+2 oy
227 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (137 puan) tarafından

Kızlar mide kanaması geçirdim çok zordu üç gün yoğun bakımda iki gün serviste kaldım 5 gündür de evdeyim. Baş dönmesi mide ağrıları oluyor çok kötü geçiyor normal olan ne ne durumda hastaneye gitmeliyim . Yaşayan varsa sormak istediğim çok soru var bana dönüş yaparsa çok mutlu olurum.  Rabbim kimseye yaşatmasın :(

6 Cevaplar

+1 oy
(7,084 puan) tarafından

Midende sıkıntı mı vardı cnm sorun nedir

(137 puan) tarafından

Hiçbir sorun yoktu canım . Birden mide ağrısı başladı 3 gün çektim birşey dokunmuştur geçer dedim ara ara gelip gidiyordu geceleri zorluyordu.  Sonra dayanamadım acile gittim hicbirsey yapmadılar eve geldim uyudum bulantiyla uyandım kan kustum sonrası zaten ölüm gibi o ağrı doğumdan zor ambulans aradı komşular ambuans geldi direk anlaşıldı mide kanaması olduğu yigun bakima yatırdılar endoskopi biyopsi mide yıkanması herşey yapıldı . Sonra servise aldılar kendime gelince eve gonderdiler . Ama zor kalkamıyorum yerimden iki çocuk kimse de yok bide baya aklımda soru işareti var yaşayan biri varsa sormak istediklerim var .

(7,084 puan) tarafından

Benimde midem sıkıntılı tedavi oldum şimdi iyi cnm geçmiş olsun kafanda ne soru var sorabilirisn genel cerrahiye bir gözük tekrar cnm mide kanaması zordu yerinden kalkaamaman 

-Reklam-
+1 oy
(12,156 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

(137 puan) tarafından

Sağolun Allah razı olsun 

+1 oy
(14,125 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin umarim bilen biri çıkar postun Yukarı çıksın

(137 puan) tarafından

Allah razı olsun ❤️

(14,125 puan) tarafından

Senden de canım❣️

+1 oy
tarafından

112 ara onlar seni doktora bağlıyor ona göre gidersin hastaneye

Ara mide kanaması geçirdim bu tür operasyonu yaptılar eve geldim bu durumu yaşıyorum normal mi diye konuş beni doktora bağlar misiniz dediğinde acil doktoruna yönlendiriyorlar zaten

0 oy
tarafından

AAğrı kesici içen anneannem geçirmişti 1 hafta filan yoğun bakımda kaldı,  çıktıktan sonra 2 3 tün çekti sonra rahatladı,  baharatlı,  wksi tuzlu herseyden uzak dur 

0 oy
(101 puan) tarafından

Rabbim şifa versin canım postun yukarı çıksın bilenler cevaplasın 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
+2 oy
8 cevap 311 göst.
8 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Almilayla (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
+2 oy