+1 oy
163 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (59 puan) tarafından

Oğlum 4 yaşında parka götürüyorum hemen herkesle tanışıyor merhaba falan filan sadece çocuklqrla değil anneleriyle de hemen selamlaşıyor hatta bana da anne sende selam versene diyor başkalarının çocukları kimseyle muhatap olmazken benim oğlum sanki kırk yıldır tanıyor gibi evet sosyal dışa dönük olması hoşuma gidiyor ama biraz da insanlardan uzak dursun istiyorum çünkü dışarıda binbir türlü insan var herhangi birinden tehlike gelebileceğinden habersiz masum çocugumm 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,114 puan) tarafından

ne güzel benim kızımda öyle asla kısıtlamıyorum zaten küçük anlatsan anlamaz kısıtlasan özgüvenine zarar verirsin kızıma herkes maşaallah der çünkü içine kapanık olması iyi değil.Bende küçükken öyleydim çabuk arkadaşlık kurup kendimi sevdirirdim .Ama ergenliğe girmemle ailemin baskısı beni içe kapanık hiçkimseyle arkadaslık kurmayan birisine dönüştürdü şuan o kadar çok istiyorum ki çevrem olsun ama olmuyor yapamıyorum .diyeceğim o ki şuan küçük zaten hiç yalnız bırakmıyoruz başkalarıyla iletişim kuruncada hep gözetimimiz altında  ilerde büyüyünce okula gidecek yanında olmicaz vs  az daha büyüsün  gerekli olmadıkça başkalarıyla iletisime geçmemesini öğretirsin canım 

-Reklam-
+1 oy
(3,264 puan) tarafından

Kızımın kuzeni henüz ufakken çok kapalı, çekingen, utangaç, kimseyle konuşmak istemeyen biriydi. Tam olarak 5 yaşında bir açıldı, pir açıldı. Aynı dediğiniz şekilde yabancı insanlara karşı çok rahat ve özgüvenli. Anne-babaları ile de sohbet ediyor şuan. Hatta her şeyi söylüyor. 

(3,331 puan) tarafından

Maşallah 🥰🧿

(3,264 puan) tarafından

Çocuk için çok iyi, özgüvenli olması güzel fakat bütün aile sırlarını da aktarıyor, bu kötü 😊

0 oy
(3,175 puan) tarafından

Zamanla zaten hayatin toz pembe olmadığını görecektir ama endişeni anliyorum Allah korusun bir an yanliz biraksan başkasının peşinden gider mi korkusu oluyor insanda. Korkutmadan anlatmak lazım 

0 oy
(9,614 puan) tarafından

Tam olarak benim oglum 😅

Benim ısınamadıgım kişilere daha cok yakınlık gösteriyor ya alıp kacasoım geliyor onu o an oradan

0 oy
tarafından

Acaba aynı yaştaki çocuklar hep aynımı yaa

0 oy
(3,250 puan) tarafından

Benimki de teyzesi gelse önce yabani bir şekilde kaçar. Alışana kadar kırk takla atarız. 3 aylıkken bile bilirdi başkası dokunduğu zaman

0 oy
(3,674 puan) tarafından

Konuşsan anlatsan anlar seni aslında 

0 oy
(3,807 puan) tarafından

Bu kadar açık ve özgüvenli çocuk beni her zaman korkutur . Allah korusun insanlık hali birinin peşinden kalkar gider biri bişey verir yer içer. Benimki ben konuş demezsem yabanciyla asla konusmaz herkes ay nasi yabani çocuk diyo ellemeyin yabani olsun diyorum . 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 422 göst.
+1 oy
24 cevap 951 göst.
+1 oy
3 cevap 176 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler