+2 oy
714 göst.
Diğer kategorisinde (4,802 puan) tarafından

Kızlar önce aman ne gerek var böyle birşeye deyip sonradan evinize aldığınız bişey varmı 🤭😅 sonrada niye önce almadım acaba dediğiniz...

benim hamur yoğurma makinası var ve iyiki almışım. Bu aralar amma gereksiz dediğim yumurta pişirme makinesi var aklımda 🤣 eşim ve çocuklar kayısı kıvamında seviyor yumurtayı bazen tutuyor oluyor bazen olmuyor

16 Cevaplar

0 oy
(163,313 puan) tarafından

ayyy dur adina bakip geliyom

assaga foto atali 5 saati gecti laa

eee ben assaga foto atali 9 saati gecti sen nerdesin ustteki yorumu okuyup assaga attim fotoyu gormeden yazdin geri gelmedin @MerakliBoncuk hanim ;)))))))🤪🤪🤪🤪

(672 puan) tarafından

🤣😂

ne guluyon @MerakliBoncuk

(672 puan) tarafından

Ne yapayim aglayayimmi dalginlik iste ne yaparsin🤭

-Reklam-
0 oy

imageahaaa bu    keske almasaydim    

(4,802 puan) tarafından

Evet menemen ve buzluk domatesi için çok mantıklı. En kalitelisi bumu. Bim e felanda geliyor onlar nasıl acaba 

(1,520 puan) tarafından

Bana bu küçük doğrama ve büyük doğrama ve soyacagi dışında hiçbirini kullanmadım ajsj o üçlüyü tek bulsam onu alırım sjsj hatta benimki kırıldı dur ben bakayım sizede qtarim 

(3,804 puan) tarafından

Ben buna yazın baktiydim bı ara kendi orijinal markasını öven çok ama diğer markaların yorumları kötüydü bıçakları yamuluyo domatesi eziyo diyen falan vardı vazgcetim o yüzden emin olamadim . Ama esmoş onay verdikten sonra alcam büyük ihtimalle 

(1,520 puan) tarafından

Bu nicer dicer annemindi kimbilir kaç sene oldu ama saolsun husos kirdi😀 kaç senedirde kaç kg menemen yaptık ve ben en ufak soganda bile kullandin sjsj

(3,251 puan) tarafından

Gerçekten soyacağı çok iyi. 10 yılı var sanırım. Diğer parçalar çatı arasında ☺️

0 oy
(235 puan) tarafından

Kahve makinası 😃

(4,802 puan) tarafından

Ayy banada çeyizimde biri hediye getirdi filtre kahve Makinesi miş 14 sene dolabın üstünde bekledi gecen birine verdim ben kullanmadım al sen seviyon kahveyi die 

Bizim evde içilmez öyle kahve 

Türk kahvede şu elektrikli çezveden var oda yıllardır maşallah güzel yapar

0 oy
(6,540 puan) tarafından

Robot supurge 

Camasir kurutma makinasi 

Sirada hamur yogurma makinasi var

(4,802 puan) tarafından

Robot önce saçma geliyordu bana köşeleri felan almaz die alanlar memnun baya 

Hamur yoğurma makinası benim çok işime yaradı 

(6,540 puan) tarafından

Bana da sacma gelirdi ama koltuklarin altlari icin falan iyi oluyo. Bi de calisiyorum en azindan ortaligin tozu gidiyo.

Tezgahimda yer yok aslinda alacagimda :)

0 oy
(9,304 puan) tarafından

Hepsine başta bir aman ne gerek var dedim ama hepsinide iyiki almışım 😅

0 oy
(1,747 puan) tarafından

Daha alamadım ama kurutma makinesi bı aklım al diyor bi aklım aman ne gerek var yazın kıyafetler kolay kuruyor zaten kalabalık diyor keşke almasaydim dediğim birşey var oda ailem yüzünden oldu bu yemek masasınin alırken yanında dolap filan da vardı al al lazım olur dediler aldık ama sonra çok pişman oldum misafir odasında boşuna kalabalık 

