorsan ve işini yapmak istiyorsan eski hocalarınla gittiğin kazılarla konuş. Daha önce yaptığın bildiğin iş yapabilirsin tabii ki neden.yapamayasın. ama eşinden ayrılmak istemiyorsan hiç kazı işine giripte aranızı bozma. Kazı ortamı evli insanın tek başına gidipte eşinin sorun etmeyeceği bir ortam değil çünkü. Kıskançlık girer araya daha kötü olursunuz.

tarafından

Teşekkür ederim. Zaten ondan uzaklaşmak için istiyorum İstanbul çevresini istemiyorum mümkünse uzak yerler olsun kıskanması pek umrumda olmaz 2senelik evliyiz ve 2senede işimi bıraktım çalışmadım ama şimdi onun için birşey yapmak istemiyorum

(2,642 puan) tarafından

Bence ani karar verme bir yuva kolay kurulmuyor. Evet bebeğini kaybettin ama bu ikinizin de suçu değil. Zaten şuan istesen de gidemezsin kazıya dönem başlamadı henüz en erken Haziran da gidebilirsin. Devamlı olan kazılar var ama onlarında kendi çalışanları var dışarıdan almazlar. Aa ama senin çevren genişse neden olmasın. Ama belki kazıya gitmeden önce biraz ailenin yanına git kafanı iyice toplasan daha iyi olur. Bende arkeologtum bıraktım en son 2018 de gitmiştim.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 193 göst.
6 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 154 göst.
0 oy
3 cevap 321 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,444 soru

24,124,843 cevap