+1 oy
361 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (271 puan) tarafından

Uzun uzun bakındım ama bı turlu karar veremedim hem özellik hem de güç bakımından bayağı iyi geldi ama karaca markası biraz düşündürüyor açıkçası kullanan arkadaşlar varsa önerir misiniz 

image

4 Cevaplar

0 oy
(328 puan) tarafından

Bende yeni aldım sıyırıcısı iyi sıyırmıyor ama onun dışında iyi 

(271 puan) tarafından

Peki çiğ köfte ya da ne biliyom o tarz şeyleri yogururken sallanma oluyor mu

(328 puan) tarafından

Zaten ilk çiğ köfte denedim sallanma oluyordu o da ağır olduğu içindi 

-Reklam-
0 oy
(2,851 puan) tarafından

Kiyma yapan aparatli varmıs o aklimda benim 

0 oy
(842 puan) tarafından

Aynısının siyahını kullanıyorum çok memnunum ben almaya gittigimde orda çalışsn adama döküm alsam sallanırmı acaba demiştim dökümler daha iyi diye düşünmüştüm ama en pahlı kitchen marka bile aşırı sallanıyor hamur yogruurken falan adamda hepsi aynı biri döküm biri plastik dedi ama iyiki almışım elim ayagım resmen kıymalı köfteyi bile o yoguruyor 😂 kuzenimde döküm var oda sallanıyor aynı markada aynı olmayanda kek tarzı şeylerde sallanmıyor zaten hamur katı şeyler biraz sallıyor çigköfte falan yapıyorum hepsinin ayarı var mesela kek malzemelerini 6 da çırpa bilirsin ama hamur türü şeyleri 4 5 arası

(271 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim yorumunuz için çok açıklayıcı oldu benm için 

(842 puan) tarafından

Şans işi birazda canm 

0 oy
(6,017 puan) tarafından

Bunun hakkinda torum yapamam ama karaca nin baska urunu ariza yapti, kac kere servise gonderdim tamir ettik dediler ama ayni... yani tamir servisi çöp maalesef, baska marka bak derim

(6,017 puan) tarafından

Memnunsan ne ala, yegenlerimiz dahil benzer sorunlar yasadik tovbeliyiz karacaya :))

(328 puan) tarafından

Benimki hepsi yeni birkaç aylık evliyim inşallah öyle sorunlar yaşamam 

(271 puan) tarafından

Evet işte bende böyle bı kaç yorum gördüm garanti kısmı çok sıkıntılıymis falan bı kararsız kaldım 

(6,017 puan) tarafından

Ben 1 yil sorunsuz kullandim sonra bozuldu, insaAllah sen sorun yasamazsin cunkubyasarsan o parayi copte bil

(6,017 puan) tarafından

Bizzat yasadim o sorunu, 3 5 fazla koyup baska marka almak daha mantıklı 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 85 göst.
21 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Arife.. (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 89 göst.
21 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Arife.. (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 84 göst.
14 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sertuğ (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 235 göst.
16 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rabia... (566 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,148 soru

24,615,165 cevap

364,298 kullanıcı

...