(1,747 puan) tarafından

Benim ev müstakil canım balkonum yok da taşınacağımız eve alsam diyorum kıyafetleri filan bozuyor diyen de oluyor kararsızım o yüzden 

(1,445 puan) tarafından

Kesinlikle al pişman olmazsın iyi bir marka alınca 

Benim çok işime yarıyor. Eşim akşam iş kıyafetlerini getiriyor sabah tekrar alıp gidiyor 

(1,747 puan) tarafından

Hangi marka kullanıyorsun hiç çekilme sorunu yaşadın mi bide elektrik faturası çok yüksek geliyor mu

(1,445 puan) tarafından

Arçelik 800km kullanıyorum memnunum hiç küçülme yaşamadım inan çekmedi de 

(1,747 puan) tarafından

Bi bakayım aslında çok iyi birşey de kıyafetler de çekilir diye korkuyordum kıyafetler de şimdi çok pahalı o yüzdendi yani elektrik olayı nasıl acaba fatura çok mu yüksek geliyor yoksa normal mi

0 oy
(7,546 puan) tarafından

İPhone sevmezdim gereksiz gelirdi ama şu an kullanıyorum 

(4,802 puan) tarafından

Ayy evet ama bana halâ gereksiz geliyor 😅 elimde 3 yıl önce aldığım 5 bin lik telefon var . 

(7,546 puan) tarafından

Yok yok gereksiz değil gerçekten güzel telefon ama olmasada olur tabi 😂

0 oy
(2,728 puan) tarafından

Dikey süpürge gereksiz gelirdi ama çocuktan sonra şartmış onu gördüm aldık 1 yıldır var iyiki almışım 

Çamaşır kurutma makinası ne gerek var derdim ama evi küçük olana kurtarıcı küçük çocuğu olana daha da kurtarıcıymış😂 ikisinden de memnunum 

Birde çok isteyipte aslında hiç gerek yokmuş dediğim airfryer var😂 bence çok gereksiz 

(4,802 puan) tarafından

Ayy evet aırfer demesi bile zor çok gereksiz bence. Ha bekar hayatı yaşayıp çalışanlara belki iyi olur. Biz kalabalık aileyiz zaten yetmez bana . 

Çamaşır kurutma bende istiyorum aslında ama evde yer yok hoş gidere gerek olmadığı için balkona koyanlarda varmış benim balkonda yer var bi evde .

Dikey Süpürge evet bende 1 sene oldu alalı elim kolum resmen o Yokken napıyordum die düşünüyorum bazen 😅🤭

(2,728 puan) tarafından

Sadece oğluma balık yaparken arada kullanıyorum fırın batmasın diye yada köfte patates ama aileck yetmiyor bazen patlıcan közlüyorum o kadar

Balkona koy bacım durumun el veriyorsa al ben grundig aldım Allahım zeval vermesin elim ayağım oldu

(4,802 puan) tarafından

Ayy canım benim eve bir lazım ki nasıl 6 kişiyiz 2 tane çamaşırlık var evde arka arkaya atıyom . Nevresimlerr battaniyelere gecersem tmm artık serecek yer kalmıyor koltukların üzerine atıyom

(2,728 puan) tarafından

İnşallah alırsın canım kısa zaman içinde bende aralıktan beri kullanıyorum gerçkten o kadar kolayladıki işim 1.günde bütün çamaşırlar. Bitiyor bir tane odam var çocuk odası yapacağım orası 3.yıldır sürekli çamaşır yığıldı makina aldığımdan beri oda boşaldı 

0 oy
(1,084 puan) tarafından

Var, buharlı temizlik makinesi 😂 aman ne gerek var diyordum, kumaşa zaten kullanm, geri kalan yüzeyleri de zaten temizlerim diyordum. Deterjansız olmaz diyordum. Sonra çok uyguna ve kullanışlı birşey buldum. Anneminkini de kullanmıştım. Bir şans vereyim dedim. 3 günde iki kere buharla sildim evi 😂 Haftada iki kere zor silerdim önceden. 

