+1 oy
533 göst.
Diğer kategorisinde (787 puan) tarafından

Kizlar az önce çöp koyucaktim kapının önüne alt katımda oturan komşumun kedisi var neyse evden kaçmış yukarı bizim kata çıkmış komsumda yaşı kırk var abla diyorum neyse ben tam kapıyı acmamla kedinin içeri firlamasi bir oldu neyse ablamda girdi o an yakalamak için yakaladı komşum sonra tam kapıda dedim aval buyur gel kahve içelim durdu niyetliyim ablam dedi bende kusura bakma ben tutmadigim için kendim gibi sandım dedim bişi demedi nasılsın abla napiyosun falan dedim o an afalladim yaa. Çok kötü hissettim kendimi halbuki adetli olduğum için tutmadim bugün inslalah anlamistir adetten olduğunu çok utandım valahi bide ağzımda sakız o anda telefonda da şarkı açıktı evi temizliyodum cokmu kötü oldu sizce taa benmi çok abartiyorum 

14 Cevaplar

0 oy
(787 puan) tarafından

En İyi Cevap

Hepinize çok teşekkür ederim kizlar çok yanıt gelmiş yemek derdindeyim şuan yazamıyorum ben boşuna evham yapmışım sağolun yorumlarınız icin

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Abartıyorsun ya bir şey olmaz ben de öyleyim her haltı takıyorum:D boşversene ya 

(787 puan) tarafından

Ne bilim yaa kötü hissettim kendimi bian 

tarafından

Yok ya boşversene o da kadın sonuçta bilir yani adet olduğunu 

+1 oy
tarafından

Yok canım bisey olmaz. Başlığı okuyunca aklıma nurun repliği geldi REZİL OLDUK BABAAA 😂😂

0 oy
(1,118 puan) tarafından

deseydin hastayım diye kadın yani sonuçta demesen bile anlamıştır.şahsen ben olsam adetlidir derim yani 

(787 puan) tarafından

Ayy inslalah oda öyle demiştir 

(1,118 puan) tarafından

bende hamileyim hergün iğne yapıyorum tansiyon sorunum var tutamıyorum misal o gün hastanede bi an unuttum su içtim bi kız bana bakınca utandım . 

0 oy
tarafından

bunda rezil olacak ne var?

hiç tutmuyor da olabilirsin bu kimseyi ilgilendirmez. 

0 oy
(3,275 puan) tarafından

İsteyerek tutmayadabilirsiniz hasta da olabilirsiniz. Ne düşündüğü önemli değil bence

0 oy
(3,535 puan) tarafından

Bence rezil olacak bi'şey yok canım bi'dahaki görüşmede izah edersin 😊 ama çok tatlı anlatmışsın gülümseyerek okudum 😊🩷

0 oy
(5,601 puan) tarafından

Tek adetliyken oruç tutmayan sen değilsinki canım niye tuhaf karşılasın . Kadın kadını anlar kafaya takma

0 oy
(981 puan) tarafından

Bence rezil olacak bişey yok. Bi an ev dağınık komşunuz içeri girince ondan çekindiniz sandım okurken :) biri ben niyetliyken kahve teklif etse hiç ayıplamam inan ki bence takılma buna

0 oy
(2,474 puan) tarafından

Kimseyi ilgilendirmez ki bişey olmaz bu kdr üzülme . 

0 oy
(8,942 puan) tarafından

Bende bir şey oldu sandım. Tutmaya bilirsin ne var bunda 

0 oy
(2,283 puan) tarafından

Niye bu kadar dertlendin ki insanlık hali sonuçta 

0 oy
(10,478 puan) tarafından

kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin ki ayrica genel olarak oruc olmayan kadinlarin cogu adet olduğundan tutmadığı gercegi var onyuzden oyle aklina gelmistir bence

0 oy
(1,113 puan) tarafından

Bende şuanda tutamıyorum çocuklardan dolayı ikiside çok ufaklar enerjisiz kalıyorum diye. Çevremdede görenler var , tutmayabilirsin o senin Rabbimle aranda . 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 785 göst.
16 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 755 göst.
2 Eylül 2019 Diğer kategorisinde 2 pırenses annesı (526 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 550 göst.
31 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 574 göst.
5 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Havva45 (256 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,445 soru

24,237,678 cevap

339,767 kullanıcı

...