0 oy
(108 puan) tarafından

Robot süpürge, hamur yoğurma Makinesi ve USB kulaklık 

0 oy
(3,155 puan) tarafından

Ekmek kızartma makinesi. Bana göre gereksizdi, hala da gereksiz. Onu da eşim aldı, ben değil. 

Ama yerim yok diye belki de, düzgün bir yere koysam kullanırım. 

0 oy
(825 puan) tarafından

Kahve makinesi 

Airfryer 

Robot süpürge 

Küçük elektrikli el girgiri 

Hamur yoğurma makinesi 

Filtre kahve Makinesi 

Hepsinine ilk onve çok gereksiz dedim sonra teker teker aldım çok pişmanım :D

0 oy
(23,053 puan) tarafından

Ben Airfrery için gereksiz diyordum hala gerekli mi emin değilim bu konuda eşim kurutma ve robot için dedi zar zor ikna ettim şimdi anasından onlarla doğmuş gibi davranıyor 

(4,802 puan) tarafından

Aırfer bana hala gereksiz 😅 diğerleri çok mantıklı 

0 oy
(508 puan) tarafından

Eşim ilk çıktığında actifry almıştı bu airfeylarin atası :) 10 yıl önce falan ,o zaman bir patates kızartması makinesi için o kadar verilirmi demiştin eşime benden habersiz almış , neyse yapmaz bu falan diyordum  ama sağlıklı olur demiştim sonrada iyiki almışsin diyorum eşime ben çok kullandım acyifryi parasını ödedi resmen 

birde onları alırken sana lazer epilasyon cihazı alayım mı diye sormuştu ne gerek var demiştim iki dk iş banyoda demiştim, aldırmadım  sonra doğumdan önce lazer önemliymiş kendim alamayınca anladım  ve aldirmadigima pişman oldum ,doğum yaptiktan sonra lazere gittim ama tam bitmedi keşke o zaman birde lazer epilasyon cihazı alsaydık eve diyorum şimdi eşim yok vaktinde sana sordum diyor belki ilerde lazere sürekli dışarı güzellik merkezlerine gitmektense eve alayim elimin altında dursun diyorum 

Robot süpürgeyi de kendim istemiştim onu ilk gunden beri mennunum kullarirken iyiki almışım diyorum 

(4,802 puan) tarafından

Ayy evet lazer bi ara çok takmıştım kafama alayım eve die hatta çok iyi hatırlıyorum ozamn 600 liraydı tabi oda pahalıydı pandemi öncesi bakmıştım araştırmıştım ama alamadıydım

(508 puan) tarafından

Bende esim sordu saf gibi aman ne gerek var dedim  pişmanım hala 

0 oy
(1,445 puan) tarafından

Kiwi nin koltuk yıkama Makinesi mükemmel birşeymiş ya o kadar çok işime yaradı ki herkese öneriyorum 

(4,802 puan) tarafından

Koltuk yıkama bende istiyorum da eşim gerek yok dio 

0 oy
(741 puan) tarafından

Robot süpürgeye gereksiz dedim aldım iyiki almışım dik süpürge çok pratikmiş kurutma makinası yeni aldım keşke daha önce alsaymıştım kışın kurtardı beni hamur yogurma makinası nasıl bi o var alınacak 

(4,802 puan) tarafından
+1

Dik Süpürge aldım evet çok pratik Güzel. Hamur yoğurma makinası içine malzemeleri at arkana bakma o denli rahat. İçli köfte aparatlı olanı aldım ben 

İçli köfte çiğ köfte mercimekli köfte hepsini yaptım 

Kıyma çektim çok pratik 

Kurabiye kek pohaca bazlama yaptım 

(741 puan) tarafından

Hamur yogurma makinası hangi marka acaba? 

(4,802 puan) tarafından

Karaca canım üstünde aparatı olandan 

(741 puan) tarafından

Sagol canım

İlgili sorular

+1 oy
45 cevap 1,167 göst.
23 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 2,076 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy